Icons
Bowie baby
Icons
Cara
Icons
Beauty Bardot
Icons
Jolly Jolie
Icons
de look van Kate Moss
Icons
Lily Collins
&C beauty tutorial
festival look
&C beauty
Nineties make-up uit de videoclip
#ididnotwakeuplikethis
Kris Berry
Annet Raket
Vlog #12: opgemaakt worden door Leco van Zadelhoff
shopping
Beauty favorieten van Celine Bernaerts
Beauty Icon
Jeanne Damas
beauty
Opbergtips voor make-up
#ididnotwakeuplikethis
Chloé Leenheer
Icons
Riri
#ididnotwakeuplikethis
Gwen van Poorten
&C beautytutorial
unicorn look
beauty
Beauty guide: hoe krijg je vollere lippen
#ididnotwakeuplikethis
Xelly Cabau van Kasbergen
Beauty
Hoelang zijn mijn beautyproducten houdbaar?
Tussendoortje
Gek op MAC
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Icons
  3. Spice Girls
Icons

Spice Girls

Ze zijn (nog steeds!) de bestverkopende meidengroep aller tijden. Sporty, Baby, Posh, Ginger en Scary zijn al lang al geen onafscheidelijk vijftal meer, maar stiekem hopen we toch op een reünie. Een nineties party zonder de Spice Girls door de speakers, ís geen feestje.   

11-8-2017 15:00

Deze vijf ladies bliezen met hun megahits nieuw leven in het begrip girl power. Met hun iconische looks veroverden ze de wereld in no-time. Alle vijf zijn ze, ieder op hun eigen manier, even mooi. Qua visagie kunnen we hier en daar bepaalde keuzes in twijfel trekken, maar hé, als het gaat over een verpletterende indruk achterlaten, ben je bij de Spice Girls aan het juiste adres.     

Spice up your life
MAC Lipliner Spice , € 17 
Deze lipliner zorgt letterlijk voor wat extra vavavoom. Voor een echte Spice Girls-look omrand je jouw lippen lekker dik. Het zal even wennen zijn als je in de spiegel kijkt, maar je moet er wat voor over hebben om als Spice Girl door het leven te gaan! 

Viva Forever
Makeup Revolution Redemption Palette Mermaids vs Unicorns , €3,99 
Dankzij de hysterische videoclips weten we dat de dames niet vies waren een glittertje hier en daar. Om over die flinke laag oogschaduw nog maar te zwijgen. Niets is te gek. Pak lekker uit met kleuren die je normaal gesproken links laat liggen. Paars, geel, blauw, alles mag. Dit palet is overigens ook niet te zuinig met de glitters. Bonte avond, here we come! 

Wannabe
Ball Brush Roze Borstel, €7,95
Coupe a la Sporty of Baby Spice? Wie van de vijf jouw favoriet ook is, voor alle kapsels van de jaren 90 mag lekker de tist erin! Het draait allemaal om volume, dus pak die borstel erbij en creëer een extravagante haardos. Bonus: deze borstel leent zich ook perfect als microfoon. (*Gaat nu heel hard Wannabe meeblèren.*)        

 

 

Meer lezen