Dat is jammer: Monica Geuze stopt met sieradenmerk MeauxMeaux

Entertainment

Dat is jammer: Monica Geuze stopt met sieradenmerk MeauxMeaux

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Meis & Jip

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Meis & Jip

Monica Geuze en mede-eigenaar Danique Bossers stoppen met hun sieradenmerk MeauxMeaux. Dat laten de twee vriendinnen weten in een bericht op Instagram.

Monica en Danique schrijven 'na lang wikken en wegen' te hebben besloten met het bedrijf te stoppen 'in de huidige vorm'.

Doei MeauxMeaux Monica richtte vorig jaar haar eigen lifestylemerk SOPHIA MAE op, en Danique is oprichter van het modemerk Most Wanted. Onder andere deze projecten 'vragen zoveel aandacht dat we niet de tijd en toewijding aan MeauxMeaux kunnen geven die het verdient', schrijven ze. De twee bedanken hun volgers voor 'de liefde en steun' die zij hebben gegeven.

Lees ook: Frikandellen, véél shoplogs en de bevalling: dit zijn onze favoriete Monica Geuze-vlogs ooit

Monica Geuze en Danique Bosses: 'Bye, for now...' Ze noemen het een 'bitterzoet afscheid', want 'het was een droom om samen als zussen zo'n mooi merk op te bouwen en we kijken terug op geweldige herinneringen samen'. Maar voordat ze écht afscheid nemen, geven Monica en Danique nog even een grote korting op de laatste collecties van MeauxMeaux. Heb je meteen een sinterklaascadeautje paraat.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur