Tussendoortje
Tiff de Barbie is een typische millennial moeder
Tussendoortje
Sex and the City-ster Sarah Jessica Parker komt met bruidscollectie
Tussendoortje
Op een rij: de meest gelikete Instagramfoto's van 2017
Tussendoortje
Nieuw: de groenblauwe zeemeerminnen croissant
Tussendoortje
Hollen: dit weekend kun je gouden proseccodonuts scoren in Amsterdam
Tussendoortje
Dineren als Sandy en Danny uit Grease? Het kan in deze stad
Tussendoortje
Singles, al gehoord van deze freaky datingtrend?
Tussendoortje
follow: powervrouw met baard
Tussendoortje
Met deze foodapp kun je voor 70 procent korting eten kopen
Tussendoortje
Meet Lyn, een 64-jarig stijlicoon
Tussendoortje
Weekday verklaart je de liefde met T-shirt collectie
Tussendoortje
Het leven is compleet: Instagram heeft gifjes toegevoegd
Tussendoortje
Helemaal zen worden tijdens een lesje chocolade yoga
Tussendoortje
Werken met zeehonden op een eiland? Dit is je kans
Tussendoortje
Dit ben jij waard op Instagram
Tussendoortje
Je kunt rond Valentijnsdag dineren in Zweinstein
Tussendoortje
Carnavalssnack: de groene Bossche bol met alcohol
Tussendoortje
Dit doet één uur op social media per dag met je slaap
Tussendoortje
Gaan de Spice Girls dan tóch concerten geven in de UK en Amerika?
Designblog
Vijf roze restaurants voor een romantische date op Valentijnsdag
Tussendoortje
Waarom alle Disney-prinsessen blauw dragen
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Wat is er in godsnaam aan de hand tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall?
Tussendoortje

Wat is er in godsnaam aan de hand tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall?

Wie Sex And The City op de voet heeft gevolgd, kent de innige vriendschap tussen Samantha, Miranda, Charlotte en Carrie. Maar buiten de SATC-set, zijn Kim en Sarah Jessica alles behalve hartsvriendinnen for life. Dit weekend gingen de twee los op sociale media. En jawel, ons SATC- hart is ietwat gebrokkeld en gebroken. Maar wat is er nou aan de hand?

12-2-2018 20:00

Onrust in Hollywood
In het paradijs der sterren schijnt heus niet altijd de zon. Het dondert en het bliksemt, en af en toe knettert het er flink op los. Waar een doodnormale burger prima een ruzie zou kunnen uitvechten op social media (want: geen miljoenen fans), lukt het Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall maar niet om een openbare catfight uit de weg te gaan. Dit weekend gingen de twee los, en h.e.e.l. social media kon meegenieten. Al was het best smullen geblazen, begrijpen we niet wat er nou echt aan de hand was?

De Hollywood tamtam
Het schijnt, volgens de Hollywood tamtam, zo te zijn dat Kim en Sarah al sinds SATC elkaar niet kunnen luchten of zien. Zo zou Kim evenveel willen verdienen als Sarah, waarop Sarah dat dikke onzin vond. Daarnaast heeft Kim in veel interviews niet onder stoelen of banken gestoken dat zij zich nogal 'unwanted' voelde. Haar SATC-'vriendinnen' sloten haar volgens eigen zeggen buiten. Of het waar is weten we niet, maar dit weekend is overduidelijk een oude wond opengehaald.

Condoleance
Onlangs kwam naar buiten dat de broer van Kim na een week vermissing plotseling is overleden. Sarah besloot haar ex-collega via Twitter (?) te condoleren met de dood van haar broer. Kim was niet bepaald happy met de openbare condoleance van haar frenemy. Ze plaatste op Instagram een heftig en zeer openhartige post, die werd afgevuurd op Sarah. Zo schrijft Kim in de post: 'Mijn moeder vroeg me vandaag: 'Wanneer laat Sarah Jessica Parker, de hypocriet, je met rust?'Je constante pogingen tot contact zijn pijnlijke herinneringen aan hoe wreed en harteloos je was toen en nu. Laat me duidelijk zijn (als ik dat nog niet ben geweest). Je bent geen familie. Je bent geen vriendin. Dus ik schrijf dit om je te vertellen dat je moet stoppen met het uitbuiten van deze gebeurtenis, om je imago als 'nice girl' te herstellen.'

Gekwetst
Afgelopen woensdag - voor de condoleance - was Sarah Jessica Parker nog te gast in het programma Watch What Happens Live With Andy Cohen. In de uitzending vertelde Sarah dat ze diep is geraakt door de heftige uitspraken in de media van Kim. Volgens haar was SATC een heel andere ervaring. Zo zegt ze: 'Natuurlijk was het in het begin een zakelijke band die wij haddden, maar dit veranderde toen de serie voortduurde, jaar na jaar.' Zie het fragment hieronder, dan ben je weer hélemaal op de hoogte.

Meer lezen