Dzifa Kusenuh en Jurre Geluk maken serie over dickpics

Entertainment

Dzifa Kusenuh en Jurre Geluk maken serie over dickpics

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie Tom ten Seldam

Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh presenteren voor BNNVARA een vierdelige serie over dickpics, maakt de omroep dinsdag bekend. Onze aandacht hebben ze.

In de reeks onderzoeken de presentatoren de geschiedenis van de dickpic, waarom deze penisfoto's gestuurd worden en wat je doet als je een ongewenst exemplaar krijgt. Maar zij vragen zich ook af wanneer een dickpic mooi is, wanneer die wel gewenst ontvangen is.

Jurre Geluk over dickpics Voor Jurre was een dickpic in eerste instantie 'iets grappigs'. 'Toen ik leerde wat het effect kan zijn van een ongevraagde dickpic en hoorde hoeveel vrouwen, jonge meiden, ermee te maken hebben, vond ik dat schokkend. Dat geldt natuurlijk niet voor een gevraagde dickpic, dat kan gewoon heerlijk sexy en lekker stout zijn. Daar kan ik geen genoeg van krijgen.' Lees ook: Het is officieel: er komt een nieuw seizoen van Gooische vrouwen

Nieuwe BNNVARA-serie Dzifa heeft het sturen van dickpics altijd gezien als 'een digitale vorm van potloodventen'. 'Maar door dit programma weet ik nu welke psychologie en geschiedenis erachter zit en ben ik de dickpic-verstuurder beter gaan begrijpen. De gewenste dickpic-verstuurder althans, want een ongewenste dickpic sturen is niet oké.' Wij zijn benieuwd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur