Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De single Schorpioen heeft het idee haar soulmate te hebben gevonden. Als dat maar goed gaat. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

06-4-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Ram
21 maart - 20 april
De afstand die je van sommige mensen moet nemen blijkt een positieve uitwerking te hebben op jullie contact. Er is minder sprake van irritatie én je hebt meer innerlijke rust. In de liefde daarentegen heb je juist meer ergernissen. Even maar, het is gelukkig ook zo weer over. Als je dan toch ergens mee wilt gooien, pak dan een kussen. Niet alsnog tegen iets breekbaars aangooien. Wel heb je de neiging je helemaal op je werk te storten zodat je niet al te veel hoeft na te denken over de dingen waar je je zorgen om maakt. Blijf vooral praten lieve Ram, je bent zeker niet de enige die met allerlei hersenspinsels rondloopt.

Stier
21 april - 20 mei
Eigenlijk ben je best lui momenteel. Je moet jezelf echt een schop onder de kont geven om je werk te doen en in het huishouden heb je al helemaal geen zin. Verder ben je van mening dat je geliefde meer met zichzelf bezig is dan met jou, en dat irriteert je mateloos. Hij of zij reageert op alles wat je doet of zegt precies het verkeerde. Volgens jou dan. Gelukkig zijn er ook nog echt belangrijke dingen om je druk over te maken. Je financiën, bijvoorbeeld. Niet dat het zo slecht gaat maar een beetje meer overzicht is geen overbodige luxe. Achterstallig papierwerk, komt je bekend voor? Dit is een goede week om hiermee aan de slag te gaan. Lekker boekhouden, woehoe.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Jij en je partner zitten momenteel niet zo op één lijn wat gevoel voor humor betreft. Waar je lief jouw grapjes soms als kwetsend ervaart ben jij van mening dat je schatje gewoon wat last heeft van lange tenen. Hè, gezellig zo. Je financiën gaan goed. Je bent je meer bewust van het nut van sparen, waardoor het je geen enkele moeite kost om impulsaankopen te onderdrukken. Top! Als je nog buitenshuis werkt wordt dit een gezellige week met je collega's. Tenminste, zolang het allemaal niet te persoonlijk wordt. Geen diepzinnige gesprekken alsjeblieft, je houdt het liever licht en luchtig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je hebt echt zin om op te ruimen in huis en eerlijk, dat was hard nodig ook. Als je dan toch bezig bent, haal dan meteen ook even een frisse lap door je keukenkastjes en een schuurspons door de wasbak. Op het gebied van liefde gaat alles prima. Jij en je partner hebben het oprecht gezellig met elkaar en doen leuke spelletjes samen. Je moet toch wat. Een collega zit er even helemaal doorheen en heeft behoefte aan een luisterend oor. Probeer het hier ook bij te laten, Kreeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij er straks van wakker ligt. Qua financiën ga je lekker. Waar veel mensen als gekken hamsteren, zie jij het juist als een sport om elke dag zo min mogelijk uit te geven zonder dat je iets tekort komt. Hou dit vast.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je voelt precies aan waar je partner behoefte aan heeft en bent dan ook niet te beroerd om hem of haar wat extra aandacht te geven. En wat je geeft krijg je terug. Qua romantiek hoef je niet al te veel te verwachten deze week, maar af en toe een knuffel of tik op je bil zit er zeker wel in. Ben je nog single? Als je het een beetje handig aanpakt ben je deze week the queen of social media. Laat jezelf op een creatieve manier zien zonder hierbij te overdrijven: succes verzekerd. Op het financiële vlak heb je meerdere goede ideeën die ook goed uit te werken zijn zonder dat je de deur uit hoeft, dus probeer je hier meer op te focussen.

Maagd
23 augustus - 22 september
Normen en waarden staan bij jou hoog in het vaandel en als iemand hier wat minder waarde aan hecht kun je behoorlijk geïrriteerd raken. Zoals deze week. Wat de ander ook doet of zegt: blijf te allen tijde kalm en correct. Als je een ander geen reden geeft tot klagen, werkt dat uiteindelijk altijd in je voordeel. Je partner staat gelukkig vierkant achter je. Samen hebben jullie het erg gezellig. Lekker rondhangen in huis, tv-kijken, koken, eten, douchen, seksen: jullie vermaken je wel. Qua financiën zit er een onverwachte uitgave aan te komen, maar door de oplossing in een wat creatievere hoek te zoeken kun je misschien veel geld besparen.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Het is weer zover: plafonddienst. Of dat nu komt omdat je overdag minder meemaakt dan je gewend bent, of dat je over van alles ligt na te denken, feit blijft dat je wakker ligt. Probeer voor het naar bed gaan nog even een rondje te lopen buiten en een warme douche te nemen. Bekert warme anijsmelk erin en je slaapt weer als een roos. Overdag ben je nog steeds graag met je werk bezig, en dat gaat je ook geweldig af. Je bent supercreatief en zit boordevol leuke nieuwe ideeën. Op financieel gebied zijn er wel wat wijzigingen nodig. Probeer je zo goed mogelijk aan de situatie aan te passen en wees niet bang om hier en daar concessies te doen, komt goed.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je ervan overtuigd bent dat jij precies weet wat anderen nodig hebben, denken de anderen waar het om gaat hier toch iets anders over. Blijf zoveel mogelijk uit elkaars aura en doe even je eigen ding. Iemand waar je momenteel geen goed woord voor over hebt, verdient eigenlijk wel het voordeel van de twijfel. Misschien kun je hem of haar op afstand een kans geven om zich te bewijzen? In de liefde verandert er niet veel deze week, je blijft aan de jaloerse en bezitterige kant maar je lief kan dit gelukkig ook nog steeds prima handelen. De single Schorpioen daarentegen heeft het idee haar soulmate te hebben gevonden. Als dat maar goed gaat.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op het gebied van werk duurt het allemaal langer dan je had verwacht of gehoopt. Met name de goede ontwikkelingen die je verwachtte blijven nog even uit. Maak je geen zorgen, je carrière zit nog steeds in de lift, ook nu er sprake is van uitstel. Je bent nog altijd op de goede weg, dus blijf vooral positief. Je geliefde praat momenteel tegen een muur. Je lief wil je alleen maar opbeuren, maar jij hebt overal een weerwoord op. Leef met de dag, besteed aandacht aan je geliefde, je familie en je vrienden en kijk naar tv-programma's waar je blij van wordt in plaats van naar dingen die je nog meer zorgen brengen. Niet alles is wat het lijkt, en dat is op dit moment maar goed ook.

Steenbok
22 december - 20 januari
Door gebrekkige communicatie hebben jij en je partner wat misverstanden. Jij zegt het één en denkt het ander terwijl je lief juist het één denkt en het ander zegt. Jullie willen elkaar allebei niet tot last zijn, maar juist daardoor ergeren jullie je kapot aan de ander. Stop met op de tenen lopen en banjer maar weer lekker platvoets door het huis. What you see is what you get werkt in dit geval echt veel beter. Qua werk wordt er een beroep gedaan op je creatieve, praktische denkvermogen en op financieel gebied is het belangrijk dat je wat dingen verandert. Overbodige abonnementen, een lidmaatschap voor de kat z'n viool: gewoon weg. Elk tientje is er één.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op liefdesgebied gaat alles top. Er is geen sprake van irritatie of ergernis. Sterker nog, juist nu blijkt hoe goed jullie eigenlijk bij elkaar passen. Jij en je lief hebben het samen zo gezellig dat je zelfs even geen behoefte hebt aan appen met je vriendinnen. Ook op het gebied van financiën zijn er weinig problemen te verwachten. Je hebt een buffer achter de hand en zingt het op deze manier voorlopig wel even uit. Op het gebied van werk komt er via je telefoon of mailbox een apart bericht binnen waar je echt even over moet nadenken. Wat moet je hier nou weer mee. Goed, het is leuk, maar ook een beetje apart. Even laten bezinken.

Vissen
21 februari - 20 maart
Op het gebied van werk en financiën sta je voor een belangrijke keuze en jij – en alleen jij – bent degene die deze moet maken. Uiteraard kun je anderen om raad en advies vragen, maar laat je hierdoor niet al te veel beïnvloeden. Laat er ook je nachtrust niet door verstoren, je hoeft niet per direct te beslissen. Besteed nu eerst zoveel mogelijk tijd aan jezelf. Na een periode van voor iedereen klaarstaan is het belangrijk dat je jezelf nu op de eerste plek zet, en dat je ook online of via de telefoon geen misbruik van je goedheid laat maken. Je moet niks. Behalve ademhalen, dat is dan wel weer handig. Op liefdesgebied gaat alles lekker, je geniet volop van je partner en hij of zij ook van jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.