Babynieuws: Succession-actrice Sarah Snook verwelkomt eerste kind

Entertainment

Babynieuws: Succession-actrice Sarah Snook verwelkomt eerste kind

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron: anp, beeld: Brunopress

Gepubliceerd op

30 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron: anp, beeld: Brunopress

Sarah Snook is moeder geworden van haar eerste kindje. De Australische actrice, wereldberoemd geworden dankzij haar rol in de HBO-hitserie Succession, maakte het nieuws maandag bekend via sociale media. In het bericht kijkt ze terug op Succession, waarvan de allerlaatste aflevering zondag is verschenen, en eveneens vooruit op haar nieuwe leven als moeder.

'Het is moeilijk om uit te drukken wat deze show voor mij heeft betekend. De plekken waar ik heen mocht, het immense talent waar ik mee mocht werken... Het doet pijn dat het allemaal voorbij is', stelt Snook, die in Succession de rol van Shiv Roy speelde. Ze vermoedt dat Succession voor haar nog moeilijk te overtreffen zal zijn.

Lees ook: Aardig optrekje: deze miljoenenpanden uit Succession staan te koop

'Ik heb net de laatste aflevering van het laatste seizoen gezien van iets dat mijn leven heeft veranderd. En nu is mijn leven weer veranderd', zo hint ze naar de geboorte van haar kind. Op de foto is te zien dat ze samen met haar pasgeboren baby voor de tv zit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen