Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Wake up, Vissen! Je bent een tikkeltje afwezig de laatste tijd. Ach, een beetje desinteresse af en toe is ook niet erg. Gun jezelf de rust, dan ben je volgende maand weer volop alert. Wat hebben de sterren voor jou in petto deze week? 

18-3-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop 

Vissen
21 februari - 20 maart
Je bent een tikkeltje afwezig deze week en vertoeft het liefst in je eigen wereldje. Anderen kunnen dit opvatten als desinteresse en dat is het ook. Je hebt het gewoon even helemaal gehad met andermans gezeur en geklaag. Geef jouw portie maar aan Fikkie, jij gaat even heerlijk je eigen ding doen, wat en waar dan ook. Op je werk ben je een beetje verstrooid, maar wellicht is dit de oorzaak van een te lange periode van overprikkeling. Je kanarie zit gewoon een beetje overvol, maar als je even pas op de plaats doet komt het vanzelf weer goed. Qua financiën zit je deze week helemaal op rozen. En blijf daarnaast ook maar even stevig op je euro’s zitten; fijn dichtdraaien die geldkraan. Alles is voor Vissie!

Ram
21 maart - 20 april
Je bent helemaal gefocust op je werk. Nul afleiding! Maak daar ook maar meteen flink gebruik van, want je hebt nog van alles te doen. Als je al plannen had om hogerop te klimmen op de zakelijke ladder, is nu het moment om actie te ondernemen. Niet door in het wilde weg overal je tronie te laten zien, maar door jezelf goed in te lezen en te verdiepen in het onderwerp waar je succesvol in wilt worden. Met anderen na papegaaien ga je het namelijk niet redden: be vooral creative and unique! Met betrekking tot vriendschappen ben je momenteel een beetje achterdochtig. Plotseling twijfel je of die ene meid wie je alles aan haar grote snotkoker hebt gehangen wel helemaal te vertrouwen is. Hmm. Wat denk je zelf?

Stier
21 april - 20 mei
Blijf trouw aan je hogere doelen. Hoewel je op de goede weg bent, is het nu nog niet de juiste tijd om te oogsten. Je hebt prettig zaad geplant, nu is het belangrijk dat de hele handel ook gaat groeien en bloeien. Vergeet ook niet op het juiste moment te plukken, anders verlept de boel straks waar je bij staat. Kortom: heb geduld en durf op het juiste moment spijkers met koppen te slaan. In de liefde ben je momenteel iets te veel gefocust op details, en dan met name de minder prettige. My gosh, Stier! Give the boy/girl a break! Op je werk heb je de lachers op je hand. Je onbedoeld grappige opmerkingen gaan erin als koek. Over eten gesproken: alweer taart in de kantine? En krokétten?! Sla dit keer maar gewoon een keertje over. Beter stop je een dikke wortel in je tas.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op financieel gebied loop je behoorlijk wat inkomsten mis. Of het nu om een miscommunicatie gaat of om je eigen nalatigheid; dit is hoe dan ook niet terug te draaien. Helaas, kippengaas. Op je werk loop je tegen bepaalde dingen aan waaraan je merkt dat het je aan een zekere kennis ontbreekt en hier baal je van. Gelukkig beschik je over een haarscherp inzicht, wat veel goed maakt. Als je het een beetje handig aanpakt heeft niemand door dat je gewoon vanuit je onderbuik handelt. Bluffen kun je gelukkig als de beste; komt goed! In de liefde ben je weinig communicatief. Het liefst kijk je de godganse dag Netflix of wil je gewoon lekker tukken; even geen polonaise aan je lijf. En natuurlijk krijg je gezeik. Bloody hell, bén je een keer stil, is het wéér niet goed!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Laat je op je werk niet afschrikken door een ogenschijnlijk lastige klus. Gewoon aanpakken die hap. Ook niet onzeker kijken of mekkeren tegen je collega. Niets van dat alles: jij kunt dit! Qua financiën is goed nieuws te verwachten. Maar dan ook écht goed nieuws! Met een dikke vette grote harde G! Of er een bromvlieg door je huig fladdert. Met het oog op je relatie ben je deze week echter nogal besluiteloos. Eigenlijk zijn er best veel dingen die je irriteren, maar aan de andere kant wil je ook weer niet helemaal zonder hem/haar. Neem vooral geen overhaaste beslissingen. What’s next? Inderdaad. Spijt, onverstaanbare telefoongesprekken (want janken), snot in je telefoon, been there, done that.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Eerlijk is eerlijk, financieel heb je er wel eens beter voor gestaan. Je spaargeld begint te slinken, je portemonnee raakt leeg en zelfs met het salaris voor de nieuwe maand valt lang niet alles op te vangen. De rekeningen groeien je boven het hoofd, zo simpel is het. Hoe dat komt? Moeten we dat hier nog uitleggen, lieve leeuw? Pak even je betaal app erbij en check! Gelukkig is het nog niet te laat om actie te ondernemen en ben je ook niet werkschuw; je pakt wat je pakken kan en ook nog met plezier, top! In de liefde liggen een aantal veranderingen in het verschiet. Geen breuk, maar de kans is groot dat jullie elkaar de komende tijd wat minder vaak gaan zien. F*ck dat, je hebt het toch te druk met je werk.

