Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jeetje Ram, doe niet zo koppig. Het is waarschijnlijk net zo hard jouw schuld als die van je partner. Tel even tot tien en haal diep adem. Dit is wat de sterren voor jou in petto hebben.

08-4-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Ram
21 maart - 20 april
Als single ram heb je nu moeite om een nieuwe relatie aan te gaan. Of het nu bindingsangst is of dat je gewoon geen zin hebt om rekening met een ander te moeten houden, het zit er gewoon even niet in. Het idee dat iemand straks eventuele verwachtingen - of zelfs eisen -  aan je stelt doet je huiveren van afschuw. Even twijfel je om iets te beginnen met iemand die al gebonden is, maar dat is natuurlijk ook de achterdeur uit. Rammen die wel al een relatie hebben, stoken onrust in huis door zich nogal koppig en recalcitrant te gedragen. Natuurlijk heeft partner het gedaan, maar die vlieger gaat niet op, ram. Grote kans dat de orkaan toch uit jouw hoek waait. Qua werk denk je erover om iets voor jezelf te gaan beginnen. Waarom zou je het alleen bij denken laten?

Stier
21 april - 20 mei
Op je werk bestaat de kans dat je je laat meeslepen door je emoties; een woede uitbarsting of jank bui hangt in de lucht. In vriendschappen ben je nu meer beïnvloedbaar dan anders. Als iemand compleet lam gaat, zuip jij jezelf ook een stuk in je kraag. Als iemand vooral thuis wil zitten met geitenwollen sokken aan en een dikke omnibus van hier tot Den Helder op schoot, sla jij ook als een debiel aan het breien en weet je niet hoe snel je naar de bieb moet racen. ‘Ga ik ook doen!’ Blijf vooral bij jezelf stier, doe lekker wat jij zélf wilt, misschien ben jij dan juist wel een inspiratie voor je vrienden. Iemand in je omgeving doet zich deze week leuker en vriendelijker voor dan hij of zij daadwerkelijk is. Luister goed naar je intuïtie en houd zoveel mogelijk afstand; this guy or girl is bad news! 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je denkt dat iedereen een mening over je heeft en dat is ook zo. Alleen is deze mening vaak minder negatief dan je zelf denkt. Momenteel zie je overal vossen achter boomstammen en slangen op de weg. Dit is vooral jouw eigen onzekerheid die je projecteert op anderen. Zolang jij je gewoon lekker positief naar anderen opstelt en je best doet op je werk, is er van kritiek of nare roddels geen enkele sprake. Of in elk geval een heel stuk minder dan je zelf denkt. Verder ben je nu vooral met jezelf en je eigen dingen bezig, tot groot ongenoegen van je partner die zichzelf op het tweede plan gezet voelt. Kom op, twin. Stop met je overal zorgen over maken en ga (samen) fijn naar het strand, even je overvolle hoofd leegmaken!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Waarom ben je toch van mening dat je alles altijd maar goed moet doen? Dat je overal over moet kunnen meepraten? Doe vooral niet of je ergens verstand van hebt, maar zeg het gewoon eerlijk als je ergens geen kaas van gegeten hebt. Of worst. Of tapas. Of een dikke hamburger speciaal. Honger! Hoewel je ontzettend veel van lekker eten houdt, ben je nu toch heel goed bezig met het terugdringen van je calorieën per dag. Good for you. Het ziet er naar uit dat je het nu ook echt gaat volhouden. Deze week sowieso. Nu doorpakken, kreeft, zodat je je straks ook echt weer helemaal lekker in je velletje zit. Shop alvast een hupsiche bikini, dan heb je in ieder geval een stok achter de deur.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Er hangen behoorlijk wat onweerswolken in de lucht die met zijn allen op uitbarsten staan. Vooral boven jouw hoofd gaat het loos deze week. Donder en bliksem, meningsverschillen alom! Zowel op je werk, binnen de familie als thuis met je lief is het bal. Waak wel voor overvloedig sarcasme en een eventueel neerbuigende houding naar anderen toe. Blijf te allen tijde correct en respectvol, des te beter komt jouw mening uit de verf. Als je beledigend wordt, herinnert men zich achteraf alleen nog je bijtende gif en is de discussie helemaal voor niets geweest. Met hele goede vriend(inn)en ben je deze week closer dan close. Door hen voel je je veilig en kun je jezelf zijn. Vooral je BFF begrijpt je als geen ander.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je bent momenteel behoorlijk eager en dat komt mooi uit want er valt deze week een heleboel te leren. Je krijgt ene nieuwe situatie na de andere om je oren en je vindt het heerlijk! Het is tijd voor een heel nieuwe levensfase en je bent er helemaal klaar voor. Binnen de relatie stel je jezelf über begripvol en behulpzaam op en dit is gelukkig geheel wederzijds. Er is een bom van zorgzaamheid ontploft in Huize Maagd, zo schattig zijn jullie samen! Met vrienden staat er een gezellig avondje op de planning en het wordt anders dan anders; jawel, er staat iets speciaals te gebeuren! Op je werk word je ook steeds meer allround. Je kunt eigenlijk alles en  - again -  wat je nog niet weet, wil je graag leren. Kortom: goed bezig!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Ook buiten werktijd heb je moeite om je werk los te laten. Gelukkig op een positieve manier; wellicht is je werk ook je hobby; je krijgt er energie van. Privé zijn er wat issues waar je mee rondloopt en die je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt. Omdat je bijna uit je voegen barst hierdoor, neem je deze week toch maar een goede vriend(in) in vertrouwen. Goed zo, want nadat je je hart hebt gelucht, blijkt dat bepaalde zaken toch makkelijker op te lossen zijn dan je aanvankelijk dacht. Op jouw beurt fungeer je deze week zelf ook als klankbord voor iemand anders. Gek genoeg gaat het niet eens om iemand die dicht bij je staat, maar om iemand die zich kennelijk gewoon lekker op zijn of haar gemak voelt bij jou. Ook prima, mooi complimentje voor Libra!

