Say whut?! Zijn de bandleden van Måneskin écht allemaal met elkaar getrouwd?

Entertainment

Say whut?! Zijn de bandleden van Måneskin écht allemaal met elkaar getrouwd?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes beeld Brunopress

Gepubliceerd op

21 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes beeld Brunopress

Lang leve het bruids... viertal? De wereld werd vrijdagochtend wakker met foto's van Måneskin gehuld in witte bruidskleding. De winnaars van het Eurovisie songfestival 2021 zijn donderdagavond in het huwelijksbootje gestapt in het romantische Rome. Mamma Mia, ze blijven ons maar verrassen.

In het prachtige Palazzo Bancaccio in Rome stonden de bandleden voor het altaar, met oud-creative director van Gucci, Alessandro Michelle, als trouwambtenaar. In het publiek spotten we veel celebs zoals rapper Machine Gun Kelly en filmregisseur Baz Luhrmann. Lees ook: WTF: Robert Pattinson deed een wel heel bijzondere detox

Het feest werd georganiseerd door Spotify, die een video plaatsten op hun Instagram met de caption: 'Married in a RUSH!' En laat RUSH nu nét de nieuwe naam zijn van Måneskins nieuwe album. Het moet gezegd: douze points voor het marketingteam.

'U mag de band kussen' Bassist Victoria de Angelis en drummer Ethan Torchio droegen een bruidsjurk, zanger Damiano David en gitarist Thomas Raggi een tuxedo. In hun geloften beloofden ze elkaar altijd trouw te blijven, in voor- én tegenspoed. Ze gaven elkaar allemaal een dikke smakkert, en 't feest kon beginnen. Na de ceremonie gaven ze namelijk een exclusief optreden en speelden ze nummers van hun nieuwe album. In bruidskleding en al.

Verboden liefde Helaas voor de band zijn polyamoreuze huwelijken in Italië verboden, en hangt er zelfs een gevangenisstraf aan vast als je er met meer dan één persoon tegelijk wilt trouwen. Mocht de band het tóch ooit nog een keer officieel willen maken zullen ze naar Azië of Afrika moeten reizen. Toch vinden we de bruiloft een bijzonder leuke manier om hun vriendschap en hun nieuwe album te vieren. Want fair enough, ze zagen er gewoon takkegoed uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer entertainment

Meer van deze auteur