Maagd
23 augustus - 22 september
Een serieus gesprek met een goede vriend doet je een belangrijk besluit nemen. Stabiliteit is namelijk het enige dat telt nu. Een goede financiële basis, een woning waar je - zonder dat er allerlei kunstgrepen aan te pas moeten komen - gewoon in kunt blijven wonen. Een relatie zonder gezeik, dat is alles wat je wenst. Waar een wil is, is een weg dus stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen. Need I say more? Qua werk loopt alles op rolletjes en zelf meer dan dat, want sinds kort heb je ontdekt dat er met je hobby ook best wat geld te verdienen valt. Goed, misschien nog geen heel brood, maar een halfje moet toch wel gaan lukken mettertijd. Desnoods een korstje. Wie het kleine niet eert…  

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Met roddelpraat hoeft men bij jou niet aan te komen nu. Als ze iets over iemand te meeuwen hebben, zetten ze het maar lekker op de app. Naar de persoon in kwestie uiteraard, niet naar jou. Lekker belangrijk zeg, nu is het hij of zij, morgen ben jij weer het gespreksonderwerp van de dag. En weer door. Qua werk krijg je steeds meer ambities en stel je je onderzoekend en leergierig op. Ook anderen zijn zeer onder de indruk van wat je allemaal blijkt te kunnen, way to go! In de liefde gaat het ook fijn. Je weet pas wat een dal is als je eruit hebt moeten klimmen. Vanaf hier kan het alleen maar beter worden. Grote kans ook dat er iets te vieren valt deze maand qua relatie. En anders verzin je maar iets.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Een bizarre week waarin alle voortekenen en dromen lijken uit te komen. Natuurlijk kan het allemaal gebaseerd zijn op toeval, maar toch, opvallend is het wel. Verder is het een fijne week om wat extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Lekker naar de pedicure om je eeltberg te laten wegkrabben of naar de salon voor een rigoureuze Brazilian wax. Ja, inderdaad, súper gênant. Maar fijn! Op werkgebied is het een uitstekende week om nieuwe dingen te leren. Je bent namelijk nogal snel verveeld en dan is nieuwe leerstof waar je even flink de tanden in kunt zetten een welkome afleiding. Geen cursus nodig? Ga je toch gewoon even lekker naar de bieb! In de liefde valt er sowieso weinig te beleven momenteel, dus. 

Boogschutter
23 november - 21 december
Een goede vriend of vriendin heeft je hulp nodig en loyaal als je bent, spring je dan ook direct voor hem/haar in de bres. Iemand anders in je omgeving heeft het echter goed bij je verpest. Als díe je nog eens om hulp durft te vragen sla je hem met het dressoir om zijn oren. Tenzij er excuses worden aangeboden, dan ben je heus nog wel bereid het een en ander aan te horen, want eerlijk is eerlijk, je voelt je alles behalve prettig bij deze ruzie. Op je werk doet zich een situatie voor waarbij je de neiging hebt op de voorgrond te treden. Toch kun je nu beter even niet de aandacht op jezelf vestigen. De kans dat je een flater slaat is vrij groot. Tenzij je daarom zat te wachten natuurlijk, dan vooral open trekken die klep.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je bent van mening dat je momenteel te weinig erkenning krijgt voor wat je allemaal doet. Op je werk vindt iedereen alles maar vanzelfsprekend wat je klaarspeelt en ook thuis zijn de complimentjes ver te zoeken. Nou, nou, wat een misère. Natuurlijk is het best leuk om af en toe een schouderklopje te krijgen, maar als je even heel eerlijk bent, moet je ook toegeven dat je zelf ook niet bepaald kwistig met je pluimen. Daarbij heb je sowieso liever klinkende munt en daaraan zal het je deze week sowieso niet ontbreken. Gelukkig zit er onder die vreselijke klepzeiker ook nog een hopeloze romanticus. En daar is je lief dan wel weer heel blij mee, jullie gaan een paar heerlijke avonden tegemoet!

Waterman
21 januari - 20 februari
Je bent een beetje een rebelse troela deze week. Hoewel je best weet dat het beter is om over sommige dingen (nog even) je kakel te houden, klap je toch gewoon uit de school. Hoppa! En op straat ligt het. En dat terwijl dit juist dé week bij uitstek  is om niet direct alles rond te toeteren. Op je werk blijf je onder diverse omstandigheden opvallend rustig, terwijl je van binnen best zorgen maakt over een aantal dingen. Juist hierover zou je wél wat meer openheid van zaken mogen geven. Je ergert je mateloos aan iemand in je naaste omgeving. Het grappige is, dat dit komt omdat diegene je - heel stiekem - op sommige vlakken aan jezelf doet denken. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waarom vind ik hem of haar zo gruwelijk irritant?

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.