Hollywood heeft er een koppel bij: Shawn Mendes en Sabrina Carpenter

Entertainment

Hollywood heeft er een koppel bij: Shawn Mendes en Sabrina Carpenter

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Voor iedereen die nog een greintje hoop had: helaas, Shawn Mendes is weer van de merkt. Althans, daar lijkt het stevig op. Volgens bronnen is de zanger namelijk aan het daten met zangeres en actrice Sabrina Carpenter.

Diezelfde bron vertelde aan Entertainment Tonight dat het stel 'have been hanging out a lot and trying to keep things low-key.' Ze zouden een paar weken geleden samen op een verjaardagsfeest zijn geweest en er leuk uit hebben gezien. 'Shawn is blij,' voegt de bron toe. Lees ook: Everything Everywhere All At Once is met 7 beeldjes de grote Oscarwinnaar De 24-jarige Mendes en 23-jarige Carpenter zijn inmiddels al vaker samen gespot, waarvan een van de meest recente keren na het album release feest van Miley Cyrus in Beverly Hills. Daar is, uiteraard, beeldmateriaal van.

Ook waren de twee allebei op het Vanity Fair Oscars feest, maar daar werden ze dan weer niet samen gefotografeerd. Eh, je chiropractor? Shawn was hiervoor samen met zangeres Camila Cabello, met wie hij vanaf zomer 2019 tot november 2021 datete. Daarna werd hij gelinkt aan zijn 51-jarige chiropractor Dr. Jocelyne Miranda nadat ze tijdens verschillende hikes samen werd gespot, maar daar klopt volgens de bron van Entertainment Tonight geen zak van. Sabrina zou afgelopen herfst met acteur Dylan O'Brien hebben gedatet, maar ook dat is nooit officieel bevestigd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen