Annet Raket
Als Een Raket Naar De Sterren: Visagie les van Leco van Zadelhoff
#ididnotwakeuplikethis
Annet Raket
#ididnotwakeuplikethis
Dit is de beautyroutine van zangeres Berget Lewis
Icons
Spice Girls
#ididnotwakeuplikethis
Olcay Gulsen
Beauty
Gekleurde mascara, yay or nay?
Beauty
Gevoelige huid? Deze DIY make-upremover gaat je leven veranderen
Shopping
Dit zijn de lekkerste roze beauty producten van het moment
Beauty
10 concealer-hacks die je móet weten
Beauty
Met deze make-uptips moet jij je ID-kaart weer laten zien
Icons
Bowie baby
beauty
Opbergtips voor make-up
Beauty
Zo camoufleer je rode vlekken
Beauty
Toe aan een nieuwe make-up look? Wellicht is dit wat voor jou
beauty
Wimpers als Bambi
Beauty
Blauw, groen of roze? Dit betekenen die kleuren van primers
Beauty
Heb je een puist? Met dit keukenmiddel is ’ie zo verdwenen
Icons
Lily Collins
#Ididnotwakeuplikethis
Radio-dj Fien Vermeulen gebruikt make-up duurder dan haar schoenen
Beauty
Beschadigde wimpers na extensions? Zo worden ze weer lang en gezond
&C beautytutorial
unicorn look
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Gek op MAC
Tussendoortje

Gek op MAC

Make-up freaks voelen zich als een kind in een snoepwinkel wanneer ze in een MAC winkel rondlopen. En terecht, want dit merk zit bovenop alle trends in cosmetica-land. In het INK hotel mocht ik MAC’s make-up goeroe Lyne Desnoyers vragen stellen over de make-up do’s en dont’s van komende winter.

09-6-2017 17:40

De aanwezigheid van Lyne vult meteen de ruimte met een positieve energie. Wat een aanstekelijke lach heeft deze vrouw! Het is duidelijk dat Lyne naast veel passie voor haar werk, ook een eigen kijk heeft op het vak. Volgens Lyne kunnen we het denken in trends achterwege laten. Liever vergelijkt ze een make-up look met een recept. Jij bepaalt wat je mood is en waar je die dag zin in hebt!  

Met de wijze woorden van Lyne in mijn hoofd dook ik de denkbeeldige keuken in om exclusieve recepten voor de verschillende moods samen te stellen. Dit zijn ze:   

THE CLUBKID 
Smokey eyes, they never go out of style. Leg de nadruk op je mooie kijkers met grafische lijnen en neon teinten voor een electric feeling. Als je nog meer wilt opvallen kies je metallic teinten.

THE ROMANTIC 
Heeft de nude look jouw voorkeur? Laat de bronzer liggen en kies voor zachte tonen zoals peach, roze en koraal. Zelfs met een kater zie jij eruit als een frisse wind.   

THE PASSIONATE 
Rood alleen voor de wangen en lippen? Not anymore. Zachtrood doet het ook prima op je oogleden. Nieuw is de blurred lip, waarbij scherpe lijnen plaats maken voor een vervaagd effect. Precies zoals je er uitziet na een potje zoenen in de kroeg dus. Hooray!   

Dit wilden we ook nog even weten…
    
Q. Welke trend mag volgens jou absoluut niet terug komen? 
A.  Alle trends komen terug, maar the bronzer all over the face hoeft van mij niet terug te komen, haha.   

Q. De afgelopen jaren was het all about shaping en highlighting zoals we hebben gezien bij onder andere Kim K. Blijven we dit zien de komende winter? 
A. Ik noem dit the diagram. Shapen en highlighten zijn trends van alle tijden maar hebben via social media een enorme comeback gemaakt. Online zien we vooral de extreme uitvoeringen van deze techniek terwijl ‘zachtere’ versies van contouren het ook heel goed doen.   

Q. Wat vind jij trending op Instagram? 
A. De Instagram van @artgarments. Het zijn afbeeldingen van details van schilderijen. Ik vind de kleuren en vormen heel inspirerend.  en een inspiratie voor mijn kleur en vorm studies.   

Q. We lezen vaak alleen maar over make-up voor vrouwen maar wij hebben ook mannelijke lezers die dol zijn op make-up! Ook zij vinden het wel eens leuk om een tip/trick te horen van een expert ;) 
A. Wat leuk! ik deel de mening dat make-up door iedereen gedragen kan worden. Omdat een mannelijke huid wat dikker is, raad ik heren aan om een goede moisturiser te gebruiken en de huid goed te reinigen. Voor een natural look kunnen mannen een poeder of een tinted moisturiser kiezen, omdat hen poriën vaak wat groter zijn.  

Meer lezen