Ooit 13 uur lang naast een winderige hond in het vliegtuig gezeten? Dit koppel kreeg er geld voor

Entertainment

Ooit 13 uur lang naast een winderige hond in het vliegtuig gezeten? Dit koppel kreeg er geld voor

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Kotsende tieners, huilende baby’s, te kleffe pasgetrouwde koppels, en zo kan het lijstje nog wel effe door met dingen die kneiterirritant zijn tijdens een vlucht. En vandaag kunnen we er daar nog een reden bij op tellen. Namelijk: 13 uur lang naast een winderige hond zitten. Dat overkwam een koppel uit Nieuw-Zeeland. De vliegtuigmaatschappij moest dokken.

In juni vlogen Gill en Warren Press terug vanuit Parijs met Singapore Airlines richting Nieuw-Zeeland. Toen ze bij hun premium economy plekken aankwamen bleken ze een wel heel goedkope buurman te hebben: een hond.

In de lucht Het idee dat ze 13 uur lang naast het hijgende beest moesten zitten, werd het stel al snel te veel toen de hond ook nog eens scheten ging laten. Ze wisten niet hoe snel ze moesten verhuizen, maar de enige overgebleven vrije plekken in het vliegtuig waren twee economy plekken achterin het toestel. Alles beter dan die vieze bouten.

Lees ook: Nu Art dít heeft gezegd, kan hij bij ons niet meer stuk als Robinson-presentator

Stinkend rijk Aangezien Gill en Warren voor premium economy plekken hadden betaald en de hond hen daar had weggejaagd, dienden ze een klacht in bij de vliegtuigmaatschappij. Met succes. Het stel kreeg een verontschuldiging en twee tegoedbonnen van 73 euro. Eind goed, al goed zou je denken, maar het stel vond dat maar een karige vergoeding voor zoveel overlast en maakten bezwaar. Wie geeft ze ongelijk?

Uiteindelijk stemde de maatschappij in en gaf de twee het verschil tussen de twee plekken terug. Dat leverde het stel maar liefst 1410 euro op. Of het koppel hier een nieuwe reis van gaat maken, weten we niet. Iets zegt ons dat ze er vast geen viervoeter van gaan kopen.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen