Mode
Vrouwelijke zwanenmode
Trend du moment
Bad & pak
&Chantal
Say What? Fred en Leco
Tussendoortje
Carcel is the new black
Mode
Slow fashion van Studio YV
Tussendoortje
Strenge dresscode op werk? Deze kledinglijn voor carrièretijgers verlost je uit je lijden
One item, two styles
Shiny pink blouse
Tussendoortje
Printable fashion
Tussendoortje
Heb je de gloednieuwe bruiloftscollectie van H&M al gezien?
The Closet
Marjolein van den Broek
The Closet
Roos Mulder
trend du moment
Backpacks are back
&Chantal
Kijk &Chantal #6 terug
The Closet
Daisy Kroon
Talent break
Tassen fetisj
Designer Story
Hollandse nieuwe (designers)
The Closet
Nina Nijland
tussendoortje
Hot or not
The Closet
Caroline Damen
Daylliance
samples
Morning!
Ooh la Lovestories
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Advertorial
  3. Voor écht goed modeadvies moet je bij Fred van Leer zijn
Advertorial

Voor écht goed modeadvies moet je bij Fred van Leer zijn

Komkommertijd? Welnee joh. Fred van Leer geeft in het programma ‘Alles uit de Kast’ styling- en fashionadvies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen écht goed kunnen gebruiken. En dat Fred daarbij werkelijk waar alles uit de kast haalt, hoeven we je vast niet te vertellen.

17-5-2018 18:00

Freds nieuwe programma op TLC is onze absolute guilty pleasure. Een make-over in combinatie met stylingadvies van onze eigen ‘Roekoe Roekoe’ Fred: daar zegt toch niemand nee tegen? Maar als je denkt dat dit tot de categorie oppervlakkige en simpele tv behoort, heb je het goed mis. Fred gaat namelijk de diepte in. En niet zo’n beetje ook. Met zijn luisterende oor en stylingadvies, gecombineerd met de juiste dosis humor, geeft hij vrouwen weer een lekkere portie zelfvertrouwen. Want élke vrouw verdient het om zich van binnen en van buiten mooi te voelen

Nienke
Neem nou Nienke. Ze is 29 jaar en heeft samen met haar man Dennis twee dotjes van kinderen. Nienke en Dennis leerden elkaar op hun zeventiende kennen via MSN (ahwww…) en zijn inmiddels al twaalf jaar happy together. Nienke worstelde een aantal jaar met wat kilootjes teveel, en besloot daarom voor een maagverkleining te gaan. Dappere Nienke! Maar terwijl de kilo’s er vanaf vlogen, nam haar zelfvertrouwen helaas geen vlucht.  

Roze 
Door een pestverleden, weinig vriendinnen en de scheiding van haar ouders dacht Nienke haar verdriet en zorgen te kunnen verbloemen met de kleur roze. Het leek haar beter als mensen haar vrolijke kleding zouden zien in plaats van haar lichaam. Inmiddels hangt haar hele kledingkast dus vol met roze shirts, vesten en colbertjes, en ook het huis is gevuld met alle mogelijke roze accessoires (lampenkappen, kleedjes, kaarsen, broodrooster, koffiezetapparaat, pannen en zelfs het servies). De roze auto is jammer genoeg de deur uit. Roze is voor Nienke veilig en vertrouwd, maar voor haar looks doet de kleur niets. ‘Ik lijk wel een olifant tegenover mijn vriendinnen’. 

Fred schiet te hulp 
Hoewel we bij &C ook niet vies zijn van een beetje roze, voelen we hier toch lichte paniek. Maar gelukkig is daar Fred. En Fred duikt graag héél diep in de kledingkast van Nienke. Deze wordt volledig uitgemest, waarna er geshopt en gestyled wordt. De metamorfose van Nienke zie je 22 mei om 20:30 uur bij TLC. Wij gaan in elk geval kijken.

 

Meer lezen