Prins Harry over het koningshuis: 'Er worden vieze spelletjes gespeeld'

Entertainment

Prins Harry over het koningshuis: 'Er worden vieze spelletjes gespeeld'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Binnen het Britse koningshuis wordt regelmatig nieuws gelekt en verhalen verspreid. Dat beweert prins Harry in de nieuwste trailer voor de zesdelige Netflix-docuserie Harry & Meghan. De hertog van Sussex spreekt in de video over 'een vies spelletje' dat wordt gespeeld. Ook zegt hij dat niemand de waarheid weet, behalve zij.

In de trailer wordt niet duidelijk wat daar precies mee wordt bedoeld. Wel worden vergelijkingen gemaakt tussen Harry's vrouw Meghan en zijn moeder prinses Diana, die beide veel media-aandacht kregen als echtgenoten van prinsen. Ook herhaalt Harry in de trailer dat hij 'doodsbang was dat de geschiedenis zich ging herhalen'. Prinses Diana overleed in 1997 in Parijs bij een auto-ongeluk toen ze werd achtervolgd door paparazzi. Bronnen stellen in de documentairereeks ook dat er een 'oorlog tegen Meghan' werd gevoerd, 'ten goede van anderen'.

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix

Lees ook: Blonde-regisseur over bekritiseerde film: 'Mensen willen Marilyn als sterk zien, anders worden ze boos' Harry & Meghan is een zesdelige documentaireserie over de relatie van het stel en wat zij hebben meegemaakt als leden van de Britse koninklijke familie. 'Van het begin van hun verkering tot de uitdagingen en controverses waardoor zij afstand namen van de koninklijke familie.' De serie bevat interviews met familie en vrienden die nog niet eerder publiekelijk over het stel hadden gesproken. Ook historici en journalisten komen aan het woord. De eerste drie afleveringen komen donderdag uit. Een week later volgen de andere drie delen, zo heeft de streamingdienst vandaag bekend gemaakt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen

Voel je een sterretje