tussendoortje
#girlgaze
Tussendoortje
Deze nieuwe kaas hoort thuis op je borrelplank
tussendoortje
Bizarre angsten
Tussendoortje
Lena Fashion Library
Tussendoortje
Waarom we balen dat Boer Zoekt Vrouw-boer Marc niet meer vrijgeze...
Tussendoortje
Deze Google app laat je museum dubbelganger zien
Tussendoortje
Kantoorkakken
Tussendoortje
Let's Flip the Switch
Malou Holshuijsen
Mijn oma en de trut
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #6
Tussendoortje
Met de nieuwe update van Instagram Stories worden je stories nóg...
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #49
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #49
Tussendoortje
Verliefd op beton
Tussendoortje
Dit zijn de meest irritante woorden van 2017
Anna Karolina
Deel 14: Gejaagd door de wind
Vrouwengelul
Is het oké om de rekening te splitten na je date: Yay of nay?
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #52
Tussendoortje
Er is weer een nieuwe IKEA-hack
&C Where to eat
Voulez-vous une galette?
Wake up! It's weekend
Lorraine en Djavan
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Beyoncé heeft een dubbelganger
Tussendoortje

Beyoncé heeft een dubbelganger

Noem een paar wereldsterren waar het gros van de wereld jaloers op is, en grote kans dat Beyoncé daar tussenzit. Maar deze wereldster blijkt een kopie te hebben. Beyoncé heeft namelijk een Amerikaanse dubbelgangster.

06-12-2017 15:00
Getty Images

Als twee druppels water
Brittany Williams uit Detroit weet inmiddels niet beter: ze lijkt verdomd veel op Beyoncé. Wanneer ze op straat, op de luchthaven of op een evenement loopt is er altijd wel iemand die haar handtekening vraagt, en er zijn altijd wel mensen die met haar op de foto willen. Ze is zelfs meerdere malen achterna gezeten op straat, omdat Beyhivers met haar op de foto wilden. Maar de Amerikaanse zegt er niet op uit te zijn er hetzelfde uit te zien, het is gewoon zo.

 

Een bericht gedeeld door SurB™ (@sur__b) op

Destiny's Child
Brittany kwam voor het eerst in aanraking met haar beroemde tweelingzus toen Beyoncé nog in de R&B- en popgroep Destiny's Child zat. Het haar, de ogen, het lijf; eigenlijk herkende ze zichzelf in de videoclips waar Beyoncé als wulpse schone op het podium schitterde. Maar niet alleen het uiterlijk hebben de twee gemeen. Want Brittany vertelt aan Metro UK dat haar ouders ook behoorlijk op de ouders van Beyoncé lijken. Zo vult ze aan: 'Ze zingt, dans en schrijft en ik ben gezegend met dezelfde talenten. En we zijn beiden sterk, dominant en krachtig.'

Celeb life versus real life
Ondanks dat de twee veel op elkaar lijken, hebben ze uiteraard niet hetzelfde leven. Brittany heeft namelijk niet zoals Beyoncé een leger aan stylisten, visagisten en haarstylisten tot haar dienst. Brittany pakt haar uiterlijk op een veel minimalister level aan. Het duurste wat ze aan zichzelf besteedt is haar haar en verder doet ze qua make-up ook niet heel veel bijzonders. Zo zegt ze zelf: 'Ik ben een minimalist. Ik ben heel basic met make-up, soms draag ikwat meer in het weekend of voor een feestje, om mijn jukbeenderen en neus te accentueren, maar op dagelijkse basis doe ik eigenlijk niet zoveel op.'  Haar Instagram-volgers zien de gelijkenis tussen haar en Beyoncé in ieder geval (ook zonder alle poeha), want de lookalike heeft ruim 53 duizend volgers en krijgt onder bijna elke foto de vraag of ze niet gewoon Beyoncé is. 

Meer lezen