Niet kijken, wel meelullen: dit gebeurde er in het nieuwe seizoen van Selling Sunset

Entertainment

Niet kijken, wel meelullen: dit gebeurde er in het nieuwe seizoen van Selling Sunset

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

15 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

15 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Jep, er is weer een nieuw seizoen van de zoveelste slechte realityserie waar iedereen het over heeft. Geen zin om te kijken, maar wil je wel meepraten bij de koffieautomaat? Wij praten je bij over de zes belangrijkste gebeurtenissen in het zevende seizoen van Selling Sunset.

1. Er komt een nieuw kantoor in LA Jason en Brett openen een nieuw pand in LA. Hun motto? The bigger, the better. Er staat namelijk een sjoelbak van 40.000 euro. Wij wisten ook niet dat het bestond.

2. Chrishell heeft met iedereen fittie De ruzie met Nicole gaat verder waar het gebleven was. Nicole noemt Emma een 'social climber', Chrishell zegt dat Nicole haar gezicht heeft verbouwd. Biedt ze later haar excuus voor aan, maar Nicole zegt geen sorry. Je raadt het al: wéér ruzie.

Lees ook: Komt er een achtste seizoen van Selling Sunset?

Dit seizoen krijgt Chrishell het niet alleen met Nicole aan de stok, maar ook met Jasons nieuwe vriendin Marie-Lou. Die beschuldigt Chrishell (die tevens de ex is van Jason) ervan dat ze werd genegeerd op het feest van Chelsea. En dat Chrishell haar niet snel genoeg volgde op Instagram. Ja, het niveau is weer erg hoog dit seizoen. Volgens Marie-Lou allemaal omdat Chrishell stiekem nog gevoelens heeft voor Jason, ondanks dat ze een nieuwe partner heeft (waar ze dit seizoen overigens mee trouwt in Las Vegas).

Dat Chrishell geen fan is van Nicole en Marie-Lou wisten we. Maar dat ze ook nog ruzie krijgt met Amanza zagen we niet aankomen. Chrishell is immers als familie voor Amanza (hoe vaak zou ze dat hebben benoemd? Een stuk of honderd keer?). Wanneer Chrishell niet komt opdagen voor een etentje in Cabo met collega's - omdat de sfeer niet bepaald om over naar huis te schrijven is - loopt de irritatie bij Amanza op. En wat doe je als de irritatie oploopt? Nee, niet iemand later confronteren. Fout antwoord. Je filmt je woedeaanval op het moment suprême en stuurt het door naar de persoon waar je boos op bent.

3. Een gezellige *kuch* werktrip naar Cabo Wat doe je als iedereen in de clinch met elkaar ligt? Juist, je boekt een werktrip naar Cabo en huurt een villa die 175.000 dollar per week kost. Wederom: wij wisten ook niet dat het bestond.

Lees ook: Hoe doet die vent het toch? Een tijdlijn van Jason Oppenheims liefdesleven

4. Bre maakt een vijand, Chelsea een bestie In Cabo ontstaat er natúúrlijk een nieuwe ruzie. Wanneer makelaar Cassandra zich voorstelt aan de cast en vertelt dat ze Bre kent, gaat Bre compleet uit haar plaat. Cassandra is een stalker en simpelweg geobsedeerd door haar. Inderdaad Cassandra, hoe durf je naar Bre toe te lopen om haar hand te schudden op een evenement voor makelaars? Iemand vriendelijk begroeten en een praatje maken is zó stalkerig. Bre's work enemy Chelsea besluit vervolgens besties te worden met Cassandra en probeert haar binnen te krijgen bij The O Group. Van je collega's moet je het hebben.

5. Mary krijgt een miskraam Het is en blijft reality-tv, dus aan de nare dingen in het leven ontkomt je niet. Zo zagen we dit seizoen een dolblije Mary en Romain die een kindje verwachten en een paar afleveringen later een hoop verdriet na de miskraam van Mary.

6. Bre is klaar met The O Group En dan de cliffhanger van het seizoen: Bre dreigt om The O Group te verlaten. Deels omdat ze klaar is met de ruzies op werkvloer, maar ook omdat ze geen hogere commissie kan krijgen. In een interview met Daily Mail vertelt ze dat ze een break heeft genomen en twijfelt om terug te keren. Wordt ongetwijfeld vervolgd in een nieuw seizoen.

Is seizoen zeven het kijken waard? Neuh. Gaan we een volgend seizoen weer kijken? Zeker weten.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen