Radmilo, deze is voor jou: waarom de aanval op Krista wél persoonlijk was

Entertainment

Radmilo, deze is voor jou: waarom de aanval op Krista wél persoonlijk was

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shotbysud

Dat wraak nemen ook niet chic is als je uitgehongerd op een eiland zit, heeft Radmilo dit weekend bewezen. Volgens hem was het gewoon een spelletje, volgens ons (en iedereen op Twitter) was het een persoonlijke aanval op Krista.

Hey Radmilo, deze is voor jou.

1. Hij wilde er pas uit als Krista het eiland had verlaten Dat had-ie z'n gabbers Chelsea en Maxim beloofd. Maar verder was het geen persoonlijke aanval hoor. Gewoon een spelletje.

2. Hij leidde iedereen om de tuin Al begrijpen we die tactiek nog steeds niet. Waarom zou je je vrienden vragen of ze op je willen stemmen om vervolgens vol op Krista te gaan. Om die arme vrouw een flinke trap na te geven?

3. Hij kwam net terug van winnaarseiland Honger doet rare dingen met een mens, maar Radmilo had net een kom erwtensoep naar binnen gewerkt. En kaas met pindakaas. En drop. En stroopwafels. De beste man had zelfs goed geslapen. Dus dat kan hij ook niet als excuus gebruiken voor deze actie.

Lees ook: Weinig slaap doet de mens geen goed, en het bondje van Maxim Froger al helemaal niet

4. Hij zette drie (!) stemmen in op Krista Toch bijzonder voor iemand die zogenaamd zelf naar huis wil.

5. Het extra zinnetje Alleen het zinnetje 'voor mijn ego' ontbrak nog. Wist je dat dit officieel helemaal niet mag? Op het stembriefje mag alleen een naam worden geschreven om het zo neutraal mogelijk te houden.

6. Dat lachje achteraf Want die lach achteraf? Die sprak boekdelen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen