Fan van 365 Days? Dan wil je deze nieuwe Netflix-serie ook zien

Entertainment

Fan van 365 Days? Dan wil je deze nieuwe Netflix-serie ook zien

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld: Netflix

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld: Netflix

Genoot jij stiekem ook van de o-zo-foute Netflix-film 365 Days? Dan hebben we goed nieuws voor je: de streamingdienst heeft een nieuwe sensuele serie van Colombiaanse bodem online gezet.

Zet 'm maar alvast op je kijklijst.

Erotische thriller Fake Profile - of eigenlijk Perfil Falso - is een erotische thriller vol expliciete seksscènes en een onrealistische verhaallijn. Precies zoals we gewend zijn van Netflix. Bloedmooie vrouw? Check. Gladjakker met een sixpack? Dubbelcheck. We zeiden toch dat het op 365 Days lijkt?

Lees ook: Voor op je bingelijst: Glamorous met Kim Catrall wordt de nieuwe Netflix-zomerhit

Over Fake Profile De serie gaat over Camila, een danseres die een profiel aanmaakt op een datingapp in de hoop de man van haar dromen te vinden. Ze heeft een match met Fernando, een knappe en steenrijke plastisch chirurg uit Colombia. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar al snel merkt Camila dat er iets niet klopt. Voordat ze het weet, raakt Camilla verzeild in een web van leugens, bedrog én seks. Uh-oh, als dat maar goed komt.

Niet het sterkste plot, maar ach. Verstand op nul en gaan met die banaan.

Trailer Perfil falso

Trailer Perfil falso

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen