Romy Monteiro door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

Entertainment

Romy Monteiro door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

2 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Romy Monteiro is door mannenplatform FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De zangeres en presentatrice staat bovenaan de jaarlijks samengestelde FHM500.

De 30-jarige Monteiro volgt actrice Abbey Hoes op, die vorig jaar de FHM500 aanvoerde. Zij staat dit jaar op plaats vier. Op plaats twee staat schaatsster Jutta Leerdam en model Imaan Hammam completeert de top drie.

Monteiro noemt het 'hartstikke leuk en een ontzettende eer' dat de lezers van FHM en de jury haar op de eerste plaats hebben gezet. 'Dat had de 17-jarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen.'

Lees ook: Kim Kardashian schermt kinderen af voor uitlatingen Kanye West: 'Moet ze beschermen'

Launchparty Het is voor het eerst dat de lijst mede is samengesteld door een geheel vrouwelijke jury. Daarin namen onder meer modellen Kim Feenstra en Danielle van Grondelle en programmamaker Veronica van Hoogdalem plaats.

Op de launchparty van de FHM500 donderdagavond in Amsterdam werden nog een aantal awards uitgereikt. De All Time Favorite Award, een soort oeuvreprijs, ging naar Georgina Verbaan. Atlete Fleur Jong werd uitgeroepen tot mooiste sportvrouw en Linda Hakeboom kreeg de Social Media Queen-prijs.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer entertainment