Moodshopping
Health Freak
Food Rhapsody
Boerenkoolsalade
morning!
Surfyoga
&C Tech
7 x duurzame apps
Fit by Gilly
Video: Zó krijg je sterke armen
Mr. Lookfood
Slice it up!
Morning!
Wine yoga o’clock?
Tussendoortje
Zó ongezond is party smoken
Fit by Gilly
Krijg een sixpack zo hard als staal met flutter kicks
Tussendoortje
We slikken het niet meer: welke anticonceptiemiddelen zijn e...
Tussendoortje
Skip that Monday blues
Morning!
Dagdromen mag
Newsflash
Wimper winst
Morning!
Sushi sandwiches
Morning!
Nachtvlinders, spits jullie oren
Morning!
Paaldansen 2.0
Guilty Pleasure
Roos Ferrero
Team Unicorn
Work-outs waar je blij van wordt
tussendoortje
Vrouwenharten
New in Town
Gelukkig door groen met Let it Grow
shopping
Het opvallendste accessoire dit seizoen is de rits
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Newsflash
  3. Placentasmoothies en vaginamassages in de eerste aflevering van Lauren! Bevalt
Newsflash

Placentasmoothies en vaginamassages in de eerste aflevering van Lauren! Bevalt

Waar de ene moeder in spe lekker gaat op een pufcursus, gaat de ander vooral helemaal op in de spirituele vaginamassages. Lauren Verster is hoogzwanger en duikt voor haar nieuwe programma Lauren! Bevalt onder in de wondere wereld van het bevallen en moeder worden. De eerste aflevering is meteen een knaller. 

11-1-2018 12:00
Getty Images

Vagina kneden
Nog een paar weken te gaan en dan wordt Lauren moeder. Het kan dus absoluut geen kwaad om alvast wat gedegen research te plegen, en het één en ander aan een testritje te onderwerpen. Want zo geeft ze toe, knijpt ze hem best wel een beetje voor de bevalling. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat het een heftige bevalling wordt gaat Lauren langs bij verloskundige Daphne Bergkotte, die haar hand niet omdraait voor speciale vaginamassages. Zo zorgt deze massage aan de binnen- en buitenkant van de vagina ervoor dat het bindweefsel soepeler wordt. Conclusie: je vagina wordt soepeler,  waardoor het een stuk makkelijk wordt om te bevallen. Pure winst!

Ex-vriendjes
Naast de voordelen van de massage komt er bij Lauren ook een trip down memory lane voorbij. Zo vertelt ze aan Dapne: 'Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar in mijn hoofd komen opeens alle mannen op waarmee ik een relatie heb gehad.' Volgens Daphne is dit een heel normaal bijeffect, wat vrouwen vaak ervaren tijdens haar massages. Volgens de verloskundige komt dit doordat de 'ingang' ook aangeeft welke mannen je hebt toegelaten op emotioneel, fysiek en seksueel vlak. 

Placentasmoothie
'Ik vind dit ook wel spannend', zegt Lauren voordat ze aanbelt bij Chantal Homburg, een placentaspecialist (ja, het bestaat!). En mocht je het afvragen: je hebt niet standaard een placenta, elke zwangerschap maak je een nieuwe aan. Bij Chantal in de keuken maken de twee pillen van een kakelverse placenta, dat uit een tupperware bakje wordt geplukt. Maar, zo tipt Chantal, als je er een smoothie van wilt maken dan gooi je gewoon wat stukken in de blender met wat blauwe bessen en kokoswater.  Any way, genoeg kijkvoer. Je kunt de aflevering hier terugkijken. 

Meer lezen