Dat wordt aftellen: vanaf deze datum is Married At First Sight weer terug op televisie

Entertainment

Dat wordt aftellen: vanaf deze datum is Married At First Sight weer terug op televisie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie Tom Cornelissen

Gepubliceerd op

21 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie Tom Cornelissen

Het is de geluksdag van Married At First Sight-fans: vanaf dinsdag 16 januari is het programma elke dinsdag en woensdag weer terug op televisie, om 20.30 uur bij RTL 4. Dat heeft de zender dinsdag bekendgemaakt.

In het populaire realityprogramma worden singles die elkaar nog nooit eerder hebben gezien aan elkaar gematcht door wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het allereerst op hun bruiloft. Carlo Boszhard is opnieuw de presentator van de Nederlandse versie van het programma.

Jubileum deelnemers Bram en Patty Het nieuws komt naar buiten op de dag dat er een bijzonder jubileum gevierd wordt: deelnemers Bram en Patty trouwden precies acht jaar geleden voor het eerste seizoen van het programma. Lees ook: Dzifa Kusenuh en Jurre Geluk maken serie over dickpics 'En kijk nou eens, na al die jaren hebben we een prachtig gezin en zijn we nog steeds gelukkig', schrijft Bram op Instagram. 'Het feestje hebben we afgelopen weekend samen al gevierd en dat doen we vandaag nog maar eens dunnetjes over. Ik houd van jou.'

Meer televisienieuws Het houdt niet op met het televisienieuws vandaag. Eerder vanmiddag werd al aangekondigd dat er een nieuw seizoen komt van Gooische Vrouwen en Wie Is De Mol? maakte de nieuwe kandidaten bekend (en wij een leuke winactie).

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur