Joehoe: er wordt al gehint op een Frozen 4

Entertainment

Joehoe: er wordt al gehint op een Frozen 4

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Disney

Gepubliceerd op

16 november 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Disney

Hoewel Frozen 3 nog niet eens uit is, werkt Disney al aan een vierde film in de serie. Dat zei topman Bob Iger in het Amerikaanse tv-programma Good Morning America.

'Frozen 3 is in de maak en misschien is Frozen 4 ook al in de maak,' zei Iger geheimzinnig. 'Maar ik heb er nu niet heel veel over te zeggen. Jennifer Lee, die de eerste en tweede Frozen-film maakte, is met haar Disney-animatieteam hard aan het werk aan niet één, maar zelfs twee verhalen.'

Lees ook: Disney-fans opgelet: er komt een liveaction-remake van Moana

Frozen gaat over de ijskoningin Elsa en haar zusje Anna, van wie de stemmen worden ingesproken door Idina Menzel en Kristen Bell. De eerste film uit 2013 was een wereldwijde hit, onder meer door het nummer Let It Go. De film(muziek) won diverse prijzen, waaronder twee Oscars, een Golden Globe en twee Grammy's.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur