Helaas, ik weet alles van de driehoeksverhouding tussen Selena, Justin en Hailey en jij nu ook

Entertainment

Helaas, ik weet alles van de driehoeksverhouding tussen Selena, Justin en Hailey en jij nu ook

Carmen Felix
Door

Carmen Felix

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

In het kader van Internationale Vrouwendag vorige week en überhaupt het idee dat wij vrouwen het vooral van elkaar moeten hebben in deze mannenwereld, is het misschien leuk om eens in te zoomen op de meestbesproken, anti-feministische vrouwenvête van dit moment. Big surprise: hij draait in den beginne uiteraard om… een kerel. Ik heb het natuurlijk om het gedonder dat al jaren gaande is tussen Selena Gomez en Hailey Bieber.

Selena Gomez had jarenlang een knipperlichtrelatie met Justin Bieber, je weet wel - het kindsterretje dat er inmiddels uitziet als je drugsdealer met een coupe de soleil. Nou, een paar weken (geen grap, een paar weken) nadat dit eindelijk voorgoed uitging, trouwde (!) Justin met Hailey toen-nog-Baldwin. Hailey Baldwin was voor zij Hailey Bieber was al jaren groot fan van Justin. Op oud videomateriaal is te zien hoe ze na zn optredens staat te wachten in de hoop op een handtekening van het kleine kereltje. In oude tweets is ook te lezen dat ze fan was van Selena en Justin als koppel. 

Nu even terug naar het heden. Er gaat al jaren een theorie in het rond dat Kendall en Kylie Jenner (goede vriendinnen van Hailey) er geniepig voor hebben gezorgd dat Hailey met Justin eindigde, in plaats van Selena. Zo zouden ze Selena zelfs een keer mee hebben genomen op tripje naar Dubai zodat Hailey haar final move kon maken op het zingende scharminkel. Succesvol dus. Oh ja, terug naar het heden. Selena Gomez postte onlangs een video van haar wenkbrauwen die mislukt waren en twee seconden later postten zowel Kylie Jenner als Hailey Bieber ook een foto van hun wenkbrauwen. Die foto's werden onmiddellijk verwijderd, waarschijnlijk een foutje en iets dat alleen voor hun Close Friends bedoeld was, máár het internet zou het internet niet zijn als er niet onmiddellijk screenshots én verwoestende fantheorieën zouden rondgaan. De conclusie: Hailey, Kylie en Kendall zijn mean girls en pesten Selena. Hailey omdat ze de ex van haar man haat en Kylie omdat ze letterlijk die dag in was gehaald door Selena qua aantal Instagramvolgers waardoor ze niet meer de meest gevolgde vrouw ter wereld is. 

Lees ook: Ook het spoor bijster in de Selena Gomez en Hailey Bieber-gate? Dit is er allemaal gaande

Ik weet niet of je er nog bent of dat je inmiddels volledig bent uitgecheckt omdat ik het al drie voluptueuze alinea's lang heb over een stel miljardairs maar - ik geef je groot gelijk. Ik geef mijn nachtelijke bezoekjes aan celebfora de schuld, het is de enige manier waarop ik lekker in slaap soes. 

In elk geval is een groot deel van de wereld die wél invested is in het wel en wee van deze rijke rotmensen erg kwaad op Hailey en haar maten. Zo erg zelfs dat er onlangs tijdens een optreden van haar man (is-ie weer) Justin, een menigte 'fuck Hailey Bieber' bleef roepen. Er zijn beelden van en zelfs de grootste non-Belieber krijgt er kippenvel van, gok ik. 

Eerlijk, ik geniet er altijd van als de gezusters Jenner weer in een schandaal verwikkeld zijn en ik heb niks met de lege huls die nepobaby Hailey Bieber is. Maar, ik heb net zo min iets met Selena Gomez die na jaren nog bezig is met haar marginale exje en het massaal uitschelden van een vrouw tijdens het concert van haar man. Ja, die man. Is mijn ergernis richting die man inmiddels duidelijk? De rode draad, de kern van het probleem, lijkt mij - zoals bijna altijd - weer die vent. Als zijn vrouw echt zo'n pestkop is, waarom vraagt hij haar dan niet om op te houden. En waarom sprak hij zijn 'fans' niet toe toen ze zich op z'n vrouw richten? Waarom kan hij rechtop op een podium staan zonder dat hij enige ruggengraat lijkt te hebben? Justin Bieber, ik geef jou de schuld van het feit dat ik zojuist zes (!) dikke alinea's over deze kwestie heb getypt en wil je toch dwingend verzoeken hier snel iets aan te doen. Ook ik heb een drukke werkweek voor de boeg.

Lees ook: Is de ruzie tussen Hailey Bieber en Selena Gomez voorbij? Lijkt op deze foto wel zo

P.S.: Als je een vrij dagje hebt, de kids bij oma zijn en je liefje het land uit, er bestaat een zogeheten 'deepdive' van pagina's lang over de driehoeksverhouding tussen Selena, Hailey en Justin mét receipts. Ik zal heel eerlijk toegeven dat ik 'm ooit (verspreid over een paar dagen, ik ben Gekke Henkie niet) heb gelezen en behoorlijk vermaakt was. Sorry alvast.

P.P.S.: Als je echt los wil, dit stuk zit volgepompt met lekkere linkjes over alle theorieën die er over dit trio rondgaan. Doe er je nadeel mee.

delen
Carmen Felix

Carmen Felix (35) is freelancejournalist, fervent twitteraar en schreef het boek Je kunt het ook nooit goed doen. Ze is onlangs moeder geworden van dochter Vesper. Elke maand schrijft ze een column voor &C Magazine.

Wil je ook lezen

Lekker bingewatchen

Alles voor een avond voor de buis