Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo staat het er deze zomer voor met de liefde
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Liefde & Seks
Lekker lebberen: dit is hoe je zoent volgens je sterrenbeeld
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Zomerhoroscoop: dit staat er in de sterren over jouw vakantie
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Biecht maar op Vissen, hóe irritant kan je partner zijn? Probeer je niet teveel te ergeren deze week, en als je het echt niet meer trekt zoek je een ander. De Single Vissen lopen namelijk een nieuwe kandidaat tegen het lijf. Ten minste, dat is wat de sterren zeggen.

11-3-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Frank Brandwijk

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop 

Vissen
21 februari - 20 maart
Je ergert je momenteel alle kleuren van de regenboog aan je partner die de laatste tijd alleen nog maar óf aan het werk is, óf thuis op zijn haar dikke krentenbol zit. En gelijk heb je, het is inderdaad alweer een eeuwigheid geleden dat jullie samen echt iets leuks hebben gedaan. Trek je lover van de bank en ga er samen lekker even uit. Single Vissen komen mogelijk iemand tegen in het verenigingsleven of in de gym. Of op andere plekken waar mensen met gezamenlijke interesses samenkomen; bij het eiwerpen, kaasrollen, vrouwen sjouwen, wormen vangen, whatever you like. Op elk potje past een dekseltje. En – voor de cheeky cheating fish  die dit leest - inderdaad, op sommige potjes zelfs twee. 

Ram
21 maart - 20 april
Waar is de vraagbaak? Hier! Zowel collega’s als cliënten, familie en vrienden gaan deze week behoorlijk los met het stellen van vragen. Dankzij je inlevingsvermogen, creativiteit en snelle manier van denken heb jij dan ook in no time een oplossing voor handen. Nu nog even een manier bedenken om ook weer eens tijd voor jezelf te vinden. Wat is er de laatste tijd met je eigen leven gebeurd? Wég is het. Compleet naar de vaantjes. Zet je telefoon uit en boek een dagje spa. Echt, je bent er aan toe. Een goede vriendin houdt je met haar rake uitspraken met beide benen op de grond. Hoewel je even moeite hebt met het doorslikken van deze bittere pil, was dit wel precies wat je nodig had. 

Stier
21 april - 20 mei
Raak niet direct in paniek als de weegschaal plotseling een of twee kilo meer aangeeft. De kans dat het om vocht gaat is behoorlijk groot. Een zittend beroep in combinatie met te weinig lichaamsbeweging en teveel zout eten is de boosdoener. Gelukkig kun je hier zelf een boel aan veranderen. Verder ben je snel van begrip en neemt nieuwe lessen – en informatie in het algemeen – razendsnel op. Eventuele tegenslagen of problemen buig je met gemak om naar nieuwe uitdagingen. Gebonden stieren maken hun lief momenteel knotsgek; ze hebben werkelijk óveral een antwoord op. Ben je nog single, ga dan voor iemand die zich niet in een hoekje laat drukken. Aan meelopers en jaknikkers heb je geen enkele boodschap. Zet dat maar in je Tinder profiel!

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Deze week heb je iets te snel je oordeel klaar over iets of iemand waar je eigenlijk weinig tot niets van weet. Om een al te grote flater te voorkomen, doe je er verstandig aan je eerst in de situatie te verdiepen voor je je grote snavel open doet. Ook op app betekenen twee blauwe vinkjes niet direct dat iemand je bewust negeert. Misschien is de ander gewoon even te druk om direct te reageren? Op financieel gebied kun je nu prima met weinig rondkomen en op je werk timmer je hard aan de weg. Je maakt absoluut een goede indruk, alleen gaat het je zelf net niet snel genoeg. Vergeet niet dat de meeste mensen onderaan de ladder beginnen in plaats van boven op het dak. Zelfs de wat vurige, ongedurige Gemini’s niet. Helaas bellenblaas.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Veel kreeften zitten qua werk nog niet helemaal op hun plek. Als jij er ook zo eentje bent is het misschien een idee om eens een beroepentest aan te vragen om te kijken waar je interesses liggen en of je capaciteiten hier op aansluiten. Baat het niet, schaadt het niet en het is beter dan elke keer - voor je proeftijd om is - je biezen te pakken. Iemand in je naaste omgeving stelt je teleur door tegen je te liegen. Bedenk je voor je (weer) met je hand over je hart strijkt; eens een Pinokkio, altijd een Pinokkio. Bloedirritant om je telkens te moeten afvragen of het überhaupt wel waar is wat iemand zegt. In de liefde gaat het beter. Het vuur laait zowaar weer hoog op. Yeah baby, de fik erin!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Het is belangrijk voor je dat je partner je neemt zoals je bent. Gelukkig is dat ook het geval. Als je thuis niet jezelf kunt zijn met je glow-in-the-dark benen en je rommelige bikinilijn, waar dan wel? Zelf voel je je momenteel voor alles en iedereen verantwoordelijk waardoor je plichtsbesef haast door het dak gaat. Op je werk, thuis, binnen de familie, bij de vereniging; je kunt het ook overdrijven, hè leeuw. Dat iemand je vraagt een klusje te doen, wil nog niet zeggen dat je ook maar direct in de houding moet springen. Gelukkig ben je al wel zover dat je niet overal meer ongevraagd met je goede bedoelingen komt aanzetten. Joh… Dát was pas irritant.

Maagd
23 augustus - 22 september
Je maakt je veel te veel zorgen, lieve Maagd. Probeer de dingen waar je zelf geen invloed op hebt wat meer los te laten. At the end of the day heb jij een punthoofd en is er niets veranderd. Let wel, wanneer je je zelf zoveel mogelijk aan de regels houdt, trek je ook minder stress naar je toe. Actie-reactie: ken je die uitdrukking? Verder ben je deze week super creatief dus als je al plannen had om het een en ander in huis te veranderen is nu echt wel hét moment om je fantasie lekker de vrije loop te laten. Als je bankrekening geen al te diepe kieren en gaten vertoont is het misschien ook wel een leuk idee om een nieuw bankje te gaan halen. Of een prettige bijzettafel. Laat maar lekker waaien, die frisse wind!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je komt deze week een beetje langzaam op gang, maar als je eenmaal weet wat je wilt, ga je er ook helemaal voor. Goed, in het tempo waarop het allemaal gaat momenteel, zal het wel iets langer duren, maar je bent tenminste wél toegewijd! Je maakt er het allerbeste van en als puntje bij paaltje komt, kun je ook oprecht trots zijn op jezelf! Onbewust maak je wel degelijk de juiste keuzes, dus laat je niet leiden door andermans bemoeizucht. Een onverwachte verandering met betrekking tot wonen of werken doet je even wankelen, maar gelukkig weet je jezelf snel weer te herpakken en sla je moeiteloos in op de nieuwe weg die voor je open ligt. Je moet hem alleen wel eerst durven zien. Kom op, Libra, keep looking!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je draagt je geliefde op handen en bent dan ook bereid hem/haar in alles te steunen. Waak er wel voor dat Poepie geen misbruik maakt van je goedheid, want om de één of andere reden zijn je grenzen een béétje aan het vervagen. Op zich lief, maar of je hier zelf wel helemaal happy van wordt. De kans is groot dat - na een week op je tenen te hebben gelopen - plotseling de bom barst en je lief zich oprecht afvraagt: WTF did I do? Single Scorpio’s moeten nog even wachten voor ze alles voor iemand uit de kast kunnen halen; een nieuwe relatie zit er nog even niet in. Mocht je qua werk nog niet helemaal je draai hebben gevonden, heb nog even geduld. De sterren zijn hard aan het werk voor je!

Boogschutter
23 november - 21 december
Jij gaat deze week als een trein! Je bent vrolijk, positief gestemd en je gulheid kent geen grenzen. Je geeft graag iets extra aan mensen die het minder goed hebben dan jij. Natuurlijk loopt er ook altijd wel een verdwaalde aasgier tussen, dus blijf wel een beetje op je hoede. Wel heb je nu een beetje de neiging tot preken, hetgeen sommige mensen met het oog op je volle knip voor lief nemen, maar desondanks niet waarderen. Voor betweten is het nu dus niet zo’n goede week. Eigenlijk nooit. Wel is het een goed moment om weer eens een vakantie te plannen of in ieder geval fijn inspiratie op te doen voor de zomer. Vrijgezelle Schutters kunnen rekenen op een hete nacht met een tall dark handsome stranger. Of een grote gezette blonde met dito staafmixer.

Steenbok
22 december - 20 januari
Qua werk weet je vrij goed wat je wilt en wat een ander hier ook van vindt; je houdt voet bij stuk. En terecht; je hebt jezelf dusdanig goed laten informeren dat je ook daadwerkelijk weet waar je het over hebt. Aan de andere kant is het wel een beetje jammer dat je helemáál nergens meer voor open staat. Tussen luisteren naar wat iemand te melden heeft en je daadwerkelijk laten overhalen zit nog een hele ruimte. Blijf vooral communiceren, bok. Wie weet kan iemand je toch nog inspireren? Ben je nog single, heeft degene die jou probeert te ritselen een behoorlijk zware dobber aan je. Hij/zij zal werkelijk bergen moeten verzetten om jou mee op date te krijgen. Or to turn your eyes his/her way, anyway.

Waterman
21 januari - 20 februari
Je hebt deze week moeite met maat houden. Je verliest je snel in ideeën en fantasieën zonder jezelf af te vragen of het überhaupt realistisch is wat je allemaal zit te bedenken. Compleet van de rem! Ook naar je vrienden en je geliefde toe sta je als een clown te springen om aandacht. Hoewel dergelijk gedrag absoluut zijn charme kan hebben, is het nu nét dat beetje over de grens. Hoe enthousiast je momenteel ook bent, aan je zelfdiscipline en doorzettingsvermogen ontbreekt het nogal. Te veel eten en drinken in combinatie met te weinig rust maakt dat je momenteel minder prettig in je velletje zit, maar omdat je zelf ook wel in de gaten hebt hoezeer dat zuigt, gooi je ook snel het roer weer om. Stay strong, Aqua!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.