 

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Laat je op je werk niet in de gordijnen jagen! Bepaalde mensen hebben inmiddels in de gaten dat je geneigd bent overal op in te gaan en maken er een spelletje van. Gun ze die lol niet en blijf gewoon kalm. In de privésfeer ben je (nog steeds) bereid de deur op een kier te laten voor iemand met wie je ruzie hebt of je de laatste tijd een bult aan ergert. Dat is heel nobel van je, maar verdient diegene dit ook echt? Op financieel gebied denk je nu twee keer na voor je iets uitgeeft en dat is ook heel verstandig. Hoewel de verleiding groot is, weet je deze toch te weerstaan. En dat is maar goed ook! Binnen niet al te lange tijd komt er een betere aanbieding voorbij en ben je blij dat je deze hebt laten varen. 

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent in een super creatieve bui. Althans, in gedachten. Het ene idee na het andere popt op. Beetje jammer alleen dat de uitvoering dan weer tachtig jaar op zich laat wachten. Je zou zoveel meer kunnen doen en maken als je er ook eens daadwerkelijk de tijd voor nam. Maar ja. Vrije tijd is je momenteel meer waard. En ook daar is wel iets voor te zeggen natuurlijk. Goed, zet je ideeën maar weer in je notities op je phone en geniet lekker van je rust. Op emotioneel gebied doe je er verstandig aan niet al het leed van anderen op je rug te willen nemen. Laat los wat jou niet persoonlijk raakt. Sympathiek dat je met bepaalde mensen meeleeft, maar probeer dit niet de hele dag te doen en al helemaal je werk er niet onder te laten lijden. 

Steenbok
22 december - 20 januari
Het is een goed moment om bepaalde zaken die je onder de aandacht wilt brengen, op te schrijven en te publiceren. Heb je al een website? Maak er één! Verdiep je een beetje in SEO en je komt bovenaan in Google! Iemand in je vriendenkring heeft hulp nodig. Zegt ie. Lekker even zelf doen, dit is al de zoveelste keer. Steenbok zegt wel weer ‘ja’; niet dus. Je partner neemt het allemaal niet zo nauw met etiquette en manieren. Soms ben je bereid een en ander door de vingers te zien, maar deze week ben je té overgevoelig om je er niet aan te storen. Vooral geluiden irriteren je momenteel. Ook op je werk valt het je steeds vaker op hoeveel noise bepaalde mensen maken tijdens het nuttigen van de lunch of het drinken van hun koffie. O.M.G.Turn it down!

Waterman
21 januari - 20 februari
Laat ze toch eens rusten, doei oude koeien. Nu ook weer. Prompt denk je weer aan iets wat allang geweest is. Totaal niet meer relevant maar je laat er wel je humeur compleet door vergallen. Dubbel gebakken ei van vorige week, niet te vreten. Kom op, Aqua. Vooruit kijken, in plaats van achteruit. Vérse producten eten in plaats van oude troep. Dat. Verder heb je nu enorme behoefte jezelf even terug te trekken van alle drukte en hectiek. Heerlijk even de bossen in. Of de duinen. Géén zin in meute! Neem ook vooral je werk niet mee naar huis deze week. Laat je thuis ook echt je fijne thuis zijn en geen verlengstuk van de drukte op kantoor of de fabriek of waar je ook werkt. Morgen gaat de wekker weer, dan mag je er fijn weer heen. 

Vissen
21 februari - 20 maart
In de liefde ben je momenteel een gesloten boek. Als je al een relatie hebt, tast je partner momenteel volledig in het duister over wat je voelt en wat je denkt. Ben je nog single, trekt juist die zweem van mysterie om je heen anderen enorm aan. Echter, op je werk, op straat, in de supermarkt, tram, bus of trein heb je even je wangen vol van sociale correctheid en is er juist wél de behoefte het achterste van je tong te laten zien. En gelijk heb je! “Geen enkel probleem mevrouw, maakt niet uit meneer, geeft niet jongetje. Of meisje”. Wees gewoon eens lekker keer eerlijk en kijk hoezeer het je oplucht. Ja! Ik vind het vervelend wat je doet. Ja! Het is erg! Ja! Ik stoor me eraan! Zó… Jij kunt er weer drie weken tegen! Voor herhaling vatbaar, of niet?!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.