Alles is familie: van deze bekende mensen wist je niet dat ze verwant zijn

Entertainment

Alles is familie: van deze bekende mensen wist je niet dat ze verwant zijn

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Anne Claire de Breij

Gepubliceerd op

24 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Anne Claire de Breij

Er wordt weleens gezegd dat Hollywood één grote familie is. En de waarheid ligt daar niet eens zo ver vandaan, zelfs al liggen de familiebanden niet altijd even voor de hand. Van deze celebs wist je waarschijnlijk niet dat ze familie zijn.

Phil Collins en Lily Collins  Je zou zeggen één en één is twee, maar er leven dus 419.079 met de naam Collins in Amerika. Ligt dus helemaal niet zo voor de hand. Maar: Emily in Paris-actrice Lily Collins is dus de dochter van In The Air Tonight-zanger Phil Collins. Phil kreeg Lily met socialite Jill Travelman, maar scheidde van haar toen Lily vijf was. De relatie was daarna een beetje rocky, maar lijkt de laatste jaren weer wat opgekrikt te zijn. Laten we maar zeggen dat we the love tonight wel kunnen feelen, op z'n steenkolenengels. 

Lees ook: Lekker bezig: Videoland komt in 2023 met gratis versie waarmee RTL XL wordt vervangen Whitney Houston en Dionne Warwick Soms zitten gouden keeltjes nou eenmaal in de familie. Was zo bij Whitney Houston en Dionne Warwick. Hun moeders waren namelijk zussen, wat hen weer nichten maakt. En de moeder van Whitney Houston, Cissy, was ook weer een bekende zangeres. Dionne vertelt over de familie: 'God wees zijn vinger naar ons en zei: laat die stembanden doen wat ze doen.' Hartstikke voorbestemd dus. 

Hugh Grant en Thomas Brodie Sangster Nu kerst nadert, is weer eens tijd om iedereens favoriete kleffe kerstfilm uit de kast te trekken. We hebben het natuurlijk over Love Actually. Wie smelt er nou niet weg als dertienjarige Thomas Sangster zijn liefde verklaard aan zijn klasgenootje? En wie pist er nou niet in zijn broek van het lachen als Hugh Grant zijn dans doet in het parlementsgebouw? Fun fact: die twee zijn dus verre neven. Het zit namelijk zo: de overgrootoma van Sangster en de oma van Grant waren zussen. Kwam Grant alleen pas achter toen ze op set stonden. Nadat hij hiervan op de hoogte was gebracht bleef hij 'hallo, neef’ zeggen als hij Sangster op set zag. Kon de jonge acteur ook weer in zijn zak steken. Julia Roberts en Emma Roberts Als acteren in je bloed zit, zit het in je bloed. Vraag maar aan American Horror Story-actrice Emma Roberts. Haar tante Julia (ook Roberts) is namelijk de reden dat Emma actrice is geworden. Als koter mocht zij vaak mee naar set, waar haar liefde voor acteren is ontstaan. Emma vertelt wel dat haar tante weinig invloed op haar werk heeft. 'Ik hou van haar werk en van mijn werk, maar ik doe mijn eigen ding.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen