Nóg leuker dan B&B Vol Liefde kijken: hun Instagramaccounts volgen

Entertainment

Nóg leuker dan B&B Vol Liefde kijken: hun Instagramaccounts volgen

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

14 september 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

14 september 2023 om 16:00

Na de reünie en alle onverwachte mededelingen in de dagen daarna, is B&B Vol Liefde toch echt afgelopen. Zijn wij daar verdrietig om? Ja, daar zijn wij verdrietig om. Hebben we de behoefte om daarover te praten? Ja, we hebben de behoefte om daarover te praten. Zijn we uit ellende daarom maar ons eigen vragen aan het beantwoorden? Eh.. we gaan door.

Want er blijkt een remedie, een medicijn, een manier om het leven op deze aardkloot nog enigszins vol te houden. En die is: meer B&B Vol Liefde. Alleen is het dit keer niet gegarneerd met hilarisch commentaar van Jeroen Kijk in de Vegte, maar opgemaakt op een bedje van Instagram.

1. Debbie Onze favoriete deelnemer blijkt ook nog eens onze favoriete Instagrammer. Toeval? We think not. Debbie is gewoon een leuk, kleurrijk mens en die goede vibes hebben we nodig op onze tijdlijn. Al betwijfelen of dat wel zo goed is voor onze portemonnee. We staan nu ongeveer dagelijks op het punt een paar dagen in Can Portell te boeken.

Lees ook: Schijtirritant: zo kom je af van een liedje in je hoofd 2. Suus Weet je wat ook echt een super nice en relaxed account is om te volgen? Ja dat weet je, want dat staat hierboven, maar als dat niet het geval was geweest had je nu sowieso Suus gegokt en was je doorgegaan voor de wasmachine. Over wasmachines gesproken, zou Suus' camper er een hebben? We weten in ieder geval wel dat die camper nu op Debbies terrein staat en ja, dan heb je ons al.

3. Olof Want als jij niet zit te wachten op een Olof die, fietsend en al, zondere schaamte een sponsordeal probeert binnen te hengelen, tja, dan weten wij het ook niet meer. Normaal zouden we hier wat van vinden, maar omdat jij het bent Olof: niks mis mee.

4. Bram Gewoon, voor je dagelijkse dosis Zweedse knutselprojecten. En de voortgang daarvan. Kijk, hier begon het mee.

En zo gaat het nu.

Prachtig, hoe dat gaat. 5. Walter Voor al uw danscontent én dansuitnodigingen. Het B&B Estatisch Dansfeest. Be there or be square.

Lees ook: Alsjeblieft, wat nostalgie: deze 6 spellen van vroeger kun je nu online spelen 6. Dani Ooit een B&B'er met een Instagramgame so strong gezien? Dat dachten wij. Alleen al voor wat fashion-inspiratie een goede om op je volglijst te knallen. En om af en toe te checken welke kleur Joys haar nu weer is. Toch fijn om op de hoogte te blijven.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen