Nepo baby alert: zo ziet de dochter van Gwyneth Paltrow en Chris Martin er nu uit

Entertainment

Nepo baby alert: zo ziet de dochter van Gwyneth Paltrow en Chris Martin er nu uit

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 januari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

27 januari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld Tom ten Seldam

Weet je nog: 't moment dat Gwyneth Paltrow en Chris Martin bekendmaakten dat hun dochter Apple heet en de wereld in shock was? Nou, die Nepo baby is inmiddels achttien. Achttien! Nu voel je je oud he? Sorry. Hoe dan ook, de appel valt niet ver van de boom want wát lijkt ze op haar moeder.

Apple bleef tot dusver redelijk uit de spotlights maar werd afgelopen dinsdag front row gespot bij de Chanel show in Parijs. In geruit mantelpakje en al.

Chanel girl Modejournalist Derek Blasberg deelde foto's van haar op zijn Instagram met de caption: 'Karl Lagerfeld ontmoette Apple Martin toen ze vier jaar oud was en zei dat ze ooit een Chanel-meisje zou worden. Vandaag is de dag!' Moeder Gwyneth corrigeerde hem en plaatste de comment: 'Ze was één!'

Lees ook: Zien: zo ziet de dochter van Ludo en Janine uit GTST eruit

Nepo baby Actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin trouwden in 2003 en gingen in 2014 uit elkaar. Samen kregen ze twee kinderen: Apple en Moses Martin. Apple wordt een echte Nepotism baby genoemd. De term die gebruikt wordt voor kinderen van bekende ouders, die zelf ook weer bekend worden. Gwyneth is trouwens zelf ook zo'n Nepo baby, ze is namelijk de dochter van regisseur Bruce Paltrow en actrice Blythe Danner. Weet je dat ook weer.

Wij vinden dat Apple enórm op haar moeder lijkt. Toch heeft ze ook wel wat van vader Chris weg. Kijk zelf maar: op wie vind jij dat ze het meest lijkt?

Lees ook: Kylie Jenner is niet de enige die bizarre babynamen bedenkt: wij kunnen er ook wat van

Dit is trouwens het jongere broertje van Apple: Moses Martin. Hij is nu zestien maar lijkt nog niet zo graag in de schijnwerpers te staan als zijn grote zus. Wel kwam hij al even op het Instagram-account van zijn moeder voorbij in een post over zijn vijftiende verjaardag.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment

Meer van deze auteur