Echte Meisjes In de Jungle begint bijna en dit is wanneer

Entertainment

Echte Meisjes In de Jungle begint bijna en dit is wanneer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 16:00

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 16:00

De opnames werden een aantal weken geleden al aangekondigd met een video van alle deelnemers die klaar voor vertrek stonden op Schiphol, maar inmiddels is ook bekend wanneer de eerste aflevering te zien gaat zijn. En het allerbeste is, dat is bijna.

Vanaf maandag 9 januari kunnen we alweer meegenieten van hoe de echte meisjes het er vanaf brengen in de rimboe. Daar zullen ze niet alleen verschillende opdrachten uit moeten voeren, maar zich hoogstwaarschijnlijk vooral focussen op het afzien en het drama. Dit onder leiding van Valerio Zeno, die de taak heeft de groep een beetje in het gareel te houden. Over de groep gesproken, dit jaar doen onder andere Gaby Blaaser, Michella Kox, Louisa Janssen en Esmée Ipema mee. Ook Channah Koerten en Fabiola Volkers zijn van de partij, net als nog een aantal andere dames.

Echte Meisjes In De Jungle | Vanaf 9 januari

Echte Meisjes In De Jungle | Vanaf 9 januari

Lees ook: Prins Harry over het koningshuis: 'Er worden vieze spelletjes gespeeld' Het is meer dan tien jaar geleden dat Echte Meisjes In De Jungle voor het laatst op televisie te zien was.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen

Voel je een sterretje