Annet Raket
Als Een Raket Naar De Sterren: Visagie les van Leco van Zadelhoff
#ididnotwakeuplikethis
Annet Raket
Beauty
Dit zijn de beste camouflageproducten tegen vlekjes en donkere kringen
#ididnotwakeuplikethis
Olcay Gulsen
#ididnotwakeuplikethis
Kris Berry
&C beauty tutorial
festival look
Beauty
Festival dit weekend? Deze primers fixeren je make-up dag en nacht
Nu in &C magazine
Zo ziet GTST’s Anouk Maas eruit zonder make-up
Beauty
Ga je trouwen? Let dan hierop bij je bruidsmake-up
Beauty
Shop hier de favoriete beautyproducten van Anouk Maas
#Ididnotwakeuplikethis
Radio-dj Fien Vermeulen gebruikt make-up duurder dan haar schoenen
Shopping
Dit zijn de lekkerste roze beauty producten van het moment
Beauty
5 beauty favorieten van Sophie de Buisonjé
Beauty
Gekleurde mascara, yay or nay?
Beauty
Last van tranende ogen door oogmake-up? Dit doe je ertegen
Beauty
Maak jij je op in het OV? Dan moet je hierop letten
Beauty
Heb je een puist? Met dit keukenmiddel is ’ie zo verdwenen
Beauty
Heb jij sproetjes? Dan moet je dit even lezen
Beauty
5 beauty favorieten van Sarah Chronis
Beauty
Poeder kapot laten vallen? Zo maak je gebroken make-up weer als nieuw
beauty
Opbergtips voor make-up
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Gek op MAC
Tussendoortje

Gek op MAC

Make-up freaks voelen zich als een kind in een snoepwinkel wanneer ze in een MAC winkel rondlopen. En terecht, want dit merk zit bovenop alle trends in cosmetica-land. In het INK hotel mocht ik MAC’s make-up goeroe Lyne Desnoyers vragen stellen over de make-up do’s en dont’s van komende winter.

09-6-2017 17:40

De aanwezigheid van Lyne vult meteen de ruimte met een positieve energie. Wat een aanstekelijke lach heeft deze vrouw! Het is duidelijk dat Lyne naast veel passie voor haar werk, ook een eigen kijk heeft op het vak. Volgens Lyne kunnen we het denken in trends achterwege laten. Liever vergelijkt ze een make-up look met een recept. Jij bepaalt wat je mood is en waar je die dag zin in hebt!  

Met de wijze woorden van Lyne in mijn hoofd dook ik de denkbeeldige keuken in om exclusieve recepten voor de verschillende moods samen te stellen. Dit zijn ze:   

THE CLUBKID 
Smokey eyes, they never go out of style. Leg de nadruk op je mooie kijkers met grafische lijnen en neon teinten voor een electric feeling. Als je nog meer wilt opvallen kies je metallic teinten.

THE ROMANTIC 
Heeft de nude look jouw voorkeur? Laat de bronzer liggen en kies voor zachte tonen zoals peach, roze en koraal. Zelfs met een kater zie jij eruit als een frisse wind.   

THE PASSIONATE 
Rood alleen voor de wangen en lippen? Not anymore. Zachtrood doet het ook prima op je oogleden. Nieuw is de blurred lip, waarbij scherpe lijnen plaats maken voor een vervaagd effect. Precies zoals je er uitziet na een potje zoenen in de kroeg dus. Hooray!   

Dit wilden we ook nog even weten…
    
Q. Welke trend mag volgens jou absoluut niet terug komen? 
A.  Alle trends komen terug, maar the bronzer all over the face hoeft van mij niet terug te komen, haha.   

Q. De afgelopen jaren was het all about shaping en highlighting zoals we hebben gezien bij onder andere Kim K. Blijven we dit zien de komende winter? 
A. Ik noem dit the diagram. Shapen en highlighten zijn trends van alle tijden maar hebben via social media een enorme comeback gemaakt. Online zien we vooral de extreme uitvoeringen van deze techniek terwijl ‘zachtere’ versies van contouren het ook heel goed doen.   

Q. Wat vind jij trending op Instagram? 
A. De Instagram van @artgarments. Het zijn afbeeldingen van details van schilderijen. Ik vind de kleuren en vormen heel inspirerend.  en een inspiratie voor mijn kleur en vorm studies.   

Q. We lezen vaak alleen maar over make-up voor vrouwen maar wij hebben ook mannelijke lezers die dol zijn op make-up! Ook zij vinden het wel eens leuk om een tip/trick te horen van een expert ;) 
A. Wat leuk! ik deel de mening dat make-up door iedereen gedragen kan worden. Omdat een mannelijke huid wat dikker is, raad ik heren aan om een goede moisturiser te gebruiken en de huid goed te reinigen. Voor een natural look kunnen mannen een poeder of een tinted moisturiser kiezen, omdat hen poriën vaak wat groter zijn.  

Meer lezen