&C Tech
Instagram Stories zoals je ze nog nooit hebt gezien!
Instagramable
Bye bye fijne foute zomer
Instagramable
The rich kids of Instagram
Instagramable
Pics or it didn't happen
Tussendoortje
Bend it like Bambi
Insta trend
De Insta-bouter
Malou Holshuijsen
Ik kan vers(t)ieren
Beauty
Deze make-uptrend is booming op Instagram
Insta Story
Siduations
Instagramable
Boobie art op instagram
tussendoortje
Insta-famous granny
instagramable
#freakshake
Tussendoortje
Soft (fruit)porn
Tussendoortje
50 tinten grijs
Instagramables
The pink lady of Hollywood
beauty
Zes tips om camera-ready te zijn
Tussendoortje
Ketting politiek
Tussendoortje
24 uur in Londen
&Chantal
Say What? Geluksvogels
Vitamine &C
De lekkerste sapjes van Nederland
shopping
Chantal Blijft Slapen
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. De gids voor Instagramflirts
Tussendoortje

De gids voor Instagramflirts

Iedereen houdt toch van een onschuldige flirt op z’n tijd? Hier de ultieme gids voor een fijne Instagramflirt. Want die drie spontane likes krijg je echt niet zonder reden!

08-10-2017 13:00

Instagramflirten
Instagram is niet alleen leuk voor het bewerken en plaatsen van foto’s. Het is de uitgelezen kans om jezelf op een bevallige manier in de markt te zetten voor Instagram flirtations. Zonder dat je erover nagedacht hebt, ben jij waarschijnlijk al eens bezig geweest met wat spannende like-wisselingen. Heb je een oogje op iemand? Dan is hier het stappenplan.

Stap 1: het doelwit
Het kan zijn dat je je Insta crush al een lange tijd begluurt als een rasechte voyeur, maar dat je nog nooit de stap gezet hebt om iets te liken of diegene te volgen. Kies het doelwit zorgvuldig uit, want dit stappenplan garandeert* succes!

Stap 2: de drie likes
Waarom zijn het eigenlijk altijd drie likes die uit de lucht vallen? Bekijk het profiel van je doelwit even goed en zet de likes zorgvuldig in. Probeer een verscheidenheid van foto’s te liken, waarmee je aantoont je verdiept te hebben in zijn of haar leven. Like niet alleen de foto’s met ontbloot boven(of onder)lichaam, maar kies ook een artistieke of sportieve foto voor een van de weg te geven likes.  

Stap 3: geduld is een schone zaak
Wacht geduldig af of er enige respons komt van het slachtoffer. Slachtoffer? Ik bedoel natuurlijk je toekomstige echtgenoot! De gemiddelde wachttijden bij Instagramflirten kunnen variëren tussen 30 seconden en een dag. Heb je een like terug? Ga naar stap 4. Gebeurt er niets? Ga terug naar stap 2.  Niets moet alles mag.

Stap 4: like en Like back
Na een fijne like terug is het tijd om een like terug te geven. Wederom is het hier van belang om een goede foto uit te kiezen. Mijn advies luidt als volgt: ga nu voor de selfie. Onderzoek heeft bewezen dat mensen hun eigen selfies vaak het aantrekkelijkst vinden, dit in tegenstelling tot andere mensen die de foto’s zien.  

Stap 5: volgen maar
Instagram is als een steekspel. Je geeft iets en je krijgt iets. Nu is het aan jou om het doelwit te volgen.  

Stap 6: DM
DM staat voor 'direct message' en betekent dat je direct in contact kan komen met het doelwit. Vanaf hier lijkt het Instagramflirtspel heel veel op Tinder. Kies een originele openingszin en sla je slag.

 *Successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer lezen