Vakantiegevoel in eigen land? Zo doe je dat

Entertainment

Vakantiegevoel in eigen land? Zo doe je dat

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

25 oktober 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

25 oktober 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Benieuwd hoe jij erbij zit, maar terug in Nederland - na een heerlijke zomer vol zon, avontuur en cocktails - verlangen wij heel vlot weer naar een nieuw uitje. Ons kikkerlandje heeft zich gelukkig meer dan eens bewezen op het gebied van wonderschone natuur en bruisende steden. Dus om dat vakantiegevoel vast te houden, hoeven we echt niet zo nodig dat vliegtuig in. Is dat even mooi nieuws.

We love Amsterdam Dus wanneer je deze herfst erop uit wilt, naar een plek waar je kunt flaneren langs de mooiste grachten, kunt dansen tot in de vroege uurtjes en cultuur kunt snuiven in boeiende musea, denk dan eens aan onze eigen hoofdstad Amsterdam. Wedden dat je na een volle dag winkelen in knusse boetiekjes en een rondje slenteren in het Vondelpark weer helemaal het vakantiegevoel te pakken hebt?

collage advertorial nhow

Indrukwekkende cijfers Als je gaat, ga je lekker. Dat betekent dat er ook een fijne overnachting geboekt moet worden voor dat ultieme 'er echt even tussenuit'-gevoel. Goed nieuws, want bij nhow Amsterdam Hotel kun je hiervoor terecht. Het hotel is met een hoogte van 91 meter lastig te missen en biedt door haar indrukwekkende lengte een schitterend uitzicht over de stad. Nog een leuk weetje? Als je het gebouw van bovenaf bekijkt, ontdek je de vorm van een kompas. Afhankelijk van de windrichting waar de kamer is gepositioneerd zijn er 6 verschillende type kamers te vinden in hotel: 6 culturen geïnspireerd op de windrichtingen. Het gevoel voor detail is door het hele hotel doorgevoerd. Zo vind je in iedere kamer specifieke details van de betreffende windrichting en cultuur. We zeiden het toch al: je waant je écht even op vakantie in eigen land.

En gaan Dus pak je tas in, boek de trein en trakteer jezelf op een fijn weekend in onze bijzondere hoofdstad. We horen graag wanneer je van plan bent te komen, dan zetten wij de koffie vast klaar. Of een Iced Matcha Latte met kokosmelk. We zijn tenslotte wel in Amsterdam.

Afbeelding gebouw nhow

Dit is een samenwerking met nhow Hotels.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen