Voor op je bingelijst: Glamorous met Kim Catrall wordt de nieuwe Netflix-zomerhit

Entertainment

Voor op je bingelijst: Glamorous met Kim Catrall wordt de nieuwe Netflix-zomerhit

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

4 juni 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

4 juni 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Goed nieuws voor de fans van Kim Catrall: de actrice - die we allemaal kennen als Samantha uit Sex and the City - speelt de hoofdrol in een gloednieuwe serie op Netflix. Wij voelen een zomerhit aankomen.

Ready, set, binge.

Cosmetica koningin De nieuwe Netflix-serie Glamorous gaat over Marco Mejia (zanger, YouTuber en acteur Miss Benny), die gaat werken voor cosmetica koningin Madolyn Addison (Kim Cattrall). Een rol die helemaal bij Samantha, eh, Kim Cattrall past. Deze extravagante baan in een wereld vol glamour is Marco's eerste kans om erachter te komen wat hen met hun leven wil en wat het betekent om queer te zijn. Tegelijkertijd hoopt Madolyn dat Marco de prestigieuze business eens flink kan opschudden.

Cast Naast Miss Benny en Kim Cattrall zullen onder anderen Zane Phillips (Legacies), Jade Payton (Good Game), Michael Hsu Rosen (Tiny Pretty Things) en Ayesha Harris (Daisy Jones & the Six) een rol spelen in de serie. Nieuwsgierig geworden? Snappen we. Glamorous is vanaf 22 juni te streamen op Netflix.

Lees ook: We zijn door het dolle heen: Kim Cattrall toch te zien in spin-off Sex and the City

Nog meer Kim Catrall Glamorous is overigens niet de enige serie waarin Kim Catrall opduikt: de actrice is binnenkort ook in de SATC-reboot And Just Likte That… te zien. Wij zijn door het dolle heen, want Kim zei eerder nog dat het uitgesloten was dat ze zou terugkeren in de serie. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde vakblad Variety is de actrice in de laatste aflevering te zien als Samantha Jones.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen