Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Waar het op je werk allemaal fijn verloopt, is er in de liefde wel wat turbulentie te verwachten, Tweelingen. Heftige discussies en verhitte vrijpartijen wisselen elkaar in razend tempo af. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

02-3-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Binnen je relatie is er wat sprake van communicatieproblemen, met name doordat je het lastig vindt om je gevoelens duidelijk onder woorden te brengen. Je bent nogal snel geneigd je aan je geliefde aan te passen, terwijl deze het helemaal niet erg vindt om ook eens jouw zin te doen. Maar dan is het wel handig dat hij of zij weet wat je wil. Je financiën zitten nog steeds in een stijgende lijn. Het duurt nog even voordat bepaalde bedragen op je bankrekening worden bijgeschreven, mar ze zijn in ieder geval onderweg. Na alle drukte van de afgelopen tijd zit er ook weer eens een rustig weekend voor je in. Misschien iets leuks doen met je partner?

Ram
21 maart - 20 april
Uit onzekerheid heb je deze week de neiging om de dingen allemaal iets mooier te maken dan ze eigenlijk zijn. De waarheid is dat je minder lekker in je vel zit en bepaalde dingen niet zo goed lukken als je zou willen. Kop op Ram, menig ander zou al blij zijn met de helft van wat jij tot nu toe allemaal hebt bereikt. Je mag best trots zijn op jezelf. Qua werk vind je het lastig je aandacht erbij te houden, maar dat heeft vooral te maken met alle andere plannen die je graag nog zou willen uitvoeren. Zoveel ideeën, zo weinig tijd. Op financieel gebied laat je de euro's iets te makkelijk rollen, maar in de liefde vind je rust: je partner weet exact hoe met jouw ongedurigheid om te gaan. Nu jijzelf nog.

Stier
21 april - 20 mei
Op je werk krijg je een aardig voorstel waar je graag op in gaat. Hoewel het er op financieel gebied goed uitziet voor je, is dit niet het moment om al te streng te onderhandelen over salarisverhoging of bonussen: daar is helaas (nog) geen budget voor. Desondanks is het aanbod dat je krijgt een goed begin. Op het gebied van vriendschappen merk je dat een oude vriendschap steeds meer begint te verwateren, terwijl een nieuwe juist meer waarde krijgt. Gelukkig hoef je niet te kiezen, je kunt beide vrienden blijven zien. De één wat vaker dan de ander, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ook in de liefde zijn er dingen aan het veranderen, in positieve zin.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Alles gaat redelijk naar wens en er is geen sprake van stress. Goede ontwikkelingen op je werk zorgen ervoor dat je je geen zorgen (meer) hoeft te maken, je hebt nu alle tijd en ruimte om rustig na te denken over een volgende stap. Wat wil je hierna? Wat is je einddoel? Hoewel vrienden en familie je maar wat graag van advies voorzien, zoek je het liever zelf uit. Waar het op je werk allemaal fijn verloopt, is er in de liefde wel wat turbulentie te verwachten. Heftige discussies en verhitte vrijpartijen wisselen elkaar in razend tempo af. Studerende Tweelingen hebben de neiging de boel zo te laten verslonzen dat ze er op het laatste nippertje nog flink aan moeten trekken. Onhandig.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk verloopt een en ander nogal raar en soms ook ongezellig. Hoewel je erover denkt om iets anders te gaan doen is dit niet het moment om je baan op te zeggen. En gelukkig maar, want over een paar weken komen er vanzelf nieuwe mogelijkheden op je pad. Op financieel gebied gaat het je partner even meer voor de wind dan jouzelf, maar eerlijk zullen jullie alles delen, dus dat is fijn. In de liefde gaat het sowieso lekker momenteel en voor de singles is een romance op het werk niet uitgesloten. Vooral op seksueel gebied is er flink wat spanning te verwachten: tel uit je winst.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Deze week kun je zomaar geconfronteerd worden met vervelende gebeurtenissen uit het verleden. Hoewel je de neiging hebt om de boel lekker diep weg te stoppen, is het aan te raden om er toch met iemand over te praten, bij voorkeur met een therapeut. Je vrienden kunnen je aanhoren, maar misschien niet optimaal adviseren, dus misschien toch iets om over na te denken. Het feit dat het in de liefde allemaal op rolletjes loopt en je succesvol bent in je werk, maakt gelukkig veel goed. Blijf wel aandacht besteden aan je gezondheid, de kans bestaat dat je een leuke afspraak moet afzeggen omdat je je niet lekker voelt vanwege oververmoeidheid, slaaptekort of een kater.

Maagd
23 augustus - 22 september
Hoewel je het heerlijk vindt om voor iedereen klaar te staan (en waardering te krijgen voor je behulpzaamheid), wordt het nu wel iets teveel van het goede. Omdat je moeite hebt met nee zeggen, komt nu alles tegelijk waardoor je gunsten bijna verplichtingen worden. Dit moet je niet willen lieve Maagd, een lege plek in je agenda hoeft echt niet direct opgevuld te worden met klusjes voor anderen. In de liefde heb je moeite met het onder woorden brengen van je gevoelens. Liever geef je je partner een cadeautje of organiseer je een romantisch etentje. Op financieel gebied ben je nu minder impulsief als het op grote uitgaven aankomt. En dat is maar goed ook, want het liep soms de spuigaten uit.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Om ruzie te voorkomen slik je vaak je woorden in, maar zowel in vriendschappen als binnen je relatie begint dit je inmiddels aardig op te breken. Probeer je relatie en je sociale contacten eens te bekijken door de ogen van een buitenstaander. Hoe zou je een en ander omschrijven: als gelijkwaardig of toch niet? En zo nee, wat zou er dan anders moeten? Als single Weegschaal heb je de komende weken de keuze uit twee potentiële partners. Kom je er niet helemaal uit? Vraag een goede vriend(in) om advies. Het liefst iemand die het ook echt goed met je voor heeft, dus niet die op sensatie beluste troel die overal met haar grote neus vooraan staat.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je kunt nu overvallen worden door gevoelens van onzekerheid, waardoor je de neiging hebt jezelf groter voor te doen dan je bent of door de dingen weg te lachen. Hoewel je het gewend bent een pokerface op te zetten, is het aan te raden om iemand in vertrouwen te nemen over wat je echt denkt en voelt. Vooral in de liefde zou je nu best wat meer open kaart mogen spelen. Op je werk daarentegen is het juist weer niet onverstandig om de clown uit te hangen. Je collega's gaat het sowieso allemaal niets aan en met het oog op de algehele werksfeer is je positieve houding en gevoel voor humor een aanwinst. Qua financiën is er geen vuiltje aan de lucht, integendeel: je mag rekenen op een aardige meevaller.

Boogschutter
23 november - 21 december
Een goed gesprek op je werk geeft je weer hoop voor de toekomst. Waar je eerder nog het gevoel had stil te staan, begin je nu weer zin te krijgen in de nieuwe ontwikkelingen die je staan te wachten. Met het oog op je sociale contacten probeert een zeker iemand van je goedheid, geld of kennis te profiteren. Wees alert en luister naar je onderbuikgevoel. Als je iemand niet vertrouwt is daar meestal ook wel een reden voor. In de liefde gaat het prima, maar de singles krijgen te maken met twijfel. Iets kan helemaal geweldig van start gaan, maar vervolgens als een pudding in elkaar zakken. Tip: steek er niet langer tijd en energie in dan nodig.

Steenbok
22 december - 20 januari
Het is voor jou nu vooral belangrijk om afscheid te nemen van zaken die niets meer toevoegen aan je leven. Gewoontes die zich ontwikkeld hebben tot sleur of ongewenste verplichtingen, bijvoorbeeld. Gelukkig heeft dit niets te maken met je relatie: die is prima. Maar gedoe omtrent je werk, familiekwesties of bepaalde sociale contacten zou best de prullenbak in mogen. Vind je het lastig om een knoop door te hakken? Waarschijnlijk komt dit vooral door je behoefte aan controle. Als je iets weg doet, weet je niet wat ervoor in de plaats komt. Wat dacht je van rust, ontspanning en opluchting? Financieel gezien sta je er prima voor: geef gerust wat geld uit aan een heerlijk weekendje weg.

Waterman
21 januari - 20 februari
Op werkgebied is het momenteel iets rustiger dan je gewend bent, maar dat neemt niet weg dat er nog wel van alles staat te gebeuren. Een succesvolle periode is op handen en met een beetje geluk zit er ook nog een leuke zakenreis voor je in. Op liefdesgebied gaat het top. Waar de Waterman met een vaste relatie zich helemaal happy voelt bij zijn of haar lief, flirten de singles erop los tijdens hun werk. Wel ben je nu iets sneller moe, maar dat kan ook bijna niet anders na de drukke periode die je hebt gehad. Qua financiën zit het snor, van inmiddels gedane arbeid wordt er nu uit diverse hoeken geld op je rekening gestort, dus geniet nu vooral even van je welverdiende rust.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.