Spice World 2.0: Spice Girls brengen tweede album opnieuw uit

Entertainment

Spice World 2.0: Spice Girls brengen tweede album opnieuw uit

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 september 2022 17:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

27 september 2022 17:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

De Spice Girls hebben aangekondigd dat er begin november een nieuwe versie van hun album Spiceworld uitkomt, inclusief bonustracks, B-kantjes en live-opnames. Deze nieuwe versie verschijnt ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van hun tweede album, dat in 1997 uitkwam.

De vijf Spice Girls hebben Spiceworld 25 zelf samengesteld, en vertellen in een persbericht dat de periode rondom dat album erg bijzonder was. 'We hadden net een nummer-één-album gehad met Spice, reisden de hele wereld over en ontmoetten onze geweldige fans, hadden net ons tweede album uitgebracht en we hadden onze eigen film! Wie had dat gedacht? Het is bizar om te bedenken dat er sindsdien vijfentwintig jaar voorbij zijn gegaan.' Lees ook: Daan Schuurmans over Bracha: 'Toen we het uitmaakten, sloeg de vonk over' Samen met de bonustracks, B-kantjes en live-opnames zal er ook een nieuwe remix van Viva Forever op staan, en een vijftien minuten durende megamix met Spice Girls-classics. Het album zal uitkomen op 4 november.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment