Houdoe tattoo: celebrities van wie wij niet wisten dat zij hun tattoo hebben verwijderd

Entertainment

Houdoe tattoo: celebrities van wie wij niet wisten dat zij hun tattoo hebben verwijderd

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

27 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

27 september 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Een relatie die uitgaat, betekent in celebrityland vaak ook een tattoo die weggehaald wordt. Maar dat is niet de enige reden dat sterren hun tattoo(s) spuugzat zijn.

Monica Geuze Monica Geuze weet niet wat ze wil als het om tattoos gaat. Verschillende exemplaren, zoals het woord 'joy' in haar nek, zijn verdwenen, maar ze heeft er nog een aantal over. Tijdens het programma ‘Geuze en Gorgels, geen controle’ zegt de presentatrice bezig te zijn met alles weglaseren, terwijl ze wel een nieuwe tattoo in Budapest zet. ‘Ik zou mijn impulsieve zelf niet zijn als ik het niet zou doen. Of ze de smiley die ze als eerbetoon aan het avontuur ook weer weg gaat halen, is voor ons, net als voor Monica zelf, nog een mysterie.

Angelina Jolie Dat een tattoo met de naam van je geliefde geen goed idee is konden wij je zo ook wel vertellen. Angelina’s ex Billy Bob verdween in 2002 niet alleen uit haar hart, maar ook van haar bovenarm. De draak die er bij hoorde, bleef een tijdje overeind, maar is uiteindelijk ook gevlogen.

Lees ook: Inked: met deze app zie je meteen hoe een tattoo bij je staat

Pete Davidson Pete neemt niet alleen snel afscheid van zijn partners, maar ook van zijn tattoos. Omdat zijn acteercarrière steeds meer in de lift zit, zit hij liever niet elke keer weer drie uur in de make-up. Gelukkig duurt laseren een stuk korter dan dat.

Megan Fox Megan Fox' tatoeages zijn net zo verwarrend als haar relatie met Machine Gun Kelly. De actrice dacht dat ze nooit spijt zou krijgen van de Marilyn Monroe op haar arm. Mooi wel dus.

Lees ook: Wil je weten: deze tattoos hebben een geheime boodschap

Johnny Depp Een tattoo in z’n geheel laten weghalen is kut om twee redenen: het kost veel tijd en veel geld. Om de tweede reden hoeft Johnny Depp het echter niet te laten. Toch liet hij maar twee letters van de tattoo met de naam van zijn ex, Winona Ryder, verwijderen. In plaats van Winona Forever, staat er nu Wino Forever. Want wie houdt er nou niet van een goed glas wijn?

Khloe Kardashian Khloe had het woord 'daddy' op haar onderrug staan als eerbetoon aan haar vader. Toen ze de tattoo zette, wist ze nog niet dat het woord een steeds dubieuzere ondertoon zou krijgen. Lekker lullig, dus verwijderde de realityster in 2017 haar tattoo.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen