André Hazes is 1,5 jaar clean: 'Nooit gedacht dat het zou lukken'

Entertainment

André Hazes is 1,5 jaar clean: 'Nooit gedacht dat het zou lukken'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

14 maart 2023 om 10:00

André Hazes heeft al anderhalf jaar geen drank of drugs meer aangeraakt. De volkszanger deelt dinsdagochtend op Instagram Stories een foto van de munt die hij heeft gekregen die staat voor achttien maanden clean zijn.

'Het leek me zo tof om te kunnen zeggen 'Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter'. Ik had nooit gedacht dat ik zo'n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zo ver...' schrijft de 29-jarige Hazes bij de foto. Lees ook: Sander de Kramer ontsnapte na Wie Is De Mol-opnames aan de dood: 'Ik was zo ziek' Hazes trad in september 2021 terug uit de publiciteit met een burn-out. Later bleek dat de zanger ook kampte met een verslaving aan drank- en drugs. Afgelopen weekend maakte de zanger tijdens de concertreeks Holland Zingt Hazes zijn comeback op het podium.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen