Hint Suits-acteur Patrick Adams op een tiende seizoen?

Entertainment

Hint Suits-acteur Patrick Adams op een tiende seizoen?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NLBeeld

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NLBeeld

Fans van Suits speculeren sinds dinsdagochtend volop over een eventuele terugkeer van de Amerikaanse tv-serie, de show waarin prins Harry's vrouw Meghan haar doorbraak maakte als actrice. De Aanleiding is een drietal foto's die haar tegenspeler Patrick J. Adams op Instagram zette.

'Let's get serious', schrijft Patrick Adams in zijn eerste bericht bij een foto van zichzelf. Daarna deelde hij een beeld van zijn voormalige collega's Meghan en Sarah Rafferty. 'Ik mis mijn vrienden', staat erbij geschreven. En in de derde post: 'Stuk voor stuk', waarin hij ook beelden van onder anderen Gabriel Macht en Rick Hoffman plaatste.

Veel fans zien in de drie berichten een hint op een mogelijke terugkeer van Suits. Het advocatendrama is recentelijk weer populair bij kijkers, voornamelijk in de Verenigde Staten. Deze zomer was Suits wekenlang de meest gestreamde show in Amerika nadat het verscheen op Netflix.

Lees ook: Dat wordt wat: Netflix maakt startdatum Squid Game-realityshow bekend

Even een opfrisser nodig? De negen seizoenen van Suits werden tussen 2011 en 2019 gemaakt. De serie gaat over Harvey Specter, een advocaat uit New York, die een gok neemt door de briljante Mike Ross aan te nemen, terwijl hij niet de juiste papieren heeft.

Meghan verliet de serie na zeven seizoenen vanwege haar huwelijk met prins Harry. In de show vertrok haar personage Rachel Zane met Ross naar Seattle om daar een nieuw advocatenkantoor te beginnen. Het betekende voor de hertogin van Sussex het einde van haar acteercarrière.

Of deze speculatie alleen een (natte)droom is of ook echt werkelijkheid wordt, moet nog blijken. Wij hopen sowieso op een tiende seizoen. En op een elfde, twaalfde, dertiende...

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen