Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw werk in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Jeetje Ram, de lente is aangebroken hoor. Doe een beetje vrolijk! Als het allemaal even tegenzit betekent het niet dat je meteen op moet geven. Klein beetje doorzetten Ram, dan ziet het leven er snel weer rooskleurig uit. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

25-3-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop 

Ram
21 maart - 20 april
Je bent aan iets nieuws begonnen, maar doordat het een en ander een klein beetje tegenzit heb je nu alweer de neiging om het bijltje er bij neer te gooien. Laffe hap, Ram! Niemands pad gaat ooit alleen maar over rozen. Slaap er nog eens een nachtje over en probeer het dan opnieuw. Grote kans dat als je weer fris en fruitig bent je weer heel anders naar de dingen kijkt en er opeens het kwartje valt. En als het dan toch nog niet direct perfect is: who cares! Qua financiën ben je iets minder fanatiek nu. Al die goede voornemens van sparen en niet meer rood staan. Ja, ja, belastingen, we weten het. Gewoon een planning van lik-mijn-spleet!

Stier
21 april - 20 mei
In de liefde krijg je nu iets meer zelfvertrouwen en dat is fijn. Vooral de singles onder jullie houden hardnekkig vast aan het idee dat het ooit nog wel eens iets zal gaan worden met hem of haar. Of dat ook echt het geval zal zijn, dunno, helaas wint de aanhouder niet altijd. Niet getreurd, want er zit wel degelijk een one night stand voor je in deze week, alleen niet direct met degene die je hart gestolen – of gebroken – heeft. Nah, beter iets dan niets. De gebonden stieren krikken nu de voegen uit de deur. En lang ook! Op het werk ga je rechtstreeks op je doelen af. Je gaat als een trein en de nieuwe dingen die je onlangs hebt geleerd gaan je dan ook steeds beter af. Dikke prima!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Binnen een vriendschap of in de familie schiet een opmerking van jou – die nog niet eens zo zeer onaardig bedoeld was – iemand helemaal in het verkeerde keelgat. Hoewel je zelf ook best weet dat het niet echt een handige actie was, weiger je om ‘sorry’ te zeggen. De ander moet zich gewoon niet zo aanstellen. Tja. Dat is ook een manier om ermee om te gaan. Kom op Twin, koop gewoon even een bloemetje. Of een reep chocola. Bak een bananenbrood. Iets. In de liefde loopt er iemand achter je mooie bumper aan en hoewel je je gevleid voelt is het helaas niet degene voor wie jij warm loopt. Die heeft je nog steeds overal op de blok staan. Shit happens! Tweelingen die wel al een relatie hebben worden deze week ’s nachts opeens enorm hitsig. Even denken, je lover wakker schudden of Tarzan uit de la?

Kreeft
21 juni - 22 juli
Jij zit echt al maanden te klooien met geld. Deze week gloort er dan eindelijk dat felbegeerde licht aan het einde van die donkere klote tunnel. Maar echt, wat een opluchting ook gewoon. Dat het zó leuk kon zijn om rekeningen te betalen. Hoppa! En alles voldaan. No stress. Zuinig boodschappen doen? Boeien. Dat je überhaupt weer naar de super kunt is al een feest op zich. Budget-broccoli is ook gewoon gezond en of ’t lekker is hangt natuurlijk helemaal van jezelf af. Een keukenkluns? Recepten genoeg op internet. Indien je zit te wachten op bericht van een of andere instantie; wederom goed nieuws. Het kan niet op deze week. 

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Lekker scheuren op de weg! Toe maar Loekie, op twee wielen door de bocht! Sjonge jonge, wat een haast? Zéker weer te laat je nest uitgerold. Je voelt je inderdaad wat rusteloos deze week maar dit heeft in de eerste plaats vooral te maken met het feit dat je te veel wilt doen op één dag. Relax! Maak ’s morgens een – realistisch - lijstje in je agenda wat je allemaal gedaan wilt hebben voor de avond valt en houd je hier ook gewoon aan. Plan je pauzes én je uurtje sport ook gewoon in als ‘werk’. Dat is minstens zo belangrijk. In de liefde gaat het er vurig aan toe. Als je daar tenminste nog de energie voor hebt na al dat gejakker. Ook gewoon inplannen: 22:00 op de wip met Jip (of Janneke) en daarna lekker je luiken dicht. Let’s call it a day.

Maagd
23 augustus - 22 september
Jij gaat helemaal lekker op financieel gebied. Het is inmiddels weer pay-day geweest en daarvan kun je ook weer iets doorsluizen naar de spaarrekening. Die vaste lasten, daar lach je om. Wel moet je ervoor waken dat juist nu het (weer) goed gaat, je niet ongemerkt in je oude koopgedrag vervalt. Je hebt nogal eens de neiging te gaan leven naar je geld. Overbodige dingen kopen blijft zonde evenals te vaak buiten de deur lunchen omdat je te lui bent om zelf een lekker trommeltje in elkaar te flansen. In de liefde gaat het er na een hectische periode ook weer gezellig aan toe. Bij de maagden die onlangs hun relatie hebben verbroken staat deze week een nieuw ‘potentieeltje’ op de stoep. Hè, gezellig.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Hoewel je meestal op je tenen loopt om anderen maar niet te hoeven kwetsen, is nu je grens bereikt. En gelijk heb je; hoogste tijd om je wat assertiever op te stellen. Al die geintjes waar je altijd maar uit beleefdheid om lacht, maar die gewoon verre van lollig zijn, hangen je inmiddels mijlenver de keel uit. En dat geouwehoer op kantoor moet ook maar eens over zijn. Chagrijnig Libra? Nee, gewoon klaar met faken voor de lieve vrede. Hulde! Verder is het een heerlijke week om spontaan iets met je vriendin(nen) te ondernemen. Doe eens iets wat jullie vroeger altijd samen deden. Super leuk! Je lief is nog steeds dol op je, maar heeft het momenteel te druk met zijn/haar werk om je de volle aandacht te geven. Kruip ’s avonds in bed maar lekker tegen die warme kadetten aan. Ook gewoon fijn.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Op je werk vallen een aantal dingen je vies tegen en je twijfelt dan ook of je hier nu wel of niet moet blijven plakken. Het is echter niet het moment om hier een definitieve beslissing over te nemen. Alles gaat sowieso een beetje rommelig en jij bent nu sowieso een beetje ongeduldig. Grote kans dat je er volgende week weer heel anders tegenaan kijkt. Natuurlijk kan het nooit kwaad om rond te (blijven) kijken, maar daadwerkelijk actie ondernemen is nu echt onverstandig. Qua gezondheid struggle je weer een beetje met je gewicht. Probeer wat vaker te bewegen en als je zo nu en dan staand kunt werken: zéker doen. Aan de andere kant, die monsterlijke drop pot binnen handbereik helpt natuurlijk ook niet echt mee. Koop een fruitschaal.

Boogschutter
23 november - 21 december
Ja hoor! Boogschutter weet het weer eens allemaal beter. Bla bla bla. Als je je er nu gewoon een keertje níet mee bemoeit? Je kunt van alles denken, maar moet je het dan ook maar meteen zeggen? Jij vindt dus van wel. Niet dat anderen ook maar iets van je aannemen en dat is nu juist wat er speelt deze week bij jou. Je bent wat dat betreft toch een beetje een hittepetit en een kiftkop. En je krijgt deze week gewoon eens een keertje niet je zin. Lekker puh. Uiteraard bedoel je het allemaal niet verkeerd, dat moge duidelijk zijn. Het enige probleem is dat je momenteel alles teveel vanuit je eigen oogpunt bekijkt. Zowel in je relatie als in vriendschappen en – als je die hebt -  ook ten opzichte van je kinderen. Je wordt ouder mama…

Steenbok
22 december - 20 januari
Je zit lekker in je energie en weet dan ook van geen ophouden. Werken, boodschappen doen, gezonde maaltijd fiksen, sporten, helemaal top! Juist doordat je zo lekker actief bent, kost het je geen enkele moeite om ’s avonds in slaap te vallen. En dat doet je ook goed: gezonde nachtrust. Ondanks dat je goed slaapt ben je op sommige vlakken wel wat intolerant, vooral in je werk heb je nul geduld. Gelukkig bestaat er geen enkele twijfel over hoe je over iets of iemand denkt, je gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen. Een beetje een zuurpruim ben je wel deze week, maar gelukkig kun je er op sommige momenten zelf ook de humor van inzien. Na een ‘bakkie koffie’ is alles weer koek en ei. Oh nee, geen koek. Dikke reet.

Waterman
21 januari - 20 februari
Qua financiën komt er wat extra geld naar je toe gerold. Waarschijnlijk is het een sigaar uit eigen doos en gaat het om een bedrag waar je gewoon nog recht op had in de vorm van een belastingteruggave of het bedrag dat je zelf aan iemand had uitgeleend. Desondanks mag dit de pret niet drukken. Of je het nu wel of niet (weer) op de bank hebt staan maakt toch net dat beetje verschil. Qua vriendschap heb je even geen zin in gekakel en heb je de neiging om op app gewoon iemand te negeren. En ja, dat is een goed idee. Sterker nog, dat zou je vaker moeten doen. Zo, dát scheelt een hoop tijd!

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hebt momenteel de neiging eerst te doen en dan pas te denken waardoor je nogal nutteloos bezig bent. Deze manier van handelen levert je vooral dubbel werk op. En dus ook een flinke bak irritatie. Blijf vooral lijstjes maken en afvinken wat je al hebt gedaan. Kalmte - en klein beetje meer overzicht - kan je redden. Verder is het een zeer geschikte week om zomaar op een doordeweekse dag vrij te nemen, je biezen te pakken en naar de spa te gaan. Even leegmaken die kastanje en heerlijk onthaasten. Wil of kan er niemand met je mee zo last minute? Nou en. Ga je toch lekker alleen. Kun je meteen even bijtukken, ook geen overbodige luxe.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.