Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je gaat een lekker weekje tegemoet, Vissen. Geen stress, gewoon een gezellig feestje vieren. Pas je wel een beetje op met de borrels? Dit is  wat de sterren voor jou in petto hebben.

04-3-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek, fotografie: Daantje Bons

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Deze Netflix series moét je zien volgens je horoscoop 

Vissen
21 februari - 20 maart
In de liefde en op het werk staat je een bijzonder fijne week te wachten. Zo zou het altijd moeten zijn; geen stress, geen gedoe! Ben je nog op zoek naar een baan, is nu de tijd rijp om actie te ondernemen. Met een beetje inzet en goede wil liggen de kansen als het ware voor het oprapen nu! Vissen die deze week hun verjaardag vieren kunnen rekenen op een meer dan gezellig feestje. Hoewel je misschien niet zo veel zin hebt om als feestvarken in het middelpunt van de belangstelling te staan, zal het je achteraf toch allemaal reuze meevallen. Wees wel een beetje selectief in wie je uitnodigt. Die allergrootste zuipschuit kun je beter even skippen. Oh nee. Dat ben je zelf.

Ram
21 maart - 20 april
Na allerlei gedoe kom je eindelijk weer in wat rustiger vaarwater. Niet alleen had je veel dingen te regelen voor jezelf, ook anderen deden regelmatig een beroep op je hulp, advies of kennis. Gezeur alom! Deze week is er eindelijk weer sprake van wat welkome ik-tijd. Je bent nu zeer intuïtief, hetgeen ook een positieve uitwerking op je werk heeft. Je barst van de nieuwe ideeën en ziet ook nog kansen deze daadwerkelijk te realiseren. Met het oog op een gezonde hormoonbalans is het wel belangrijk dat je elke avond rond hetzelfde tijdstip gaat slapen. En dan vooral een beetje op tijd natuurlijk. Al die piek – en daluren zijn funest voor je gewicht. Double chin alert! 

Stier
21 april - 20 mei
Gevoelens van onrust maken zich van je meester. Je hebt het gevoel dat je een beetje stilstaat en dat is ook zo. Niet alleen in je werk, maar ook binnen de relatie. Het sleept en kabbelt allemaal maar een beetje voort en eigenlijk ben je nu wel weer eens toe aan wat meer actie in de tent. Hier kun je zelf gelukkig een heleboel aan doen. Op het gebied van je financiën heb je helaas een minder dikke vinger in de pap. Tegenslagen en vertragingen zijn te verwachten. Uiteraard kun je er een telefoontje en een mail aan wagen, maar dan nog zul je gewoon moeten afwachten. Nou ja, kun je in de tussentijd mooi even een afspraak maken met de tandarts. Dat was ook alweer een poosje geleden. En beter stoken en ragen moet je ook. Kabouter Lui. 

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je bent een beetje chagrijnig en waarom, dat weet je zelf eigenlijk ook niet zo goed.  Waarschijnlijk zit je jezelf gewoon een beetje in de weg omdat je het allemaal even niet meer weet. Wat is nu handig om te doen, hoe kan je eventueel meer geld verdienen (en vooral: wáár!), waarom ligt je liefdeleven op zijn reet? Eén ding is zeker, door thuis een beetje te gaan lopen blowen en chips te zitten vreten zal het er allemaal niet beter op worden. Het fijne is dat als je wat beter om je heen kijkt, er op werkgebied inderdaad kansen liggen. Je moet ze alleen wel wíllen zien en niet bij voorbaat alles afkraken. Probeer het gewoon, als het echt niets is kun je er altijd nog mee stoppen. Dwarse hark.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Huts kreeft! Tijd om spijkers met koppen te slaan. Na lang twijfelen begint het je nu eindelijk te dagen wat in een bepaalde situatie een logische volgende stap zou kunnen zijn. Dit kan te maken hebben met geld, werk of de liefde. En als je pech (of mazzel) hebt, misschien wel met alle drie! Hoe dan ook zul je nu echt knopen moeten doorhakken en bekijken wat je nu kunt opgeven om straks een betere toekomst te krijgen. Thuis loopt alles op rolletjes. Als je al kindjes hebt, gedragen die zich nu voorbeeldig, het huishouden gaat je prima af en de boodschappen worden tot in de keuken netjes bezorgd. Alleen wel een beetje jammer van die rafelige BH’s die over de keukendeur hangen te drogen. De bezorger doet dan wel alsof hij ze niet heeft gezien, maar jij en ik weten wel beter natuurlijk. 

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Vanwege stress of een tekort aan nachtrust kun je nu last krijgen van diverse hinderlijke kwaaltjes. Ook je financiën zijn momenteel verre van gezond. Rekeningen stapelen zich op en eigenlijk begin je daadwerkelijk het spoor een beetje bijster te raken. Wat moet eerst, wat kan wachten? Pak al je rekeningen erbij en betaal de nota’s met de hardste sancties het eerst. Op dikke boetes of andere extra kosten zit je natuurlijk niet te wachten; weg ermee! Gelukkig sta je er qua werk en in de liefde een stuk beter voor. Op beide gebieden gaat het nu voornamelijk bergopwaarts. Vooral met het oog op je carrière kun je nu hulp uit onverwachte hoek verwachten. Wie weet waar dit nog toe kan leiden.

Maagd
23 augustus - 22 september
Jij bent momenteel de spil van al je sociale contacten. Iedereen heeft je wel voor iets nodig en eigenlijk vind je dit nu ook helemaal niet zo erg. Je staat graag voor je vrienden en familie klaar, just go with the flow. Wel zijn er een aantal dingen uit het verleden die je liever onder de pet wilt houden. Helaas bestaat de kans dat dit je toch niet helemaal gaat lukken. Misschien ben je zelf wel degene die het een en ander uit de doeken doet, gewoon vanwege het simpele feit dat je schoon schip wilt maken. Op je werk ga je als een tierelier en ook op financieel gebied valt er even niets te mekkeren. Je doet lekker je ding en eerlijk; dat doe je goed! In de liefde gaat ook alles helemaal naar wens, hij/zij kookt voor je, zeept je ruggetje in en doet nog allerlei andere gezellige dingen. Doe maar lekker wiebelen!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Zandzakken voor de deur! Een feest is geen feest als jij niet bent geweest. Nou, dan weet je het wel. Maak je borst maar nat allemaal, Libra in da house! Houd wel een klein beetje maat, anders zou het wel eens echt naar kunnen worden. Een gewaarschuwde weegschaal telt voor twee maar hangt desondanks voor vier boven de WC. Lekker eigenwijs ook weer, what’s new. Op het gebied van de liefde lust jij er wel pap van. Kleine geile donder die je bent. De buren kunnen weer hun lol op de hele week. Zowel de gebonden als de single Kreeften gaan weer eens helemaal los in de slaapkamer. Een leuke bijkomstigheid is dat de vrijgezellen vanaf nu een wat stabielere relatie zullen krijgen. Ook wel eens grappig om naast iemand wakker te worden van wie je de naam gewoon kent. 

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Relatieperikelen! Er is deze week volop sprake van ergernissen en betweterij in Huize Schorpioen. Zeg het je lief gerust als hij/zij iets doet waar je nekharen van overeind gaan staan, anders gebeurt het de volgende keer namelijk gewoon weer. Jou kennende ga je er dan ook nog bewust op zitten wachten, met als gevolg dat je finaal uit je geïrriteerde vel springt wanneer het daadwerkelijk ook weer gebeurd. Waarom zou je dat doen?! Op het gebied van vriendschappen staat je agenda bol van de afspraken. Zolang je het leuk vindt, gewoon lekker alle visites en feestjes aflopen. Maar luister ook naar je lichaam wanneer dit zegt dat het nu wel weer even welletjes is. Te veel drukte en prikkels maakt je sowieso niet de meest fijne gesprekspartner die iemand zich kan wensen.

Boogschutter
23 november - 21 december
Slaap kindje slaap… Zelfs na de zoveelste aflevering van Temptation Island ben je nog steeds klaarwakker. Maak voor het naar bed gaan nog even een wandeling, neem vervolgens een warme douche of heet bad en maak tot slot een beker warme anijsmelk voor jezelf. Als dat nog niet helpt: fijne plafonddienst! Verder ben je druk bezig met het realiseren van je dromen en eerlijk is eerlijk, dit gaat je verdraaid goed af. Je hebt vorige maand de eerste stappen gezet in de juiste richting en zult hier de komende tijd ook lekker mee doorgaan. Privé krijg je deze week te maken met een fake-ass versierder die net iets te vaak lacht om zogenaamd charming over te komen. Daar trap jij hopelijk toch niet in hè? Ha. Ha. Ha. En hop! Weer héél snel terug opgetieft naar de creepzone!  

Steenbok
22 december - 20 januari
Je zit lekker in je vel en voelt je lekker uitgerust. Dit komt vooral je werk deze week zeer ten goede. Nieuwe kansen doen zich voor en het enige wat jij hoeft te doen is deze met beide handen aanpakken en resoluut naar je toe schuiven. Natuurlijk is het zo dat wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar uiteraard is het ook belangrijk dat je wat kwaliteiten bezit. Jij zit dus absoluut goed! Op het financiële vlak doe je het inmiddels wat rustiger aan. Er wordt niet (meer) gegokt en ook qua uitgaan, eten en drinken houd je je hemd redelijk ver in je broek. Zelfs je taalgebruik gaat er deze week enorm op vooruit. Beschaafd! Ja ja, bokkie, je kan het wel. Als je maar wílt!  

Waterman
21 januari - 20 februari
Je bent de afgelopen tijd weer flink aan het kloeken geweest voor anderen. Wanneer ga je weer eens wat tijd aan jezelf besteden? Inderdaad, deze week! En misschien is het dan ook  handig om meteen weer eens even voor jezelf te bepalen of je nog steeds voldoende betaald krijgt voor wat je qua werk allemaal doet. Durf bij een eventuele nieuwe werkgever of andere werkzaamheden gerust wat meer te onderhandelen, Waterman. Trek ze het gierige vel maar flink over die grote oren, er zit geld genoeg en je bent het dubbel en dwars waard. En je lief vindt het ook. Over je lief gesproken; tussen de lakens is het feest. Holadijee! Kom maar door met die party knak!

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.