Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. In je relatie heb je wat meer tijd voor jezelf nodig, Vissen. Waarom ook niet? Het hebben van een relatie wil niet zeggen dat je ook echt 24/7 op elkaars lip moet zitten. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

09-3-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hebt deze week een iets grotere controledrang en bent extra zuinig op je spullen. Het liefst zet je overal een camera op om alles goed in de gaten te kunnen houden. In de liefde merk je dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt. Waarom ook niet? Het hebben van een relatie wil niet zeggen dat je ook echt 24/7 op elkaars lip moet zitten. Geef het gerust even aan als je iets voor jezelf wil doen. Hoewel je doorgaans juist datgene wil hebben wat je niet kunt krijgen, valt er momenteel weinig na te jagen. Je hebt alles goed op een rijtje en bent zowaar happy met wat je hebt, zowel in de liefde en je werk als op het persoonlijke vlak. Nou goed, een beetje meer spaargeld zou niet vreselijk zijn, maar dat heb je toch echt zelf in de hand.

Ram
21 maart - 20 april
Je kunt nu behoorlijk emotioneel reageren op kunst, muziek of films. Geeft niets, laat drie tranen met tuiten maar lekker de vrije loop. Af en toe de boel ontladen kan zeker geen kwaad, zie het maar gewoon als een emotionele detox. Thuis krijg je zomaar zin om al je kasten uit te mesten, op te ruimen en schoon te maken. Als je dan toch bezig bent, haal dan ook direct een extra rol vuilniszakken, dan kan alle overbodige meuk ook meteen de deur uit. Op je werk ben je goed gefocust. Je zit hoog in je concentratie en bent minder snel afgeleid. Helaas ben je ook enorm gefocust op dingen die al die concentratie juist niet nodig hebben. Je gezondheid bijvoorbeeld. Bij het minste of geringste kwaaltje maak je je direct zorgen. Waarschijnlijk onnodig, maar ga bij twijfel even langs de huisarts, dat geeft rust.

Stier
21 april - 20 mei
Je bent momenteel niet snel tevreden. Vooral je eigen prestaties op het persoonlijke vlak zouden wat jou betreft allemaal best wat beter of netter kunnen. Werken aan jezelf is nooit verkeerd, maar probeer niet al te streng voor jezelf te zijn. Verder is dit een perfect moment om je dromen te realiseren. Is er iets wat je heel graag wilt bereiken? Alles wat je nu in werking stelt heeft grote kans van slagen, mits je niet vervalt in oude patronen. Doe de dingen stap voor stap en zet de eerste deze week. Op je werk ontdoe je je van een bepaalde routine die eigenlijk niet (goed) meer werkt. Met het oog op de liefde ga je een hartstochtelijke week tegemoet maar op het gebied van vriendschap ga je liever even je eigen gang.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op je werk hanteer je graag een vaste routine en die heb je helemaal gevonden. Het laatste wat je nu kunt gebruiken is drukte van je omgeving. In alle rust doe je op je eigen manier lekker je ding. In je vriendenkring maakt iemand zich druk om iets wat je echt niet kunt begrijpen. Ondanks dat heeft de ander wel grote behoefte aan jouw sterke schouder en luisterend oor. De dingen die je zegt kunnen hem of haar helpen om een en ander te relativeren, maar probeer het wel een beetje tactvol te brengen. Op liefdesgebied werkt je intuïtie op volle toeren. Singles weten exact bij wie ze kans maken en Twins met een relatie voelen precies aan wanneer ze wat wel of niet kunnen zeggen tegen hun partner. Handig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Het is jammer dat je onlangs net bakken met geld hebt uitgegeven aan andere dingen, want dit is wel een ideale week om aan de slag te gaan met je interieur. Als je budget echt tot het nulpunt is gedaald, probeer dan in elk geval iets leuks te doen met de spullen die je al hebt of van anderen kunt krijgen. Je bent momenteel supercreatief en ziet ook ineens mogelijkheden voor een praktischere indeling, zowel in de kamers als in je kastjes. Binnen je relatie moet nu wel alles volgens jouw plan gaan, anders word je chagrijnig. Je irritatiegrens is momenteel sowieso behoorlijk laag, en je controledrang juist hoog: een onhandige combinatie. Dit is ook een goede week om meer aandacht te besteden aan gezonde voeding en dito recepten. Koken met Kreeft.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent nogal gespannen momenteel, is het misschien een idee om eens na te denken over een rustgevende hobby? Een aquarium misschien? Lekker wroeten met zand en plantjes en heerlijk tot rust komen terwijl je naar de vissen kijkt. Daarbij staat het ook nog eens mooi in je huis: win-win. Op je werk is het nu belangrijk wat meer te plannen en wat minder lukraak te beginnen. Een goede planning is het halve werk. Check ook regelmatig je agenda, de kans dat je iets over het hoofd ziet is namelijk zeer aanwezig. Heb je een relatie dan kan jou nu verweten worden dat je nogal aan het zeuren bent. Ben je nog single, dan erger je je groen en geel aan kleine onhebbelijkheden van je date. Nu al. Dat wordt dus helemaal niks, volgende!

Maagd
23 augustus - 22 september
Op je werk heb je nogal veel kritiek op anderen, en dat wordt je niet bepaald in dank afgenomen. Probeer voordat je er iets onaardigs uitfloept echt tot tien te tellen en bedenk je dan nogmaals of het eigenlijk wel relevant is om deze woorden uit te spreken. Hoe zal het op de ander overkomen? Wat gaat het jou opleveren? Lost het überhaupt iets op? Dat soort dingen. Elkaar motiveren werkt altijd nog beter dan elkaar bekritiseren. Thuis vind je het nu extra belangrijk dat alles netjes is. Heb je een partner die hier minder waarde aan hecht, dan zou dit nog weleens een discussiepuntje kunnen worden deze week. Vrienden zijn nu heel belangrijk voor je, dus lekker vaak met ze afspreken.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Vooral op je werk heb je grote behoefte om aardig en sympathiek gevonden te worden. Toch is het ook belangrijk dat men je respecteert. Soms gaan deze twee dingen nu eenmaal niet samen. Bedenk je dan wat je liever hebt, dat iedereen je lief vindt maar volledig over je heen walst of dat men vindt dat je haar op je tanden hebt, maar desondanks wel respect voor je heeft? Liefdadigheid bewaar je maar voor je vrienden en dan met name degenen die hier geen misbruik van maken. Oké, nu tijd voor een feestje. Of je nu zelf een fissa organiseert of uitgenodigd wordt als gast, in beide gevallen neem je graag de organisatie op je of draag je je steentje bij in de keuken of bediening.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Zowel in de liefde als binnen de familie is het momenteel even alles of niets. Zelf heb je behoorlijk wat moeite om je emoties te uiten maar je graaft wel net zolang door tot je die van een ander gevonden hebt. Blijf vooral rustig communiceren en respecteer ook andermans grenzen wanneer iemand even afstand wil of bepaalde dingen voor zichzelf wil houden. Ondanks deze houding hebben mensen in je omgeving wel veel respect voor je persoonlijkheid en levenshouding. Dit is een ideale week om af te rekenen met twijfels of andere onzekerheden. Durf nu een belangrijke knoop door te hakken en je zult er geen spijt van krijgen. In de liefde heb je even geen behoefte aan polonaise aan je lijf en ook niet aan iets anders.

Boogschutter
23 november - 21 december
Hoewel de dingen voorspoedig verlopen, blijf je toch last hebben van dat irritante stemmetje in je hoofd dat je continu influistert dat het ook nog weleens mis zou kunnen gaan. Vooral met betrekking tot je werk zit je soms behoorlijk in de piepzak. Bedenk je dat dit meer te maken heeft met jouw eigen perfectionisme dan met de werkelijkheid. Probeer zowel thuis als op het werk vooral te leven in het nu en te genieten van de dingen die nu gebeuren. Over thuis gesproken, dit is een prima week om nieuwe plannen te maken met betrekking tot het aanschaffen van nieuw meubilair of kleinschalige verbouwingen. Jij en je lief zitten momenteel redelijk op één lijn, ook niet onbelangrijk.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je voelt je niet helemaal relaxed en bent op sommige momenten ronduit onrustig. Een goede manier om tot rust te komen is door een rondje wandelen of fietsen. En als je erg lui of moe bent kun je een stukje rijden met de auto. Luister dan naar muziek waar je blij van wordt, dan weet je binnen no time wat je te doen staat en zit je zo weer lekker in je vel. Op je werk heb je de neiging om alles tot in detail te controleren en te analyseren waardoor er flink wat vertraging kan ontstaan. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk, Steenbok. Waarom zou je dat doen? Doe gewoon wat er van je verwacht wordt en ga lekker op tijd naar huis. Er staat flink wat passie en hartstocht op het menu deze week, dus hup, of you go.

Waterman
21 januari - 20 februari
All eyes on you, want waar je ook komt, je staat direct in het middelpunt van de belangstelling. Hoewel je dit op sommige momenten best ongemakkelijk vindt, geniet je er nu met volle teugen van. Je hoeft deze week ook weinig te doen om er top uit te zien: niet alleen je haar zit goed, je hoofd ook. In de liefde heb je nu extra behoefte aan aandacht. Hoewel je van diverse mensen complimentjes krijgt, hecht je er de meeste waarde aan wanneer deze afkomstig zijn van je partner. Of dit er ook in zit is nog even de vraag want meneer of mevrouw is momenteel erg druk met zichzelf. Met het oog op je werk ben je even helemaal klaar met iemand. Hoewel, even? De kans dat deze breuk blijvend is, is behoorlijk groot. Gelukkig mis je er niets aan: en door.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.