Dans
Dansend de wereld rond
Talent break
Dansend de wereld rond
tussendoortje
Heupen los: Nederlandse Dansdagen
Tussendoortje
Bericht van je favoriete celeb
Newsflash
Serious Request van start
&C
aandacht voor kinderprostitutie
Film
Bewegende lichamen
Talent break
Bewegende lichamen
Tussendoortje
Ketting politiek
Advertorial
Don't call me
Tussendoortje
24 uur in Londen
Morning!
Gappie, gaap dan
Morning!
Popocatepetl The Mexican goes Arnhem
Malou Holshuijsen
Mijn seksistische fobie
Illustratie
Anna's illustrations
shopping
Chantal Blijft Slapen
Newsflash
Wait whut? Blake Lively zingt
&Chantal
&Chantal en Geluksvogels
Vitamine &C
De lekkerste sapjes van Nederland
Sexy time
Spijt en liefde
one item, two styles
Golden trousers
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Free To Move
Tussendoortje

Free To Move

De top en jong talenten van de Nederlandse dans zijn op 31 augustus onder één dak te zien. Speciaal voor de vijfde editie van het dansgala Free To Move bundelen Neerlands dansers hun krachten op de dansvloer met een belangrijke boodschap: (bewegings)vrijheid.

12-8-2017 21:00
Foto: Getty Images

Goede doel
Heupen wiegen, moves showen; het lijkt zo vanzelfsprekend op de vloer van de plaatselijke discotheek of club, maar dat geldt lang niet voor iedereen. Vindt ook de organisatie van het dansgala. Want voor het vijfde jaar op rij trappen ze met Free To Move een gloednieuw dansseizoen af in het Haagse Zuiderstrandtheater in Scheveningen, met maar één doel: geld inzamelen.

Sneak preview
Voordat de dansers met een nieuwe voorstelling de theaters in vliegen kun jij een sneak preview krijgen in het Haagse theater. Alle dansers zijn die avond volledig belangeloos en vrijwillig op het podium te bewonderen. Zij zetten zich samen met de organisatie in voor de strijd tegen spierziekten.

“Free To Move is de mooiste opening van het dansseizoen die je maar kunt bedenken. Wat is er nou mooier dan als dansliefhebber het seizoen met een goede daad te beginnen terwijl je een fantastisch programma bijwoont?”, aldus organisator Samuel Wuersten. Voor elk verkocht kaartje van 35 euro gaat er namelijk 33 euro direct naar het Prinses Beatrix Spierfonds, zodat er meer wetenschappelijk onderzoek gedaan kan worden naar spierziekten. Dus hop, hop!

Meer lezen