Mariah Carey deelt haar favoriete kerstnummer (en nee, dat is niet haar eigen liedje)

Entertainment

Mariah Carey deelt haar favoriete kerstnummer (en nee, dat is niet haar eigen liedje)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Het meest favoriete kerstnummer van Mariah Carey is niet haar eigen hit All I Want For Christmas Is You. Die bekentenis deed de Amerikaanse zangeres gisteren in The Jennifer Hudson Show.

Haar persoonlijke favoriet is een wat ouder nummer, zei de 54-jarige Mariah. 'Ik moet zeggen, mijn meest favoriete kerstnummer ooit is Nat King Cole's versie van The Christmas Song. Dat is mijn favoriet.'

Favoriete kerstnummer Het nummer werd oorspronkelijk werd opgenomen in 1946. De versie uit 1961, de eerste opname in stereogeluid, is verreweg de bekendste van het nummer. Verder deelde de 'kerstkoningin' de kerstfilms die ze graag kijkt tijdens de feestdagen. 'Ik ben dol op Elf, en ik vind de originele film van Miracle on 34th Street ook leuk. Die is wat ouder, maar heeft wel echt iets.'

Lees ook: Robert ten Brink: 'All You Need Is Love is voor ons méér kerst dan kerst zelf' Kerstmis bij Carey Tijdens de feestdagen staat er midden in huize Carey verder een grote boom met goud- en zilverkleurige ornamenten, met daarnaast een kleiner boompje dat volhangt met lichtjes en ornamenten die fans voor haar hebben gemaakt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur