Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De eerste helft van de week is een fijne periode voor zowel de liefde als vriendschappen. Jullie zitten op dezelfde golflengte en hebben het oprecht leuk met elkaar. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

16-3-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Je bent momenteel een beetje goedgelovig en naïef waardoor mensen met minder goede bedoelingen makkelijk misbruik van je kunnen maken. Neem niet te snel een beslissing en zeg zeker niet te snel 'ja'. In plaats daarvan kun je er beter eerst over nadenken en er later op terugkomen, dat is in bijna elke situatie een verstandiger antwoord. Om discussies te vermijden heb je op je werk de neiging om met anderen mee te praten. Zelfs als je het niet met hen eens bent heb je totaal geen zin om er tegenin te gaan: laat maar waaien. Ondanks dat ben je je gevoel voor humor niet verloren. Vooral je geliefde plukt hier de vruchten van, hij of zij heeft superveel lol met je. Single? Met een goede grap pak je iedereen in.

Ram
21 maart - 20 april
Vooral aan het begin van de week ben je behoorlijk prikkelbaar en kunnen kleine irritaties met betrekking tot je werk, relatie of een bepaalde vriendschap zo hoog oplopen dat je bijna geneigd bent er ter plekke de brui aan te geven. Waak ervoor dat je niet al te impulsief handelt en dingen doet (of zegt) waar je later spijt van krijgt. Je huis is trouwens ook een bron van ergernis: zoveel te doen en zo weinig tijd. En geld. Dat stroomt ook niet bepaald binnen. Halverwege de week ervaar je een grote gevoeligheid voor sferen, stemmingen en andere energieën waardoor je alles en iedereen haarfijn aanvoelt. Met anderen meeleven is niet verkeerd, zolang je hun problemen maar niet de jouwe maakt.

Stier
21 april - 20 mei
De eerste helft van de week ben je zeer sociaal en sta je open voor iedereen die gezellig een praatje met je wil maken. Of dit nu gaat over de tuin van de buren, de kanarie van je opa, het weer of het coronavirus maakt je niet eens zoveel uit. Kletsen om het kletsen is ook gewoon oké, mits je je maar niet toegeeft aan roddelpraatjes. Die komen uiteindelijk namelijk als een boemerang bij je terug, wil je niet. Zo tegen het weekend zijn het juist die oppervlakkige gesprekken die je flink beginnen te irriteren en krijg je vanwege al die afleidende factoren ook meer moeite met het nemen van beslissingen. Kies in dat geval voor jezelf en trek je even terug om de dingen rustig voor jezelf op een rijtje te zetten.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
De eerste helft van de week is een fijne periode voor zowel de liefde als vriendschappen. Jullie zitten op dezelfde golflengte en hebben het oprecht leuk met elkaar. Op je werk daarentegen komt er niet zoveel uit je handen. Misschien zit een en ander tegen op de werkvloer of heb je gewoon niet zo'n zin. Vanaf woensdag ben je communicatief behoorlijk sterk waardoor het je geen enkele moeite kost om je gevoelens onder woorden te brengen en anderen uit te leggen hoe je over iets denkt. Vooral in de liefde en in werkgerelateerde situaties zal dit je goed van pas komen. Er zijn deze periode ook veel telefoontjes, appjes en mailtjes te verwachten. Prima, want ook schriftelijk kom je met gemak uit je woorden.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Impulsiviteit is je niet vreemd deze week. Niet alleen op financieel gebied loop je de kans om ondoordachte keuzes te maken, ook in de liefde en op je werk kun je er wat van. Je kunt nu wat drammerig zijn, waardoor je je uiterste best doet om je zin te krijgen. En dat zorgt weer voor niet al te handige beslissingen. Nu je dit weet: misschien kun je het een en ander nog voorkomen door op tijd pas op de plaats te doen? Het weekend wordt leuk: ontmoetingen met leuke mensen en aparte gebeurtenissen brengen op een positieve manier leven in de brouwerij. Problemen waarvoor eerder geen oplossing voorhanden was, worden nu bijna vanzelf opgelost.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Deze week vallen verschillende puzzelstukjes op hun plek en krijg je op diverse fronten meer zelfinzicht. Een goede periode om bepaalde situaties opnieuw onder de loep te nemen en te bekijken hoe je hier nu tegenover staat. Verder sta je vooral op het gebied van werk en financiën meer open voor de mening van anderen. Die anderen beschouw je als meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Met het oog op de liefde ben je klaar voor een volgende stap. Heb je al een relatie, is het nu een goed moment om plannen te gaan maken voor samenwonen, verhuizen, trouwen of misschien een kindje. Ben je nog single en verliefd? Wees niet te direct, maar zorg wel dat je jezelf bij hem/haar in de kijker speelt.

Maagd
23 augustus - 22 september
Bepaalde dingen die je dwarszitten of juist graag wil hebben, kunnen nu gemakkelijk uitmonden in een obsessie. Dat geldt zowel voor situaties als dingen en personen. Een voortslepende ruzie kan wraakgevoelens teweegbrengen terwijl een verliefdheid kan leiden tot stalking, om nog maar te zwijgen van onverantwoorde financiële uitgaven. Het enige wat je nu kunt doen om jezelf in de problemen te brengen is jezelf in de hand houden. Heb je al een relatie, dan kunnen gevoelens van bezitsdrang en jaloezie de kop op steken. Vrijdag keren de kansen ten goede; dan beschik je juist weer over enorm veel zelfdiscipline en zit je hoog in je concentratie waardoor je vooral in je werk veel bereiken kunt.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je hecht nu vooral waarde aan huiselijkheid, veiligheid en stabiliteit. Dit is dus zeker geen week om het avontuur op te zoeken of allerlei wilde capriolen uit te halen. Qua sociale contacten heb je meer dan genoeg aan de vrienden die je al honderd jaar kent en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Zij voelen zich op hun beurt ook super goed bij jou, vooral die ene vriendin die wel wat advies kan gebruiken. Aan het ontmoeten van nieuwe mensen heb je nu sowieso weinig behoefte, het liefst blijf je ook gewoon lekker thuis. Op je werk kun je vooral met de vrouwelijke collega’s goed opschieten, de heren lijken momenteel van een andere planeet te komen. Nul begrip en dito inlevingsvermogen.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je zit vol energie en als je deze niet op je werk kwijt kunt is het een goed idee om deze week meer aan lichaamsbeweging te doen. Lekker wandelen, fietsen, zwemmen of fijn naar de sportschool. Ook thuis ga je als een razende door het huis met emmer en sop. Bewegen geeft je voldoening, wat dat betreft is dit ook een zeer gunstige week voor wat extra gym in de slaapkamer. Toch kleeft er ook een ‘maar’ aan. In het verkeer ben je nu geneigd om meer risico te nemen. Waak ervoor dat je te hard rijdt, niet eens zozeer met het oog op een bekeuring maar vooral in verband met je eigen veiligheid en die van anderen. Op financieel gebied kun je geluk hebben. Hoewel gokken je wordt afgeraden kun je door logisch nadenken wel succes hebben wanneer je ergens in wilt investeren.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op je werk kost het je nu geen enkele moeite om de dingen goed te organiseren. Je werkt volgens een strakke planning en weet exact hoeveel tijd je aan welke klus kwijt bent. Hoewel deze manier van werken ervoor zorgt dat je goed op schema bent en dus ruimte over hebt om daarna iets voor jezelf te doen, ben je toch geneigd om ook je vrije tijd te besteden aan werk gerelateerde zaken. Waak ervoor dat alles om werk draait en vergeet vooral niet dat even niets doen ook enorm goed is voor je brein. Ook in de liefde ben je ietwat rusteloos. Samen ontspannen mondt nu al snel uit in fysiek inspannende activiteiten en dan hebben we het niet over seks maar meer over klussen in huis of wroeten in de tuin.

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied ben je nu behoorlijk zuinig om niet te zeggen gierig. Kom op, Steenbok. Er is niets mis met verantwoord budgetteren maar op je geld zitten maakt ook niet echt gelukkig. Houd de cashflow actief en gun zowel jezelf als je naasten af en toe een extraatje. Op je werk word je plotseling overvallen door de gedachte: ‘Is dit het nu?’ Als dit de eerste keer is dat je zoiets denkt hoef je er nog niet teveel aandacht aan te besteden maar als dit een regelmatig terugkerende vraag is, wordt het misschien toch tijd om eens rond te kijken naar iets anders. In de liefde gedraag je je nogal wisselvallig momenteel. Het ene moment prijs je je partner de hemel in, het andere moment kan hij of zij maar weinig goed doen. Lastig, vooral voor je lief. 

Waterman
21 januari - 20 februari
Voor diverse mensen in je omgeving fungeer je momenteel als gratis therapeut. Voor bijna elke situatie heb je wel een goed advies of passende oplossing paraat. Alleen wat jezelf betreft ontbreekt het je hier en daar aan het nodige inzicht. Je kunt deze week soms werkelijk koppig zijn en zelfs een beetje rebels waardoor het niet ondenkbaar is dat je jezelf hiermee in de problemen brengt. Qua financiën daarentegen neem je exact de juiste beslissingen. Op je werk doe je er verstandig aan een ietwat afstandelijke, gereserveerde houding aan te nemen. Iemand probeert iets te dichtbij te komen en daar zat je nu net niet op te wachten. Met de juiste lichaamstaal zijn woorden haast overbodig, nu maar hopen dat diegene het begrijpt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.