Van vaginatunnel tot champagnemachine: 5 gekke dingen die beroemdheden in hun huis hebben

Entertainment

Van vaginatunnel tot champagnemachine: 5 gekke dingen die beroemdheden in hun huis hebben

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

20 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

20 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Frank Brandwijk

Heb je heel wat geld te makken, dan kun je losgaan op gebied van interieur. En laat dat nou net zijn wat veel celebs doen. Al zijn sommige keuzes toch echt wel een beetje mesjogge.

1. Taylor Swift  Wie aan Taylor denkt, denkt aan Kanye. En dan specifiek aan hoe hij haar moment suprême tijdens de VMA’s verpestte. Je zou denken dat Taylor dit moment het liefst zo diep mogelijk weg zou willen stoppen, maar het tegendeel is waar. De zangeres heeft een foto van het moment ingelijst op haar muur hangen met daaronder de tekst: 'Het leven is vol met kleine onderbrekingen.' Tja, zo kan je het ook bekijken. 

Lees ook: Lisa Loeb over het gloednieuwe FBoy Island: 'Dit keer zijn de mannen de dramaqueens' 2. Paris Hilton Waar veel mensen dromen van het leven in een villa, zijn er dieren die die droom al leven. Namelijk de honden van Paris Hilton. Speciaal voor haar trouwe viervoeters heeft de celeb een villa van twee verdiepingen laten bouwen. Nog niet jaloers? De villa heeft ook nog eens airconditioning, verwarming, designer meubels en een kroonluchter. Echte bofhonden. 

3. Kylie Jenner Dit is technisch gezien geen huis, maar Kylie’s cosmetics kantoor kan niet ontbreken in deze lijst. Zo heeft ze een vending machine voor champagne en niet zomaar van een of ander willekeurig merk, maar het beste van het beste: Moët & Chandon. Daarnaast heeft ze een grote pot met M&M's met haar gezicht erop. Weet je gelijk in wiens kantoor je bent. 

4. Adele  Adeles favoriete onderdeel van haar huis? Een ingelijst stuk kauwgom dat van Celine Dion is geweest. Ja, je leest het goed. Ze heeft het aan James Corden te danken. Hij wist dat Adele groot fan was van Celine Dion en liet haar tijdens Carpool Karaoke haar kauwgom uitspugen in een stukje papier. 'Het is mijn trotse bezit,' vertelt Adele. 

Lees ook: Het Perfecte Plaatje in plaatjes: kan iemand die halfnaakte papparazzo even weghalen? 5. Cara Delevingne Waar voel jij je het meest geïnspireerd? Voor Cara Delevingne is het antwoord duidelijk: in een vagina. Daarom heeft ze in haar huis, wat ze een speelhuis voor volwassenen noemt, een vaginatunnel. Dat hoor je ook niet elke dag. De vaginatunnel eindigt in een neppe wasmachinedeur. Volgens Cara voelt ze zich 'gebaard en gewassen' als ze de tunnel verlaat. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen