Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Aha: dit is het verschil tussen je Chinese en je westerse sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het gaat er behoorlijk heet aan toe thuis, Stier. Jij en je lief voelen jullie extra tot elkaar aangetrokken deze week. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

30-3-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Zowel thuis als op je werk zijn er mooie dingen te verwachten. Dit wordt een week van gezelligheid met je partner, op je gemak klussen in huis en goed nieuws ontvangen omtrent je baan. Kom maar door met die nieuwe maand. Je inkomen wordt netjes gestort en daarbij groeit je eigen financiële inzicht ook met de dag. Belangrijke beslissingen op financieel gebied kun je nu dan ook gerust nemen. Is er ook nog sprake van een aandachtspuntje? Ja hoor. Juist omdat je zo lekker in je vel zit momenteel, ben je te snel geneigd om overal 'ja' tegen te zeggen. En juist wanneer je dat doet, raak je gestrest. Dus. Niet. Doen.

Ram
21 maart - 20 april
Gelukkig verveel jij je niet snel. Ook deze week heb je weer genoeg om handen om het jezelf naar de zin te maken. Sterker nog, je komt nu aan dingen toe waar je eerder geen tijd voor had. Naast het rekening houden met anderen is het nu ook heel belangrijk om jezelf af en toe op nummer één te zetten. En dan vooral ook zonder je hier schuldig over te voelen. De liefde  verloopt nogal bijzonder deze week, maar absoluut positief. En dat geldt trouwens ook voor je financiën. Op het gebied van werk krijg je zomaar een verrassende opdracht of aanbieding, dus al met al ga je een fijne week tegemoet.

Stier
21 april - 20 mei
Jij en je lief voelen jullie extra tot elkaar aangetrokken, waardoor het er nu behoorlijk heet aan toegaat thuis. Ook als single Stier heb je deze week te kampen met een hoger libido dan gemiddeld. Hoe gezellig je het ook hebt op app en hoe goed je er ook uitziet: laat je niet verleiden tot het versturen van pikante plaatjes van jezelf. Op financieel gebied doe je er verstandig aan goed na te denken waar je je geld aan uitgeeft, je intuïtie op dit gebied laat je namelijk een beetje in de steek momenteel. Uit vriendschappelijke hoek krijg je een tip waarmee je meer geld kunt verdienen of overhouden. Altijd welkom.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je nog studeert word je deze week overvallen door twijfels over je opleiding. Is dit eigenlijk nog wel wat je wil? Heb je überhaupt nog zin om hiermee door te gaan? Neem niet zomaar een beslissing. Deze twijfels kunnen tot de zomer aanwezig blijven, pas dan zul je erachter komen wat je echt wil. Als je al een baan hebt, is je leidinggevende je goed gezind. Een positief gesprek met hem of haar zal goed voor je uitpakken. Sowieso kun je de eerste week van april rekenen op goed nieuws in verband met je werk, spannend. Ga lekker vroeg slapen deze periode, je dromen werken inspirerend. Op elk levensgebied.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je bent enorm bezig met je carrière en met het maken van plannen om weer een stap verder te komen op dit gebied. Daarnaast heb je op dit moment weinig behoefte aan sociale contacten, dus je hebt alle tijd om je hierop te richten. Zo rond het weekend is je financiële inzicht ook top, dus als je al rondloopt met bepaalde plannen omtrent geldzaken, is dat het moment om een beslissing te nemen. Houd wel rekening met een onverwachte uitgave die er eind april aan zit te komen. In de liefde gaat het goed, ook bij de singles. Voor hen is er een spannende flirt onderweg.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Waar anderen deze periode misschien wat terughoudend zijn als het gaat om kopen of verkopen van onroerend goed, zou dit voor jou nu weleens heel goed kunnen uitpakken. Natuurlijk is het verstandig om je goed te laten adviseren, maar vlak ook je eigen intuïtie niet uit. Probeer wel wat meer naar je lichaam te luisteren. Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat je hoofd overuren draait. De kans is dan ook groot dat de broodnodige lichaamsbeweging er even helemaal bij inschiet en dat is natuurlijk niet de bedoeling. In de liefde is er wat wrijving, jij en je partner zijn het niet helemaal met elkaar eens. Kan gebeuren.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je draagt het hart op de tong en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Je woorden kunnen deze week harder overkomen dan ze eigenlijk bedoeld zijn, maar ook als je het wel zo bedoelt, doe je er verstandig aan jezelf wat diplomatieker op te stellen. Zo maak je geen vrienden. In de liefde daarentegen kun je heel romantisch uit de hoek komen, dit tot grote vreugde van je partner. Als single Maagd weet je iemand helemaal het hoofd op hol te brengen door spannende appjes. Dan weet je kennelijk dus wél de juiste woorden te kiezen. Met het oog op een financiële kwestie zie je even geen voor de hand liggende oplossing, probeer hier wat creatiever mee om te gaan.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je gezondheid vraagt nu extra aandacht. Probeer meer inspiratie op te doen voor het koken van lekkere en gezonde maaltijden en neem daarnaast meer rust, zowel mentaal als fysiek. Lastig, want je hebt momenteel veel behoefte aan sociale contacten en bent dan ook 24/7 op app en social media aanwezig. Onbewust bezorgt dit je hoofdpijn en put je dit ook op het emotionele vlak enorm uit. Balans is the key. In de liefde gaat alles goed. Als het mogelijk is, ga dan samen even naar buiten voor een wandeling in het bos. Zonder telefoon. De single Weegschaal heeft sjans van iemand met buitenlandse roots.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je wat sneller moe bent deze dagen, doe je het op financieel gebied prima. Er wordt netjes (en op tijd) geld op je rekening gestort en misschien krijg je zelfs een aanbod waarmee je een leuke extra kunt verdienen. Wel kun je nu wat moeite hebben met het combineren van werk en thuis. Zeker als je thuis werkt, maar ook als je elders werkt, kan dit aan je vreten deze week. Probeer je niet te veel zorgen te maken. Wellicht heb je er zelf meer moeite mee dan je partner. Met het oog op de inrichting van je huis ben je nu enorm creatief: het houdt maar niet op met de inspiratie.

Boogschutter
23 november - 21 december
Hoewel je gezondheid wat hobbels en bobbels vertoont, kun je ervan uitgaan dat dit van tijdelijke aard is en je vanaf volgende week weer wat lekkerder in je vel zit. Het is wel belangrijk dat je zelf wat extra aandacht besteedt aan je algehele welzijn, en desnoods ook even de huisarts belt voor advies. Op het gebied van werk zijn positieve ontwikkelingen te verwachten, er komen aanbiedingen op je pad die je niet direct had verwacht maar die je wel erg goed kunt gebruiken. Op het financiële vlak is dit een goed moment om een gokje te wagen. Niet per se in het casino, maar wel als het gaat om een investering.

Steenbok
22 december - 20 januari
Dit is een perfecte periode om je meer te ontspannen. Doe vooral dingen waar je niet al te veel bij na hoeft te denken, bijvoorbeeld films of series kijken. Om je dag en nachtritme niet te verstoren doe je er verstandig aan op tijd naar bed te gaan en ook op tijd weer op te staan, daar zal je je echt beter bij voelen. Wat betreft je relatie is dit een fijne week om samen plannen te maken met betrekking tot financiële aangelegenheden. Jullie zijn het nu over veel dingen eens en kunnen elkaar op een goede manier inspireren met het oog op de toekomst.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je doet er verstandig aan je mail en je app even te laten voor wat het is. Je bent nogal vurig deze week, waardoor je snel op je tenen bent getrapt en je direct je pinnige woordje klaar hebt. En dat terwijl de ander het niet eens vervelend bedoelt. Omdat je momenteel hoog in je concentratie zit, is dit wel een perfecte periode om in de boeken te duiken of online je kennis bij te spijkeren. Ben je lekker bezig in huis? Pas op waar je loopt en klim niet op trappen of krukken, de kans dat je je bezeert is aanwezig en een bezoek aan de eerste hulp is nu net niet waar je op zit te wachten. Doe iets waarbij je kunt zitten of liggen. Hallo Netflix.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.