Wij hielden het bij en Gabs Wildebras heeft zich ongeveer 843 keer geërgerd in Het Perfecte Plaatje

Entertainment

Wij hielden het bij en Gabs Wildebras heeft zich ongeveer 843 keer geërgerd in Het Perfecte Plaatje

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Oké, iets minder. Maar we ontdekten zeker zes verschillende irritatiepunten. Neemt overigens niet weg dat we hem uiterst vermakelijk vinden. Wie had gedacht dat het zo grappig was om iemand een burn-out in te zien rollen. (En over rollen gesproken: kan iemand Numidia even een fruitmand sturen? Arme meid.)

Komt-ie. De lijst ergernissen van Wildebras dus, niet de fruitmand.  1. Veel prikkels  Daar krijgt de dierenvriend kortsluiting van. Hij moet tijdens de eerste opdracht dealen met veel licht, hard licht, dansende kinderen, veel mensen bij elkaar en ook nog eens een papa die even kwijt is, en dat vindt-ie lastig. Of zoals hij het zelf omschrijft: 'Ik zeg je eerlijk, kreeg net bijna burn-out.' Zo snel kan het dus gaan, de ziektewet in.  Lees ook: Rick Brandsteder blikt in Perfecte Plaatje terug op afkickperiode: 'Alsof het zo moest zijn' 2. Zo ongeveer al zijn eigen foto's Hij kraakt ze in ieder geval in rap tempo af. Zo hoorden we 'teleurgesteld' zo'n elf keer vallen en passeren ook 'helemaal messed-up' en 'imperfect' de revue. Een mens is zijn eigen grootste criticus, dat zie je. Kan iemand dat op een tegeltje laten drukken en naar Wildebras sturen? Dankjewel.  3. Willekeurige vlaggen in het zand Daarover sprak hij de legendarische woorden: 'Wie prikt hier vlaggen in? Die is niet barkie man. Ik moet hier foto's maken.' Het moge duidelijk zijn.

Schermafbeelding - Gabs Wildebras - Het Perfecte Plaatje - RTL

4. Weekdieren Of eigenlijk: de vrij middelmatige sandboarders die hij bij de tweede opdracht krijgt toegewezen. 'Hij kan er niks van. Sorry dat ik het zeg.' En daarna volgt - je voelt 'm al aankomen - het woord 'teleurgesteld' weer. Meermaals. 5. Kapotte sandboards Nu kan die arme vent helemaal niets meer. En hij zat al zo in zak en as over zijn naar eigen zeggen verschrikkelijke kiekjes.  Lees ook: Het Perfecte Plaatje in 12 plaatjes 6. Sushi  Weer die weekdieren, een soort van dan, maar dit keer verpakt in plakkerige rijst in plaats van op een sandboard. En weer is Wildebras niet zo'n fan. 'Is er ook gewoon patat?' Dat vragen we onszelf allemaal weleens af, Wildebras. Dat vragen we ons allemaal weleens af. Ach ja, irritaties of niet, hij is door. Jaap niet. Arme Jaap. #wewillmisyouJaap

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Heeft een kat die Rechthoek heet en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen