Let it Grow
Is onze plantenverslaving een rage?
Talent break
Allround Artist
Tussendoortje
Slapen in het ananashuis van SpongeBob
Dit is Derks
Flirtdefensie
Tussendoortje
5 x Babyclichés
Newsflash
#MeToo
Morning!
Binnenkort: groepsbellen via WhatsApp
Newsflash
Mart Visser gaat Beyond Context
Tussendoortje
Meghan Markle stopt met Suits
Newsflash
Grote wasjes, kleine wasjes
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #42
Smarty Pants
Myrthe de Groot
Tussendoortje
Theeleuten met Gin en Tonic
Talent break
Inspirerende woorden
Newsflash
H&M x Erdem: de beelden
Talent break
Minder taboes, meer kleur
Tussendoortje
Zó scoor je de beste Marktplaats schatt...
The Closet
Maddie Raedts
Talent break
Een bezig zwaantje
Tussendoortje
camouflagegeklets
Dit is Derks
Vrouwmanmens
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Newsbreak
  3. De headlines van donderdag 10 augustus
Newsbreak

De headlines van donderdag 10 augustus

Nieuwsgierigen verzamelt u! Geen flater slaan bij de koffieautomaat? Met de Newsbreak praten we je bij en ben je in één klap op de hoogte.

10-8-2017 12:00

De Aldi tas verdwijnt
De blauwwitte Aldi tas is een Hollands straaticoon geworden, maar daar komt binnenkort een einde aan. De plastic blauwe rakker met witte streep verdwijnt. De budgetsupermarkt wil in 2018 volledig stoppen met de verkoop van deze tassen. De maanden naar het nieuwe jaar toe zal de supermarkt langzaamaan de wegwerptassen 'laten verdwijnen'. In ruil voor de plastict boodschappendragers komt Aldi met een duurzame tas die voor 80 procent gemaakt is van gerecycled materiaal. En uiteraard heeft dit alternatief een Aldi-waardig prijskaartje: bescheiden dus.

Hiep hiep Kylie
Realityster Kylie Jenner mag vandaag 20 kaarsjes uitblazen, maar ze heeft nóg iets om te vieren dan een nieuw levensjaar op haar paspoort. In een interview met het blad Women’s Wear Daily geeft moeder Kris Jenner prijs dat het cosmeticabedrijf van haar jongste rond de 360 miljoen euro waard is. En dat terwijl het pas sinds 2016 in de lucht is. Volgens Kris koerst haar dochter met deze cijfers in 2022 af op een omzet van ruim een miljard. Katjing!

Geboortehuis Trump op Airbnb
Benieuwd in welk ledikantje Trump gelegen heeft en onder welk dak hij zijn politieke statements aan het kweken was? Dat kan! Want het geboortehuis van de president van Amerika is nu te huren via Airbnb. De president woonde in dit huis in Queens tot zijn vierde. Je moet er alleen een ticket voor naar New York boeken (vervelend!) en 620 dollar neertellen per nacht.

Boer Zoekt Vrouw 2.0
We moeten nog even met samen geknepen billen door de zomerprogrammering, maar dan trappen de televisiezenders af met een menukaart vol met nieuwe programma’s en series. Vanaf september kunnen we weer lekker voor de buis hangen. Maar op Boer Zoekt Vrouw moeten we nog even wachten. Daarom komt Net5 met een alternatief en broertje van Boer Zoekt Vrouw: Veel Liefs uit Holland. In het programma gaan tien mannen en vrouwen - die wonen en werken verspreid over de wereld - op zoek naar dé liefde.

Gaan Brad en Angelina dan tóch niet scheiden?
Vorig jaar maakte Brangelina bekend dat ze de scheiding in gang zouden zetten. Angelina vroeg in september officieel de scheiding aan nadat Brad volgens bronnen één van hun zes kinderen had geslagen. Brad gaf in een interview aan om aan zijn alcoholverslaving te gaan werken en hoopte dat de situatie beter zou worden. Een bron van het blad Us Weekly beweert dat er een jaar na de aankondiging nog niets is gebeurd met de scheiding. “Ze hebben de afgelopen maanden niets gedaan om de scheiding in gang te zetten. En niemand denkt dat dat nog gaat gebeuren.”

Meer lezen