Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lekker bezig, Ram! Jouw productiviteitsmeter draait deze week op volle toeren. Je concentratie is op en top en je motto deze week luidt: geduld is een schone zaak. Dit is wat de sterren voor jou in petto hebben.

01-4-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld 

Ram
21 maart - 20 april
Hoewel je je enorm welwillend en begripvol opstelt naar je medemens krijg je deze week toch genadeloos de kous op je kop. Of je nu een medeklant laat voorgaan bij de kassa, iemand een vergeten boodschap achter zijn reet aan brengt, een oud dametje helpt oversteken, let op; stank voor dank. In de familiesfeer word je ook om hulp gevraagd en gelukkig wordt het hier nog wel gewaardeerd. Ondanks het feit dat je normaliter nogal een opgewonden standje bent heb je deze week – met name in je werk – opvallend veel geduld en zit je ook nog eens torenhoog in je concentratie; dat wordt absoluut een productieve week!

Stier
21 april - 20 mei
Nooit gedacht dat je zó ambitieus kon zijn! Kennelijk heb je qua werk helemaal je draai gevonden. Hoe meer je leert, hoe leuker je het vindt. Met betrekking tot de omgang met je collega’s ben je nu iets minder enthousiast. Misschien komt het doordat je een aantal mensen nog niet zo goed kent, maar misschien heeft het ook wel te maken met het feit dat je gewoon even geen behoefte hebt aan ‘ouwe jongens krentenbrood’. En dat is natuurlijk ook helemaal prima. In de privésfeer erger je je groen en geel aan de luiheid van één van je vriend(inn)en. En als je heel eerlijk bent weet je ook niet helemaal zeker of op deze manier de vriendschap nog een lang leven beschoren is. Of eigenlijk weet je het wel.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je hebt behoefte aan iemand die je eens goed de waarheid zegt. Letterlijk. Je zit met een aantal dingen waar je zelf niet helemaal uitkomt dus een goed advies van een zogeheten ‘buitenstaander’,  iemand die niet direct betrokken (en ook geen ja-knikker) is, zou niet verkeerd zijn. Bedenk wie jou enige helderheid in deze duisternis zou kunnen verschaffen en bel diegene vandaag nog op. Tweelingen die al een relatie hebben zijn deze week hun lief tot steun met het oog op diens werk. Single Tweelingen blijven een crush houden voor degenen die ze niet kunnen krijgen. Degenen die ze wel het bed in kunnen lullen vinden ze voorspelbaar, saai en in sommige gevallen ook nog drie keer te dom. F*cking irritant.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is een heerlijke week om weer eens een bezoek te brengen aan de bieb. Lekker met een lege tas erheen en met een hernia van het sjouwen weer terug. Fijn lezen! Let wel een beetje op waar je je geleende waar neerlegt; het moet na een paar weken ook weer terug hè. Het liefst op tijd, ook, in verband met boete. Heb je meteen een goede reden om die labiele vriendin even te negeren op app; gezeur over foute vriendjes en andere sh*t die ze zich toch echt zelf allemaal op de hals haalt. In de liefde trek je je momenteel veel aan van de mening van je partner; hij/zij zet je flink aan het denken over bepaalde onderwerpen.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent nogal snel afgeleid waardoor je op je werk regelmatig steekjes laat vallen. Vanwege je hypergevoeligheid stoor je je aan de meest kleine dingen, die anderen waarschijnlijk niet eens opmerken. Een druppend kraantje, een tikkende TL-lamp, een borrelende verwarmingsbuis, al die geluiden maken je knettergek. Stop met zeiken en scoor in vrédesnaam ergens een paar oordoppen! Binnen je vriendenkring heeft iemand dringend advies nodig en wie staat er weer met raad en daad als eerste vooraan met haar goede gedrag? Super lief hoor, maar eerlijk; je bent gewoon te makkelijk bereikbaar. Wat zou er gebeuren als jij je er eens een keer niet mee zou bemoeien? Inderdaad, dan wordt het ook gewoon opgelost.

Maagd
23 augustus - 22 september
Een belangrijke verandering is op handen. Een nieuwe baan, een verhuizing, een zwangerschap, alles is nu mogelijk. Wat je graag wil, zal binnen niet al te lange tijd ook daadwerkelijk geschieden. Pas dus op met wat je wenst, voor je het weet zit je ermee in je mik. Heb je al werk wat je bevalt, waak dan voor sleur. Blijf jezelf op diverse manieren uitdagen; je hebt het nodig! Qua gezondheid ben je nu extra gevoelig voor tocht. Zet één keer de keukendeur en het slaapkamerraam tegen elkaar open en je loopt de hele week met een stijve nek. Behalve een koude stroming hangt er gelukkig ook flink wat romantiek in de lucht. En appelgebak en warme chocomel met slagroom.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je hebt momenteel nogal weinig geduld met mensen die trager van begrip zijn dan jij. Probeer desondanks tot tien te tellen, weegschaal. Ze doen het immers niet expres. En nee, geen excuses. 1, 2, 3...: je hebt sowieso nogal een kort lontje deze week. Ook je partner moet het af en toe flink ontgelden. Ben je nog single? Blijf dit dan ook nog maar even. Je bent echt niet te genieten, super negatief en alles is ruk. In je werk echter ga je als een speer. Je blinkt momenteel echt uit en de kans is dan ook groot dat je binnenkort een zeer aantrekkelijke aanbieding krijgt. Met die ene collega waar je het wel enorm goed mee kunt vinden heb je gelukkig wel de grootste lol. Hij of zij weet je altijd wel weer op te vrolijken.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Relatieperikelen! Waar jij wederzijds respect sky high in het vaandel hebt staan, denkt je partner hier – volgens jou – heel anders over. Je voelt je niet bijster serieus genomen door hem of haar en dit stoort je dan ook behoorlijk. Toch is de kans groot dat je lief hier helemaal niet zo bij stilstaat. Waarschijnlijk berust alles gewoon (weer) op het zoveelste misverstand. Qua gezondheid is je rug momenteel je zwakke plek, maar de blaas en de voortplantingsorganen zijn ook wat gevoelig. Wees alert op ontstekingen en laat die zware boodschappen gewoon maar eens lekker decadent bezorgen; gezondheid gaat voor!

Boogschutter
23 november - 21 december
Ben je nog single, kom je deze week op liefdesgebied voor een belangrijke keuze te staan. Iemand vindt jou meer dan leuk en eigenlijk ben jij op een bepaalde manier ook wel geïnteresseerd. Wel is het zo dat je de liefde momenteel meer rationeel in plaats van emotioneel benadert. Vragen als: wat heeft hij/zij me te bieden, heeft dit daadwerkelijk kans van slagen, wat zijn de pros & cons, etc. houden je dan ook behoorlijk bezig. Joh. Ga gewoon op date, wat heb je te verliezen? Op je werk kijkt iemand die jonger is dan jij enorm tegen je op. Tja. En nu? Nou. Gewoon leuk om te weten.

Steenbok
22 december - 20 januari
Vooral op je werk pas je je met het grootste gemak aan je omgeving aan. Of het nu de directeur is of de schoonmaker, jij praat met iedereen even makkelijk. Wie iets tegen je zegt, krijgt antwoord. Prima houding. Immers, iedereen is gelijk! Daarentegen ben je soms wel een beetje onattent. Misschien iets om een klein beetje op te letten deze week? ‘Goedemorgen’, ‘dank je’, kleine dingen die net dat beetje verschil maken op de werkvloer. Qua financiën loopt alles op rolletjes, niet te verwarren met: laat de boel maar lekker rollen. Hoewel alles behoorlijk goed in evenwicht is, is het ook wel belangrijk dit ook zo te houden. Nog even wachten met brassen dus. Ja, ook met die duurzame aankoop; verkeerd moment.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je hoeft maar even lief te lachen en iedereen danst naar je uitgekookte pijpen. Je weet exact wie gevoelig is voor jouw charmes en maakt hier dan ook gruwelijk misbruik van. En gelijk heb je. De zaken waar je je op dit moment mee bezig houdt, blijken zeer succesvol en zullen je verzekeren van een lekker uit de kluiten gewassen, dik belegde boterham. Je intuïtie is momenteel haarscherp en je geheugen ijzersterk. Je herinnert je dan ook als de dag van gisteren dat iemand die je al heel lang kent, jou ooit een enorme dienst bewezen heeft. Hoewel het echt niet hoeft, wil je nu  - alsnog - toch graag iets voor hem/haar terug doen. Dat wordt geheid weer janken geblazen.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je bent enorm meelevend en de kans bestaat dan ook dat iemand je met een zielig verhaal alles kan wijsmaken. Blijf te allen tijde alert en slik niet alles zomaar voor zoete koek. Hoewel je graag het goede in anderen blijft zien, slaapt je onderbuikgevoel gelukkig niet. Blijf hier dan ook vooral naar luisteren. In de liefde gaat alles fijn. Jullie zijn nog steeds dol op elkaar en zijn bereid alles voor elkaar te doen. Je bent zowel ten opzichte van je lief als tegen je vriend(inn)en goudeerlijk en of de ander het nu ergens wel of niet mee eens bent, je bent prima in staat je mening te geven zonder er ruzie over te maken. Take it or leave it, dit is wat jij vindt. En nu is het weer tijd voor leuke dingen. Shut up and dance with me!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.