Films & Series
Fred van Leer: 'Bij zestien bruiden heb ik veertien kilometer gejankt'
Hudson's Bay
Phoebe x Hudson's Bay
Hudson's Bay
Lotje x Hudson's Bay
Designer story
Granny’s Finest brandstore
Designer Story
Hollandse nieuwe (designers)
The Closet
Danique
Talent break
Broekenliefde
Talent break
Stoere vrouw
Ode aan
Fred van Leer
The Closet
Danique
The Closet
Kae Sutherland
Tussendoortje
Mooi rood is niet lelijk
Tussendoortje
Chantal duikt in bed met Fred
Morning!
Ooh la Lovestories
Dit is Derks
Bas keek naar de Fashion Week
Trend du moment
Bad & pak
Moodshopping
Smarty Pants
#dotheofficedance
TLC moves likes Jagger
The Closet
Nina Nijland
The Closet
Marjolein van den Broek
Tussendoortje
De opkomst van de baret
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Advertorial
  3. Voor écht goed modeadvies moet je bij Fred van Leer zijn
Advertorial

Voor écht goed modeadvies moet je bij Fred van Leer zijn

Komkommertijd? Welnee joh. Fred van Leer geeft in het programma ‘Alles uit de Kast’ styling- en fashionadvies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen écht goed kunnen gebruiken. En dat Fred daarbij werkelijk waar alles uit de kast haalt, hoeven we je vast niet te vertellen.

17-5-2018 18:00

Freds nieuwe programma op TLC is onze absolute guilty pleasure. Een make-over in combinatie met stylingadvies van onze eigen ‘Roekoe Roekoe’ Fred: daar zegt toch niemand nee tegen? Maar als je denkt dat dit tot de categorie oppervlakkige en simpele tv behoort, heb je het goed mis. Fred gaat namelijk de diepte in. En niet zo’n beetje ook. Met zijn luisterende oor en stylingadvies, gecombineerd met de juiste dosis humor, geeft hij vrouwen weer een lekkere portie zelfvertrouwen. Want élke vrouw verdient het om zich van binnen en van buiten mooi te voelen

Nienke
Neem nou Nienke. Ze is 29 jaar en heeft samen met haar man Dennis twee dotjes van kinderen. Nienke en Dennis leerden elkaar op hun zeventiende kennen via MSN (ahwww…) en zijn inmiddels al twaalf jaar happy together. Nienke worstelde een aantal jaar met wat kilootjes teveel, en besloot daarom voor een maagverkleining te gaan. Dappere Nienke! Maar terwijl de kilo’s er vanaf vlogen, nam haar zelfvertrouwen helaas geen vlucht.  

Roze 
Door een pestverleden, weinig vriendinnen en de scheiding van haar ouders dacht Nienke haar verdriet en zorgen te kunnen verbloemen met de kleur roze. Het leek haar beter als mensen haar vrolijke kleding zouden zien in plaats van haar lichaam. Inmiddels hangt haar hele kledingkast dus vol met roze shirts, vesten en colbertjes, en ook het huis is gevuld met alle mogelijke roze accessoires (lampenkappen, kleedjes, kaarsen, broodrooster, koffiezetapparaat, pannen en zelfs het servies). De roze auto is jammer genoeg de deur uit. Roze is voor Nienke veilig en vertrouwd, maar voor haar looks doet de kleur niets. ‘Ik lijk wel een olifant tegenover mijn vriendinnen’. 

Fred schiet te hulp 
Hoewel we bij &C ook niet vies zijn van een beetje roze, voelen we hier toch lichte paniek. Maar gelukkig is daar Fred. En Fred duikt graag héél diep in de kledingkast van Nienke. Deze wordt volledig uitgemest, waarna er geshopt en gestyled wordt. De metamorfose van Nienke zie je 22 mei om 20:30 uur bij TLC. Wij gaan in elk geval kijken.

 

Meer lezen