what's hot
pleur maar in m'n tassie
Shopping
Little black bag
Shopping
Dit is dé tassentrend van 2018
Tussendoortje
24 uur in Londen
Newsflash
&C x Bedrock pop-up shop
Mode
Tassen fetisj
Tussendoortje
Ketting politiek
Advertorial
Don't call me
Morning!
Popocatepetl The Mexican goes Arnhem
&Chantal
Say What? Geluksvogels
Morning!
Gappie, gaap dan
Sexy time
Spijt en liefde
Malou Holshuijsen
Mijn seksistische fobie
Newsflash
Wait whut? Blake Lively zingt
Vrouwengelul
Een vriendschap laten doodbloeden is oke; yay or nay?
&Chantal
Chantal Janzen interviewt Katja Schuurman
shopping
Chantal Blijft Slapen
Illustratie
Anna's illustrations
one item, two styles
Golden trousers
Vitamine &C
De lekkerste sapjes van Nederland
&Chantal
&Chantal en Geluksvogels
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Buiktassie
Tussendoortje

Buiktassie

Heuptasjes kunnen in modeland in één adem genoemd worden met 'hot' en 'hartstikke hip'. En dat is fijn, want dan kan je ook dit 'dad bod' buiktassie aan je collectie toevoegen. Tenzij je niet van een navel met haar houdt. 

23-9-2017 18:00
DadBag

DadBag
Waar de één bereid is om flink wat duiten neer te leggen voor een desingertas, heeft de ander liever een tas op de plank die om heul andere redenen dan het merk de blits maakt. Een tas met een grap. Dan ben je met de 'DadBag' om je heupen aan het juiste adres. De tas is vernoemd naar 'the dad bod', ofwel 'het papa lichaam' met een wat dikkere buik (met hier en daar een verdwaald plukkie haar). Wanneer je de tas op je buik draagt wek je de impressie dat je daadwerkelijk een 'papa buik' hebt. 

Dé oplossing

Je kunt de tas dragen waar en wanneer je wilt - maar uiteraard kun je afwegen op welke locaties je het vooral niet moet dragen. De tas is ontworpen door de Britse art director Albert Pukies, die streefde naar het behalen van een echte dad bod, maar dit niet voor elkaar kreeg. Zo vertelde hij aan Metro UK: 'Ik heb de DadBag gemaakt om dat ik zo graag een dad bod wilde, maar ook wel relastisch ben en kijk naar de bijkomende gezondheidsrisico's van een dikke buik. De oplossing was voor mij heel voor de hand liggend: een heuptas met een buikprint. Nu kan ik mijn dad bod omhangen wanneer ik wil én er mijn waardevolle spullen in stoppen.'

De tas is nog niet te koop, maar je kunt je alvast inschrijven op de website. Zodra hij te koop is krijg je een mailtje. 

Meer lezen