&Chantal
&Chantal volgende week
&C new in store
&C nummer 8: Slapen
Tussendoortje
5 x Babyclichés
Ode aan
Johnny de Mol
#ididnotwakeuplikethis
Kimberly Fransens
shopping
Vette verse sneakers
Showtime
Annet Raket x Hudson's Bay
Exclusief
Chantal vertelt over haar zwangerschap
Tussendoortje
Meghan Markle stopt met Suits
shopping
To the max
Hanneke Hendrix
Doorslapen
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #42
Vrouwengelul
Je bent een sukkel als je naaktfoto's st...
shopping
10x puffer jackets
&C Magazine
Lil' Kleine is jarig
shopping
Amore
Newsflash
BREAKING: Chantal Janzen is zwanger
Icons
Sophie Turner
Newsflash
H&M x Erdem: de beelden
Nu in &C Magazine
Man, man, man
shopping
Kek bikerjack
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Melania makeover
Tussendoortje

Melania makeover

Waar de één gaat voor een nieuw permanentje en een setje wenkbrauwen in de verf, gaat de ander voor een heel andere aanpak: drastische maatregelen. Dit geldt ook voor de 42-jarige Claudia Sierra uit Texas. Zij besloot afscheid te nemen van haar 'oude' uiterlijk en ging met een foto van Melania Trump naar de plastisch chirurg.

 

10-10-2017 18:00
Getty Images

Negen operaties
In totaal is Claudia ruim negen keer onder het mes gegaan om zo dicht mogelijk bij het uiterlijk van haar grote voorbeeld, Melania, te komen.  Waarom juist Melania? Claudia heeft ooit aan Inside Edition verteld dat 'Melania Trump de allermooiste vrouw is' en dat ze in haar ogen 'perfect' is. Om dit level van Melania-perfectie te bereiken heeft Sierra een ooglift, transplantaten in haar jukbeenderen en wangen, een neuscorrectie, een borstvergroting, liposuctie van haar dijen en rug en een 'Brazilian but lift' laten doen. 

Maar achter deze drastische ingrepen, die de Texaanse ruim 70.000 dollar (ongeveer 60.000 euro) hebben gekost, schuilt geen happy story. Want de interieur ontwerpster wilde dolgraag op iemand anders lijken, omdat ze zichzelf niet mooi genoeg vond en al haar hele leven kampt met een laag zelfbeeld. Drie maanden na de operatie kondigde ze haar nieuwe uiterlijk aan met een foto - waarop ze tegelijk afscheid nam van haar 'oude' uiterlijk. Zo plaatst ze onder de foto: 'Dit was de laatste foto die van mij is genomen. Nu ben ik haar niet meer. Ik weet eerlijk gezegd niet wat mensen van me verwachten, maar ik hoop alleen dat als mensen mijn verhaal zullen aanhoren voordat ze mij veroordelen.’

De onthulling
In een nieuwe aflevering van het Amerikaanse programma Inside Edition laat Sierra haar nieuwe look zien - en viert ze op zijn Amerikaans een feestje in een glitterjurk om haar nieuwe look te vieren. Claudia is overduidelijk in haar nopjes met haar nieuwe look.

Meer lezen