Fans van The Streamers opgelet: de band zet tour voort in 2023

Entertainment

Fans van The Streamers opgelet: de band zet tour voort in 2023

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

15 september 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

The Streamers geven volgend jaar een concert in het GelreDome. De groep, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, Nick & Simon en Maan, heeft donderdag bekendgemaakt op 21 oktober 2023 op te treden in het stadion in Arnhem. De kaartverkoop begint vrijdagochtend.

De groep werd in coronatijd opgericht, omdat het toen niet mogelijk was om voor publiek op te treden. The Streamers traden toen digitaal op vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling voor miljoenen kijkers. De artiesten maken vrijdag hun fysieke debuut in een vol Olympisch Stadion in Amsterdam. Daar geeft de groep ook op zaterdag en zondag uitverkochte shows. Het concert van zaterdag is ook te volgen via een livestream. Lees ook: Pak je popcorn er maar bij: deze Videoland Originals wil je niet missen dit najaar 'We zijn zeer verheugd dat we onze tour ook in 2023 kunnen voortzetten. We zijn samen als band anderhalf jaar geleden een bandbus ingestapt, niet wetende waar de reis heen zou gaan en welke tussenstops we zouden maken. Het concert in het GelreDome is een prachtig vervolg waar we zeer naar uitkijken, maar we gaan nu eerst genieten van ons debuut in Amsterdam. Eindelijk kunnen we ons omringen met publiek na al die livestreams,' zegt bandleider Guus Meeuwis.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment